elbisem nasıl sizce!

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa

Eklentiler

• $100_2387.webp
    $100_2387.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 124
  • $100_2388.webp
    $100_2388.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Fena değil bir kere çok rahata benziyor ki bazı kıyafetler giyince kendini gösterir.Gri tonlarda sanırım ben olsam beyaz kalın opakla kombinlerdim.Ayakkabı olarak da açık renkte açık gri ya da nude tonlarında bir babet giyerdim.:36:

ya evet boyle cok hos durmuyo gıyınce daha guzel oluyor tenımde beyaz oldugu ıcın tenımede yakıstı bayram ıcın almıstım da bayram ıcın pek bı uygun degıl sanırım ben soyle dusundum kahverengı bır cızme ve kahverengı bır cantayla gıyerım dedım

ya evet boyle cok hos durmuyo gıyınce daha guzel oluyor tenımde beyaz oldugu ıcın tenımede yakıstı bayram ıcın almıstım da bayram ıcın pek bı uygun degıl sanırım ben soyle dusundum kahverengı bır cızme ve kahverengı bır cantayla gıyerım dedım

Yok canım bayramda neden giyilmesin ki?İlla ki takım giymek gerekmiyor.Ben de askıda beğenmediğim bir elbiseyi denediğimde beğendiğim,fikrimin değiştiği çok olmuştur.Eminim ki bu elbise de öyle,çok cici bir kere.Gri ise elbise kahverengi gitmez diye düşünüyorum.:26:

Yok canım bayramda neden giyilmesin ki?İlla ki takım giymek gerekmiyor.Ben de askıda beğenmediğim bir elbiseyi denediğimde beğendiğim,fikrimin değiştiği çok olmuştur.Eminim ki bu elbise de öyle,çok cici bir kere.Gri ise elbise kahverengi gitmez diye düşünüyorum.:26:

o zaman baska alıcaz babet mı ıyı olur dıyorsun sen zaten havalar boyle olursa tam babet havası :)

o zaman baska alıcaz babet mı ıyı olur dıyorsun sen zaten havalar boyle olursa tam babet havası :)

Hava çok güzel gerçekten ,o yüzden babet diye düşünmüştüm,elbette çizme de giyilir.:31: Seni masrafa sokmayayım şimdi.:9:

Hava çok güzel gerçekten ,o yüzden babet diye düşünmüştüm,elbette çizme de giyilir.:31: Seni masrafa sokmayayım şimdi.:9:

valla ya bu ara oyle harcıyorum kı zaten bırı bısey desede alsam dıye beklıyorum:90: allahtan esım bısey demıyo ama yakındır:)

k.rengi çizme yani renk olarak kahve olmaz gri de çok boğar ama siyah herhangi bir babetiniz topuklu ayakkabınız ya da çizmeniz varsa şık olur hatta çizme suetse bu elbiseye harika olur bence:34:

Back
X