malesef herkesin kusursuz vücudu yok. tabii ki vücuda göre giyinmek lazım ancak konu sahibinin elbiseden bir yerleri fırtacak kadar bir vücudu yok. zayıf insanlarda bile elbiseler mükemmel durmayabiliyor, ki konu sahibi iyi taşımış, o yüzden zayıf da kilolu da olsa korse her abiye için gerekli bence. çünkü çoğu, kumaşlarından dolayı hata kaldırmıyor. sırttaki südyen kesiği dışında gayet kusursuz duruyor. artık onu da uygun çamaşırlarla korseyle halleder.
tesekkur ederım adıma cevaplamıssınız elbette arkadasında kendıne gore yorumu boyle ..elestırıye acıgım kendımle gayet barısıgım mutlaka kusursuz degılız elbette bırtakım fazlalıklar var dedıgım gıbı 4 aylık bır anneyım cok daha fenalarını gordum ..yakıstırmaya ve sık bır kombınle tamamlamaya calısacagım umarım guzel olur ve dugunden ıstedgım zevkı alırım:)))
aslında haklısın ..bu kez de ona bahane bulacaklardı..zevkler ve renkler tartısılmaz tabı herkese begendırecek luksumuz yok fakat bayan gozuyle dugun oncesı bır onızleme yapmak ıyı oldu..ewt kabarık veya cok taslı tullu elbıseler oldugumdan daha da kılolu ve yakısıksız gösterdı malesef..tesekkurler
genelde bende pek çevremdilerin söylediklerini takmam kıyafet konusunda bi elbiseyi gerçekten beğenmişsem eh idare eder deseler bile aldım sonuçta onu ben giyicem hangi elbisenin içinde mutluysam onu alır giyerim