Ele karışmak.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
selamlar kızlar. nerden başlasam bilmiyorum. ben eşimin ailesiyle olan ilişkimde arayı bulamadıgını düsünüyorum. kücük görümcemin işe girip yanımda kalma mevzusu vardı kibarca defalarca reddetmeme rağmen kaynanam arayıp aglayarak istemisti bunu .ama eşim de olmaz gelmesin demedi o yüzden bi açık kapı gördüler hep. ben konustum görümcemle evim 1+1 müsait yerim yok diye.ve daha yeni evliyim. baya kırıldı ben kardesimi kabul ederdim ama falan diyerek.ve annesine böyle şey söylettirmedgini haberi olmadgnı söyledi. ama konusmak zorundaydım eşime kalsaydı gelecekti cúnkü mahsuru onun icin de vardı ama ailesiydi kıramıyordu öyle diyordu agzını acmadı. neyse şuan görümcemle konusmuyoruz .ama abisiyle resmen bi sevg
i bagı olusturdular. benim en dogal hakkımdegil mi benımle daha önceden telefonda dahi konusmayan dügünümde el gbi duran görümcemle yaşamak istememek.ama şuan ben kötü gelin ilan edildim. dün aksam büyük görümcem iftar verdi bana bi saat uzakta oturuyo ama bizi çagırmadı kaynim falan da vardı. eşim cagırılmasak da hayırlı iftarlar falan yazdı.siz yabancımısınız cıkın gelin diyo . ama cok alındım. ele karışmak ne zor. hep bi huzursuzluk var icimde. ne bi aranırım ne sorulurum genel olarak .herkesi aramama ragmen. yok sayıyorlar beni sanki.

ama şuan ben kötü gelin ilan edildim.
Ne kadar fedakar olsanız da, birçok aile sizi kötü gelin ilan ediyor zaten. O yüzden arayıp sormaya gerek yok. Görümcenizin sizde kalma düşüncesi bile akıllara zarar. Özel günler dışında aramaya değmez.

İnsanlardaki ne rahatlık,abim yeni evleniyor ben de evine kalmaya gidiyorum bir de ''hayır'' denilince bozuk atıyorum.Büyük konuşmak istemiyorum ama yüzsüzlük bu bildiğiniz.Çalışacak yaşa gelmiş insan abisinin ayrı bir ailesi olduğunun bilincinde değilse boşuna çalışmasın,biraz daha büyüsün bence o.

3 yıl önce bende de oldu İzmir'de oturup iş beğenmeyen görümce ,oğlumun dogumgujune gelince keşke burda yqsasam vs ayağına iş ayarlamaya kalkmış .Yeni yapılan bir hastane için işçi alımı vqrmis eşimin bı tanıdığı ayarliyoms vs yani işin içinde esimde var .O zamanlar eşim benimle inatlasiuordu ailesini istemiyorum diye ...
Tabi çok sinirlendim bana soran eden yok diye ve olmadı da zaten ...Küçük bir şehirde otursalar ,iş olmasa ,ve benden gizli başvuru yapmaya calsoacaginq benimle de paylaşsa neyse de ...Kendi kızlarının evine gorumcesi cokse olay oluyor .Önce kızı gelecek sonra kayınvalide amaç bu ....
Okul vs olmadığı sürece kendi karfesim içinde aynısını düşünürüm .Genç bir kızın sorumlulugunu istemem beni gerer .
Sikmayin caninizi ...

O kadar iyi yapmışsın ki. El böyledir bacım. Anana babana verirsin müsamaha gösterirsin kapıları sonuna dek açarsın. Verme açma etme gelme derler. Ama el öyle değil. Üç verirsin beş verirsin yarın altı isterler vermezsen kötü olursun. Duracakları yeri bilmezler hep isterler kapıyı aralarsan sonuna kadar neden açmadın derler. Görümcem bu yıl kalsın dersin neden iki yıl değil de bir yıl derler. Sakın geri adım atma sakın aralarına karışmak arzusuyla eşini memnun etme arzusuyla özür dileme, bu konularda yumuşama. Ellerini güçlendirme. Vermenin gelmenin almanın durmanın yerini bilmez benim eşimin tarafı da. İlla sen öğreteceksin. Sınırını bilmeyenler birileri kendine durması gereken yeri gösterdi diye seni iftara çağırmıyorsa bile, senin yaptığının adı kişisel özgürlük alanı çizmekse onların yaptığının adı ayıp üssü ayıptır.

Bırak cagirmasinlar ne kadar uzak o kadar iyi. Sana faydalandıkları sürece yakınlık gostereceklerine hayatında gölgeleri bile olmasin bence takılma.

Arayanı ararım , çağıranı çağırırım , kimseyi de başımın üstüne alıp gezdirmem, gezdirsin de istemem. Bu kadar büyütmeyin yahu koca tarafını.Esiniz zamaninda dengeli davransaydi siz de bu duruma dusmezdiniz. Ogullari affederler ama el kizi olunca is baska oluyor iste. olanlar olmuş artık. gideceksiniz biri bir şey diyecek laf sokacak canınız yine sıkılacak. Boşverin.

Arayanı ararım , çağıranı çağırırım , kimseyi de başımın üstüne alıp gezdirmem, gezdirsin de istemem. Bu kadar büyütmeyin yahu koca tarafını.Esiniz zamaninda dengeli davransaydi siz de bu duruma dusmezdiniz. Ogullari affederler ama el kizi olunca is baska oluyor iste. olanlar olmuş artık. gideceksiniz biri bir şey diyecek laf sokacak canınız yine sıkılacak. Boşverin.
eşim aile kavramı yok bizde demekki takma kafana falan diyor ama hala hos muhabbetine devam ediyor

selamlar kızlar. nerden başlasam bilmiyorum. ben eşimin ailesiyle olan ilişkimde arayı bulamadıgını düsünüyorum. kücük görümcemin işe girip yanımda kalma mevzusu vardı kibarca defalarca reddetmeme rağmen kaynanam arayıp aglayarak istemisti bunu .ama eşim de olmaz gelmesin demedi o yüzden bi açık kapı gördüler hep. ben konustum görümcemle evim 1+1 müsait yerim yok diye.ve daha yeni evliyim. baya kırıldı ben kardesimi kabul ederdim ama falan diyerek.ve annesine böyle şey söylettirmedgini haberi olmadgnı söyledi. ama konusmak zorundaydım eşime kalsaydı gelecekti cúnkü mahsuru onun icin de vardı ama ailesiydi kıramıyordu öyle diyordu agzını acmadı. neyse şuan görümcemle konusmuyoruz .ama abisiyle resmen bi sevg
i bagı olusturdular. benim en dogal hakkımdegil mi benımle daha önceden telefonda dahi konusmayan dügünümde el gbi duran görümcemle yaşamak istememek.ama şuan ben kötü gelin ilan edildim. dün aksam büyük görümcem iftar verdi bana bi saat uzakta oturuyo ama bizi çagırmadı kaynim falan da vardı. eşim cagırılmasak da hayırlı iftarlar falan yazdı.siz yabancımısınız cıkın gelin diyo . ama cok alındım. ele karışmak ne zor. hep bi huzursuzluk var icimde. ne bi aranırım ne sorulurum genel olarak .herkesi aramama ragmen. yok sayıyorlar beni sanki.
Çok iyi yapmışsınız cesaret gösterip reddederek. Ayrıca ben de evde kendi kardeşimi bile öyle yatılı istemem uzun süre. Kaldı ki eşimin kardeşini isteyim. 1+1 eve gelmek isteyen kardeş de bir değişik. Odası olmayacak yatacak düzenli yeri olmayacak. Allah akıl versin. İnsanlar hep kendilerini yamayacak yerler arıyorlar

Hem yeni evlisiniz hem eviniz 1 + 1 e bu kızda hiç mi akıl yok yahu nasıl rahat edecekmiş acaba siz takmayın kafaya iyi yapmışsın kabul etmemekle yumuşak görünmeyin ne kadar iyide olsanız bi kulp bulur koca tarafı yine kötü gelin olursunuz çünkü boşverin eşinizde istemiyormuş zaten ailesi yüzünden aranızı bozmayın

3 yıl önce bende de oldu İzmir'de oturup iş beğenmeyen görümce ,oğlumun dogumgujune gelince keşke burda yqsasam vs ayağına iş ayarlamaya kalkmış .Yeni yapılan bir hastane için işçi alımı vqrmis eşimin bı tanıdığı ayarliyoms vs yani işin içinde esimde var .O zamanlar eşim benimle inatlasiuordu ailesini istemiyorum diye ...
Tabi çok sinirlendim bana soran eden yok diye ve olmadı da zaten ...Küçük bir şehirde otursalar ,iş olmasa ,ve benden gizli başvuru yapmaya calsoacaginq benimle de paylaşsa neyse de ...Kendi kızlarının evine gorumcesi cokse olay oluyor .Önce kızı gelecek sonra kayınvalide amaç bu ....
Okul vs olmadığı sürece kendi karfesim içinde aynısını düşünürüm .Genç bir kızın sorumlulugunu istemem beni gerer .
Sikmayin caninizi ...
Okul olsa da istememek lazım ya. Neticede 4 sene evde eş ve çocuktan başka Biri var. Düşünemiyorum bile. Ben evde şort atlet rahat rahat gezmeyi seven, bazen yemek yapan bazen yapmayan, bazen evi pis dağınık bırakan biriyim. İşten gelince Rahat rahat yatmaya bayılırım. Evde hep biri olsa bunların çoğu hayal oluyor. Allah bununla imtihan etmesin

Back
X