aysen06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2011 90 0 36 Ankara 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aysen06 #1 Arkadaşımın nişanında giyeceğim nasıl bir ayakkabıyla kombinleyebilirim fikirlerinizi paylarşırsanız çok mutlu olurum
Arkadaşımın nişanında giyeceğim nasıl bir ayakkabıyla kombinleyebilirim fikirlerinizi paylarşırsanız çok mutlu olurum
Goncaagul Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2011 414 2 0 Konya 15 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aysen06 #2 aysen06 .!.: Arkadaşımın nişanında giyeceğim nasıl bir ayakkabıyla kombinleyebilirim fikirlerinizi paylarşırsanız çok mutlu olurum Eki Görüntüle 288305 Genişletmek için tıkla... Canım bu elbisenin altına düz, altın sarısı topuklu bir ayakkabı giyebilirsin :)
aysen06 .!.: Arkadaşımın nişanında giyeceğim nasıl bir ayakkabıyla kombinleyebilirim fikirlerinizi paylarşırsanız çok mutlu olurum Eki Görüntüle 288305 Genişletmek için tıkla... Canım bu elbisenin altına düz, altın sarısı topuklu bir ayakkabı giyebilirsin :)
aysen06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2011 90 0 36 Ankara 15 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aysen06 #3 Goncaagul .!.: Canım bu elbisenin altına düz, altın sarısı topuklu bir ayakkabı giyebilirsin :) Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim..elbisemin rengi bronz aslında resimde açık görünmüş ama normalde daha koyu bir bronz.. ben de şunları düşünüyorum nasıl olur acaba
Goncaagul .!.: Canım bu elbisenin altına düz, altın sarısı topuklu bir ayakkabı giyebilirsin :) Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim..elbisemin rengi bronz aslında resimde açık görünmüş ama normalde daha koyu bir bronz.. ben de şunları düşünüyorum nasıl olur acaba
Goncaagul Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2011 414 2 0 Konya 16 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aysen06 #4 2.si olabilir tatlım..