- 6 Haziran 2023
- 6
- -5
- 1
- 20
- Konu Sahibi sorusorupcikicamm
-
22 dakika önce kafanda bunu kurup, üye oldun demek hmm dhjsjjl18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm
Geldi hamile kalirmiyim perileri22 dakika önce kafanda bunu kurup, üye oldun demek hmm dhjsjjl
22 dakika önce kafanda bunu kurup, üye oldun demek h
Ya senaryo falan değil lütfen soruma cevap verin yaZayıf senaryo ı ıh beğenmedim.
Ya nolur yargılamadan sadece soruma cevap verin.Erkek falan dwgilimBir kızın yazamayacağı kadar iğrenç ve pislik şeyler, kesinlikle erkek bu.
Bir kızın yazamayacağı kadar iğrenç ve pislik şeyler, kesinlikle erkek bu.
18 yaşındayım.Sevgilim 31 çektikten sonra boşaldı elini ve cinsel organını kurulayıp parmağını vajinamin içine soktu.Bakire olduğum için çok giremedi.Daha sonra penisi kuru iken 31 çekmeye başladı bu sefer boşalmadı ama aynı elini vajinama soktu.Daha sonra ağzıma boşaldı ve öpüştük.Öpüştükten sonra bana oral yapmaya başladı.Hamile kalma ihtimalim var mıdır? Lütfen yargılayacak olanlar fikirlerini kendilerine saklasın zaten üzgünüm
KESİNLİKLE ERKEKSİN, BİR KIZ BU KADAR ALÇALAMAZ.Ya nolur yargılamadan sadece soruma cevap verin.Erkek falan dwgilim
Bir de kız gibi yazmaya çalışıyor çıldırıyormabdjfkkfYa senaryo falan değil lütfen soruma cevap verin ya
Yüzde 99 hamilesin maalesefYa senaryo falan değil lütfen soruma cevap verin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?