Kocama ütületeyim elbiseyi o kesin yakarYok,olmaz evet,çekmez çünkü kuru temizlemeciye verilen bir elbise,anlarlar yani bence.Bence bir ver,dene şansını,belki de istediğin gibi olacak.Baktın içine sinmedi bas ütüyü etek kısmına yakKırışmıştı içime sinmemişti,ütüleyeyim biraz derken meğer ütüye gelmiyormuş kumaşı filan dersin Zalimce biraz ama yani şu an aklıma başka bir bahane gelmedi
Kocama ütületeyim elbiseyi o kesin yakaryalan söylemek zorunda kalmamış olurum
Olmazsa dediğin gibi yapıcam artık ne yapayım ...
Elbisemin rengi kırmızı dantelini sevdim ama altta gözüken astarı çok açık renk güzel durmadılar.Elbisenin rengi ne?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elbisemin rengi kırmızı dantelini sevdim ama altta gözüken astarı çok açık renk güzel durmadılar.
Malesef aradım bir kaç kuru temizleme abiyeler de boyama yapmıyorlarmış
Modeli güzel ben de sevdim , astarla dantel ise ilk sayfada ki kırmızı elbise gibi dursun istedim ama o havayı vermedi malesef .dantel diyorsun ki zaten boyama olur mu ki..
eee madem astarı değiştirseniz olur mu ama oda yeniden dikim kadar olur..
ya da sen resmini koysan üzerinde belki düşündüğün gibi değildir..
ilk sayfadakı elbise modeliyse harika :)
Elbisenizin fotoğrafını çekip koysaniz daha iyi olur bence. Güzel fikirler çıkabilir burdan. Çok merak ettim Elbisenizi. Üzerinizde çekip göstermez misiniz?
Evet kaynımın düğünü ve haklısın dantel farklı tuttu saten ayrı renk canım.Elbisenin resmini paylaşsan aslında daha yardımcı olunabilir. Boyamayı tavsiye etmem. Abiye kumaşların boyayı tutuşu farklı olur kanımca ,yani tül ayrı bir renk tutar, dantel ayrı saten ayrı.. Daha karman çorman olabilir.
Bide düğün kimin düğnü, çok mu yakın akraba ..
Yok canım artan kumaşlarım vardı deneme amaçlı fazla aldım boya o şekilde denedim , elbise olduğu gibi duruyor .geç kaldım... boyadın demekki.. evde siyahları siyaha döndürüyoruz. çamaşır makinesinn deterjan gözüne koyup. açık renkliler gri oluyor diyecekken sen yapmışsın. birde astar renkte tutmaz polyester olduğu için evde zor... ee elbisene ne olacak şimdi...
ahaa valla mı harikasın , yarın gidip sorayım inşallah olur ya zaten lacivert ya da siyah olsun istiyorum ne kadar zor olabilir .Gece gece ilgilendin saolasın işin rast gitsin emi
Merhaba ben kumaş boyasını çok sık kullanıyorum ama 1 paket boya 200 gr kumaş boyuyor. Çok paket almanız lazım. Tavsiyem şu kumaştan bi parça boyayın önce tonu farklı olabiliyor kumaştan kumaşa. Riske girmemiş olursunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Deneyim oldu buda bize amerikan sateniydi denediğim , bilgi olsun bunlar daPamuklu kumaşlarda daha rtkili oluyor. Ama saten falansa hiç dokunmayın derim. Ben kullanamdım öyle bi kıyafetimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?