- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Vivezlavie
- #121
allahım şu gözler borcun bittiğini görecek mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka kurtuluşum yoktu ama ocağa incir ağacı diken cinsten benimki(bu arada yurduşındayız biz, ekmekler çeşit çeşit, bizimki 1 liralık ekmek varken gidip 17 liralık tercih ediyor felan)Ben mi az ekmek çeşidi biliyorum
Bildiğim her çeşitten ekmek alsam yine 80 tutmazekmeğe 80 veriyosa, peynir gibi daha pahalı ve bol çeşitli ürüne kaç para veriyo acaba enişte, eyvahlar olsun
Ama çok cikcikliymiş ya
Ben sadece fişi yazmaya üşendim
Sen kalem kalem tutuyomuşsun
Hahah neden :)pinky şaşırttın beni![]()
Helal olsunasgari ücretle çalışanları düşünün birde aldıgım maaş 1300. bunun 700 kredi kartı elektrık faturası anneme harclık kontüre gidiyor her ay 500 kenara atarım 150 falanda bana kalan düşünün artık. onunlada bir ayı idare etmeye calısırım. hafta içi çok harcamam para evim yakın yürürüm öğlen yemekleri içinde evden getiririm hafta sonu arkadaslarımla kardesımle gezerim. hafta içi boşa harcayacagım parayla hafta sonu güzel vakit gecirebiliyorum. zor ama napayım araba almak istiyorum son 4000 kaldı 8 ay daha dişimi sıkarsam arabama kavuşurum.
allahım şu gözler borcun bittiğini görecek mi![]()
Gamlı baykuş dolanma borçsuz insan mı var de geçallahım şu gözler borcun bittiğini görecek mi![]()
vs lerden sonra ister istemez öyle düşündüm itiraf ediyorum farklı bi profilin vardı gözümdeHahah neden :)
züğürt tesellisi bence o yaborç yiğidin kamçısıdır yahu![]()
O kayınvalideden sonra, kallavi bi alışveriş ancak mı kendine getiriyodur sandınvs lerden sonra ister istemez öyle düşündüm itiraf ediyorum farklı bi profilin vardı gözümde![]()
Vsleri de yılbaşı indiriminden aldım ahah. Sonrakileri indirimsiz aldık ama onları kocama ödettim kendim ödemedim :)vs lerden sonra ister istemez öyle düşündüm itiraf ediyorum farklı bi profilin vardı gözümde![]()
Ev borcuna giren arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz hakkaten 10 yıl genelde duyduğum süre. Dile kolay
züğürt tesellisi bence o ya![]()
aynen düşüncelerime tercüman oldunO kayınvalideden sonra, kallavi bi alışveriş ancak mı kendine getiriyodur sandın![]()
aldım aldımolsun teselli iyidir..
aldın mı dolar çıkıyor bak..
aldım aldımben olmasam nolcak halimiz bilmiyorum
![]()
niye kızyükselince kurtlanma sakın ha bozdurayım diye![]()
allahım şu gözler borcun bittiğini görecek mi![]()