• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Elbisem nasil???

çok yakışmış elbisen zaten zarifliğin ve şıklığınla elbiseyi çok güzel taşımışsın :)

Ablamin duyunundeki elbisem...
a9ae6c36.jpg
[/URL][/IMG]
0267c6e6.jpg
[/URL][/IMG]

ablamın düğünü demişsin yazmasan senin nişanın sanardım..rengini pek sevemedim solmuş renk die ama sana çok yakışmış bencede..darısı başına:)

Ben ablanın düğününde giyeceğin elbiseyi gördüğüm anda bu güzel Azeri galiba dedim :)))) Azeri çok arkadaşım var, cansınız çok candansınız, giyinmeyi ve süslenmeyi çok seversiniz ve sizde düğünler hiç bitmez, çok da önemlidirler.. Elbisen güzel gerçekten, böyle bir elbiseyi bizde ancak kendi nişanımızda biz giyeriz ya da televizyona çıkan biri giyer. Ama sizler elbise konusunda farklı bir bakış açısına sahipsiniz, o yüzden sana doğal geliyordur eminim. Kendi adıma söylüyorum, ben olsam ablamın düğününde bu kadar dikkat çekici olmak istemezdim.. Çünkü o onun günü, en çok o ışıldamalı ;) Yine de çoook güzel, giydiysen de hata etmemişsin..

bence bırıncı dereceden yakını olan ablasının dugunu ıcın cok uygun bır elbıse .aksıne gelınde kına ve ya nısan ıcın sıradan bır elbıse olabılrdı .cunku ,sımdı artık herkez davetlere balık elbıselerle gıdıyor, kı konu sahıbının evlenen ablası yanı neyı abartılı buldunuz anlamadım

yani bncedee ablasının duğünü sonuctaa pazar malı falan mı gıyseydıı :47: tabıkı ıddialı ve şık olckk düğün sahıpleri arasında sayılırr sonuctaa ablası..
bndee ımkan olup da pacoz pacoz,sıradan uduruk elbıselerlee duğune gıdenleri anlamam :27: bncee elbıse gayet guzel sekerım ve de şık olması gerektiği gbi..:34:

Güzel bir elbise ama daha zayıf olsan biraz daha hoş durabilirdi üstünde.
Kendin de çok güzele benziyorsun. Ten rengine ve dudaklarına bayıldım ben elbiseden çok. :31:

Back
X