• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbiseye boncuk işleme

EYLEM28

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
145
0
316
Kızlar merhaba,

Size birşey danışmak istiyorum. Benim arkadaşımın düğünü için aldığım koyu pembe renkli tül ağırlıklı abiye kadar ağır olmasa da hoş bir elbisem var.
Çok severek almıştım sadece de arkadaşımın düğününde giydim. Şimdi benim nişanım olacak o elbiseyi giymek istiyorum.
Göğüs kısmınada parlak taş ve ya boncuk işlemek istiyorum elbısem cok sade böylelikle biraz hareket olur diye düşündüm.
Bunu ben yapabilr miyim evde, yoksa böle işleme yapan yerler var mıdır? Birde hangi renk ve ne tür boncuk işlemeliyim?
Bana yardımcı olursanız, çok sevinirim...
 
eğer boncuk işlemiyi biliyorsan sen işleyebilirsin elbiseni eğer bilmiyosan elbiseni ziyan edersin gelinlikçilerde boncuk işlerler diye tahmin ediyorum
bide elbisesnin regine ve kumaşına uygun boncuk taş seçmen lazım ki elbisenin üstünde işlemeler sırıtmasın
 
Back