• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım ??

Susmak mı😁 her konu da en çok ben konuşurum çözmek isterim . O ise konuyu kapatalım ister kavga çıkmasın ister . O yüzden bu yaptığı da bana göre bir kaçış yolu. Ardını arkasındakileri düşünmeden . Ne olursa olsun , bir insan birini gerçekten seviyorsa 3 gün ve daha fazlası .. Hiç bir şekilde iletişimi kesmez kesmemeli bence.
Fazla tepkilisiniz yani anladım.Sevgili ya da takılıyorken aramamak bir işarettir,sevmediğini gösterir ama evliyken her zaman bu netlik olmuyor, seviyor ama bunalmış,seviyor ama artık tükenmiş,seviyor ama ne yapacağını bilmiyor,seviyor ama egosu daha büyük olduğu için cezalandırıyor herşey olabilir.Karşılıklı konuşamıyor sorunları çözemiyorsunuz 3.kişinin bakış açısına ihtiyacınız var ..

Ablacım sen arasan eşini bir kerede sen gönlünü alsan
Sonra yine en ufak bir tartışma da aramaz sormaz. Bunu bir çözüm olarak kullanır adım gibi eminim . Zaten tartışma çıktığında susar sadece dinler. Hangi konuyla ilgili olursa olsun . Yeter sıkıldım ya. Bunu yapmasına yaparım ama bunu adet haline alacak biliyorum. Ben biraz fevri bir insanım. Ama sonrasında sorunları çözmek isterim . O ömür boyu ben dile getirmesem konuyu halledelim demez. Evliliğe, tartışmaları halı altına süpürerek devam edilir mi ya

Ablacım sen arasan eşini bir kerede sen gönlünü alsan
Ben iyi ,kötü üzüldüğüm veya kırıldığım hiçbir konuyu dile getirmiyim. Benden beklediği bu. Yaptığı ve söyledikleri bunu gösteriyor . Yeter ki ona bir şey söylemiyim hep böyle güllük gülistanlık yaşamak. Herkes ister güzel geçsin her günü. Ama gerektiği yerde konuşmak tartışmakta gerekiyor . Robot muyuz biz ya

Merhabaa . Konuma başlamadan önce yorum yazan herkese teşekkür ediyorum .
Kocamla 3 gündür konuşmuyoruz . Kendi şehir dışında çalışıyor . 3 gündür ne arıyor ne de yazıyor. Ben de öyle .
Bir konu hakkında tartıştık telefonu yüzüne kapattım ve sonra bu şekilde konuşmuyoruz . Kendisi halinden memnun diye düşünüyorum .

Konu da şu, ben kendisiyle konuşuyorken 1.5 yaşında oğlum kafasını bir yere çarptı . Telefonu bırakıp yanına gittim ağlıyordu ve onu sakinleştirmeye çalıştım . Sonra tekrar telefonu elime aldım niye ağladığını eşime anlatıyorum . O da bana baksana ne olmuş neyi var dedi. Ben de baktım herhalde dedim . Çocuğa bir şey olmasından çok korkuyor her şeyi abartıyor . Şu hallerinden sıkıldım bunaldım artık . O sinirle telefonu yüzüne kapattım . Kızlar size soruyorum ya ben zaten telefonu bırakıp yanına gitmişim hala bana gelip bakmadın mı çocuğa deyip saçma sapan konuşuyor . Daraldım bunaldım artık ya . Çocuğa da bir şey olmadı yani kafasını çarpacak, düşecek vuracak illa ki . Telefonu kapattıktan sonra kedisine seninle konuşmak istemiyorum yazdım . Saçma sapan konuşmalarından sıkıldım mesajı attım . Görüldü attı sadece . O günden sonra ne aradı ne yazdı .

Kendi bu halinden çok memnun ya 3 gündür konuşmuyoruz. Artık ben de kendisiyle konuşmak istemiyorum . Zaten yazmasam aramasam 1 hafta konuşmaz .belki de daha fazla . Ama hiç umurumda değil artık . Onunda öyle . Sizce ben ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum . Ve haksız olan ben miyim gerçekten
Prenseslik babalığının önüne geçmiş.

Sonra yine en ufak bir tartışma da aramaz sormaz. Bunu bir çözüm olarak kullanır adım gibi eminim . Zaten tartışma çıktığında susar sadece dinler. Hangi konuyla ilgili olursa olsun . Yeter sıkıldım ya. Bunu yapmasına yaparım ama bunu adet haline alacak biliyorum. Ben biraz fevri bir insanım. Ama sonrasında sorunları çözmek isterim . O ömür boyu ben dile getirmesem konuyu halledelim demez. Evliliğe, tartışmaları halı altına süpürerek devam edilir mi ya
Anlıyorum umarım bu sorun çözülür. 😔

Bu kadar sorunu konuştuğunuzu anlattığınızı söylüyorsunuz ama çocuğa bişey olmuş mu cümlesiyle yüzüne telefon kapatıp konuşmak istemiyorum yazmışsınız. Tepkiniz çok yüksek.
Önceki meseleleri bilmiyoruz haliyle size tam olarak hak vermemiz mümkün değil. Fevriyim diyorsunuz bu tehlikeli bir özellik.
Eşinizle konuşmalısınız. Sorunları çözemiyorsanız sizin konuşmanızın bir anlamı yok. Kavga olsun istemiyor tartışmak da istemiyorsa siz derdinizi kavgayla anlatıyor olabilir misiniz? Bunun için profesyonel bir destek alırsanız beraber en azından kendinizi frenleyebilirsiniz eşiniz de sorunları anlayabilir.
Bıktım artık yeter vs diyorsunuz ya adam arayıp ne diyecek mesela? Sizi tanıyor bu kavganın uzayacağını biliyor. Bu şekilde devam etmek kolay değil ki.

çocuğunu o kadar merak ediyorsa arayıp sorsun
size niye kızıyor
çocuk düşer de çarpar da

Back
X