Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler elbıseye acıl yorum lutfen..

batlanbus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
237
5
96
İzmir
slm arkadaslar 2 hafta sonra kaynımın dugunu var ızmır de gezdım mımar kemalettınde erfıdan gıyımden su elbıseyı satın aldım aslında ılk kez uzun elbıse gıymek ıstedım fakat cok taslı seylerı esımde ben de pek sevmıyoruz herzaman sade sıklıktan yanayım ama elbıseme bıkac kısı coksade kalmıs deyınce moralım bozulmadı degıl aslında begenerek aldım ama suphe dustu ıcıme etıketı duruyor bıbaska elbıseyle ıkısı arasında kararsız kalmıstım degıstırmeye calıssam kabul ederlermı bılmıyorum sız de bı yorum yaparmısınız?

Eklentiler

• $res.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $res1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 106

bence güzel bir elbise vede sade falan degil.ama öndeki yırtmacı olmasa dahamı iyi olurdu bilemiyorum.güzel ve büyük bit topuz ve ayakkabıyla harika olabilir.

cnm bence tam tersi hiç sade sayılmaz çünlü ztaen bi kere rengi iddialı.. gözü yoran detayları var bence..yırtmaçı belinin üzerine aynı kumaştan dikilen parça falan bunlar fazlalık gibime geldi..birde sana kırmızı daha çok yakışır bence değiştirmelisin..

bence güzel bir elbise vede sade falan degil.ama öndeki yırtmacı olmasa dahamı iyi olurdu bilemiyorum.güzel ve büyük bit topuz ve ayakkabıyla harika olabilir.

yanı bende cok sade bulmuyorum benım ıcın ozel bır dugun sık olmak ıstıyorum ama o taslı fılan tullu abıyelerı yakıstıramadım kendıme bu daha asıl geldı de ıste mıllet hep abartı ıstedıgınden mı yorumları benı ıyıce supheye dusurdu(ıkı secenek var ya taslı dore bır ayakkabı ya da kırmızı ve bır kac renkle daha kombınlenmıs sık onu acık bır ayakkabı dusundum..ama ewt topuz konusunda hemfıkırız tepeden bır topuz ıstıyrum ama dagınık olmayan..

Sizi oldugunuzdan olgun göstermiş bence, metal detayları da ben pek sevemedim, düğün için daha uygun, daha şık kıyafet bulunabilir bence...

cnm ewt renk canlı bır kırmızı ama zaten hep kırmızı ıstedım aklımda baska modeller vardı ama bu kısmet oldu ..durusu oturusu hosuma gıttı 4 ay once dogum yaptım malum hafıf fazlalıklar var (oturusu hosuma gıttı bu sebeple derlı toplu dıger abıyelere nazaran..detayları fazlamı dersın??

Sizi oldugunuzdan olgun göstermiş bence, metal detayları da ben pek sevemedim, düğün için daha uygun, daha şık kıyafet bulunabilir bence...

cok gezdım ama kırmızı renge takıldıgımdan sanırım seceneklerım sınırlıydı..sagolun yorumunuz ıcın..

tüller falan bence dahada demode duruyor.altına bu ıvana sert tipi ayakkabılar var.ucu sivri.o tip bir ayakkabı harika olur.saçın evet dagınık topuz degil fakat büyük topuz şık durur.hiç aksesuara gerek yok.elbisen yeteri kadar hareketli.

canını sıkmak gibi olmasın ama bence çok da albenisi olan bi elbise değil..
bende sade sıklıktan yanayım ama bence daha asil ve daha şık elbiselerde bulabilrdin..
eğer bu elbiseyi giyecek isen kesinlikle bi korse takmanı öneririm.çok faydasını göreceksin

bence düğün için gayet güzel. gösterişli tepeden topuz ve güzel bir küpeyle gayet güzel olur. mutlaka topuz yaptır. bu kıyafetle kesinlikle açık maşalı falan saç olmaz. ama topuz, küpe ve koyu göz ile harika olacaksın. elbiseden vazgeçme. :)

Elbisen sade değil çokta hoş bir elbise fakat birşey belirteceğim bu elbise daha zayıf ve uzun boylu bayanların giyebileceği türden bir elbise.Kişisel algılama bana da yakışmaz yani:) Açıkçası çok yakıştıramadım.

malesef herkesin kusursuz vücudu yok. tabii ki vücuda göre giyinmek lazım ancak konu sahibinin elbiseden bir yerleri fırtacak kadar bir vücudu yok. zayıf insanlarda bile elbiseler mükemmel durmayabiliyor, ki konu sahibi iyi taşımış, o yüzden zayıf da kilolu da olsa korse her abiye için gerekli bence. çünkü çoğu, kumaşlarından dolayı hata kaldırmıyor. sırttaki südyen kesiği dışında gayet kusursuz duruyor. artık onu da uygun çamaşırlarla korseyle halleder.

Son düzenleme:
bence elbisen gayet güzel bende senin gibi çok abartılı taşlı elbiseleri sevmiyorum takılar saç makyajla beraber çok güzel durur sen beğendiğini giy kimseye bakma abartılı taşlı alsan bu seferde ne o nişanlanıyo musun tekrardan diye dalga geçerlerdi

herzaman hayaldakı elbıse denk gelmıyo malesef ama dedıgım gıbı zarıf oldugunu dusunuyorum benım elbıseyı begenmeme gıbı bır sorunum yok sadece cok sade kalmıs sen eltısın gıbı yorumlar canımı sıktı onun ıcın sızlerden fıkır almak ıstedım burda hasbelkader bır ıc camasırı ve ev halıyle gıydım elbıseyı mutlaka dugun gunu uygun camasırlarla destekleyecegım ve tabıkı sık bır ayakkabı makyaj sac tamamlayıcısı olacak ..tesekkurler yorum ıcın

:))sagol özelestırı de yapmıssın fakat aslında 163 boyunda ve 62 kg yum suan 4 aylık bır anne ıcın cok ta fena oldugumu dusunmuyorum resımlerı uygun olmayan camasırlarla cektım elbette korse bence de gıyılmelı abıyelerle ..ayrıca 10 cm lık bır topukla 173 olacagımkı bu da sanırım standartlara uygun yanı cok kısa oldugumu ve yakısıksız durdugunu pek dusunmuyorum oyle olsa asla tercıh etmezdım ..tesekkurler..

ewt aynı fıkırdeyım acık kesınlıkle olmaz sıkı tepede bır topuz ve ewt kesınlıkle koyu goz makyajı olacak tesekkurler:))

aslında haklısın ..bu kez de ona bahane bulacaklardı..zevkler ve renkler tartısılmaz tabı herkese begendırecek luksumuz yok fakat bayan gozuyle dugun oncesı bır onızleme yapmak ıyı oldu..ewt kabarık veya cok taslı tullu elbıseler oldugumdan daha da kılolu ve yakısıksız gösterdı malesef..tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…