Merhabaa . Konuma başlamadan önce yorum yazan herkese teşekkür ediyorum .
Kocamla 3 gündür konuşmuyoruz . Kendi şehir dışında çalışıyor . 3 gündür ne arıyor ne de yazıyor. Ben de öyle .
Bir konu hakkında tartıştık telefonu yüzüne kapattım ve sonra bu şekilde konuşmuyoruz . Kendisi halinden memnun diye düşünüyorum .
Konu da şu, ben kendisiyle konuşuyorken 1.5 yaşında oğlum kafasını bir yere çarptı . Telefonu bırakıp yanına gittim ağlıyordu ve onu sakinleştirmeye çalıştım . Sonra tekrar telefonu elime aldım niye ağladığını eşime anlatıyorum . O da bana baksana ne olmuş neyi var dedi. Ben de baktım herhalde dedim . Çocuğa bir şey olmasından çok korkuyor her şeyi abartıyor . Şu hallerinden sıkıldım bunaldım artık . O sinirle telefonu yüzüne kapattım . Kızlar size soruyorum ya ben zaten telefonu bırakıp yanına gitmişim hala bana gelip bakmadın mı çocuğa deyip saçma sapan konuşuyor . Daraldım bunaldım artık ya . Çocuğa da bir şey olmadı yani kafasını çarpacak, düşecek vuracak illa ki . Telefonu kapattıktan sonra kedisine seninle konuşmak istemiyorum yazdım . Saçma sapan konuşmalarından sıkıldım mesajı attım . Görüldü attı sadece . O günden sonra ne aradı ne yazdı .
Kendi bu halinden çok memnun ya 3 gündür konuşmuyoruz. Artık ben de kendisiyle konuşmak istemiyorum . Zaten yazmasam aramasam 1 hafta konuşmaz .belki de daha fazla . Ama hiç umurumda değil artık . Onunda öyle . Sizce ben ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum . Ve haksız olan ben miyim gerçekten