slm arkadaslar 2 hafta sonra kaynımın dugunu var ızmır de gezdım mımar kemalettınde erfıdan gıyımden su elbıseyı satın aldım aslında ılk kez uzun elbıse gıymek ıstedım fakat cok taslı seylerı esımde ben de pek sevmıyoruz herzaman sade sıklıktan yanayım ama elbıseme bıkac kısı coksade kalmıs deyınce moralım bozulmadı degıl aslında begenerek aldım ama suphe dustu ıcıme etıketı duruyor bıbaska elbıseyle ıkısı arasında kararsız kalmıstım degıstırmeye calıssam kabul ederlermı bılmıyorum sız de bı yorum yaparmısınız?
bence güzel bir elbise vede sade falan degil.ama öndeki yırtmacı olmasa dahamı iyi olurdu bilemiyorum.güzel ve büyük bit topuz ve ayakkabıyla harika olabilir.
dore bir ayakkabıyla muhteşem olur elbisen... güle güle kullan cnm
cnm bence tam tersi hiç sade sayılmaz çünlü ztaen bi kere rengi iddialı.. gözü yoran detayları var bence..yırtmaçı belinin üzerine aynı kumaştan dikilen parça falan bunlar fazlalık gibime geldi..birde sana kırmızı daha çok yakışır bence değiştirmelisin..
Sizi oldugunuzdan olgun göstermiş bence, metal detayları da ben pek sevemedim, düğün için daha uygun, daha şık kıyafet bulunabilir bence...
yanı bende cok sade bulmuyorum benım ıcın ozel bır dugun sık olmak ıstıyorum ama o taslı fılan tullu abıyelerı yakıstıramadım kendıme bu daha asıl geldı de ıste mıllet hep abartı ıstedıgınden mı yorumları benı ıyıce supheye dusurdu(ıkı secenek var ya taslı dore bır ayakkabı ya da kırmızı ve bır kac renkle daha kombınlenmıs sık onu acık bır ayakkabı dusundum..ama ewt topuz konusunda hemfıkırız tepeden bır topuz ıstıyrum ama dagınık olmayan..
slm arkadaslar 2 hafta sonra kaynımın dugunu var ızmır de gezdım mımar kemalettınde erfıdan gıyımden su elbıseyı satın aldım aslında ılk kez uzun elbıse gıymek ıstedım fakat cok taslı seylerı esımde ben de pek sevmıyoruz herzaman sade sıklıktan yanayım ama elbıseme bıkac kısı coksade kalmıs deyınce moralım bozulmadı degıl aslında begenerek aldım ama suphe dustu ıcıme etıketı duruyor bıbaska elbıseyle ıkısı arasında kararsız kalmıstım degıstırmeye calıssam kabul ederlermı bılmıyorum sız de bı yorum yaparmısınız?
Elbisen sade değil çokta hoş bir elbise fakat birşey belirteceğim bu elbise daha zayıf ve uzun boylu bayanların giyebileceği türden bir elbise.Kişisel algılama bana da yakışmaz yani:) Açıkçası çok yakıştıramadım.
canını sıkmak gibi olmasın ama bence çok da albenisi olan bi elbise değil..
bende sade sıklıktan yanayım ama bence daha asil ve daha şık elbiselerde bulabilrdin..
eğer bu elbiseyi giyecek isen kesinlikle bi korse takmanı öneririm.çok faydasını göreceksin
Elbisen sade değil çokta hoş bir elbise fakat birşey belirteceğim bu elbise daha zayıf ve uzun boylu bayanların giyebileceği türden bir elbise.Kişisel algılama bana da yakışmaz yani:) Açıkçası çok yakıştıramadım.
bence düğün için gayet güzel. gösterişli tepeden topuz ve güzel bir küpeyle gayet güzel olur. mutlaka topuz yaptır. bu kıyafetle kesinlikle açık maşalı falan saç olmaz. ama topuz, küpe ve koyu göz ile harika olacaksın. elbiseden vazgeçme. :)
bence elbisen gayet güzel bende senin gibi çok abartılı taşlı elbiseleri sevmiyorum takılar saç makyajla beraber çok güzel durur sen beğendiğini giy kimseye bakma abartılı taşlı alsan bu seferde ne o nişanlanıyo musun tekrardan diye dalga geçerlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?