Ele karışmak.

selamlar kızlar. nerden başlasam bilmiyorum. ben eşimin ailesiyle olan ilişkimde arayı bulamadıgını düsünüyorum. kücük görümcemin işe girip yanımda kalma mevzusu vardı kibarca defalarca reddetmeme rağmen kaynanam arayıp aglayarak istemisti bunu .ama eşim de olmaz gelmesin demedi o yüzden bi açık kapı gördüler hep. ben konustum görümcemle evim 1+1 müsait yerim yok diye.ve daha yeni evliyim. baya kırıldı ben kardesimi kabul ederdim ama falan diyerek.ve annesine böyle şey söylettirmedgini haberi olmadgnı söyledi. ama konusmak zorundaydım eşime kalsaydı gelecekti cúnkü mahsuru onun icin de vardı ama ailesiydi kıramıyordu öyle diyordu agzını acmadı. neyse şuan görümcemle konusmuyoruz .ama abisiyle resmen bi sevg
i bagı olusturdular. benim en dogal hakkımdegil mi benımle daha önceden telefonda dahi konusmayan dügünümde el gbi duran görümcemle yaşamak istememek.ama şuan ben kötü gelin ilan edildim. dün aksam büyük görümcem iftar verdi bana bi saat uzakta oturuyo ama bizi çagırmadı kaynim falan da vardı. eşim cagırılmasak da hayırlı iftarlar falan yazdı.siz yabancımısınız cıkın gelin diyo . ama cok alındım. ele karışmak ne zor. hep bi huzursuzluk var icimde. ne bi aranırım ne sorulurum genel olarak .herkesi aramama ragmen. yok sayıyorlar beni sanki.
Amaaan yaaaa boşver siz de onları yok sayın. Sevdiğiniz başka insanları davet edin ramazan boyu siz fotoğraf paylaşın onlarda sizi uzaktan izlesin.
Yani 1+1 bir insanın evinde uzun süreli kalma istedi nedir? Hele ki yeni evlilerin . Gorumceniz hanım kendisi evlenince anlar . Ayrıca ben insanların arayıp bir şey istediğinde olumsuz cevap konusunda aşırı alıngan olmalarını anlamıyorum.

selamlar kızlar. nerden başlasam bilmiyorum. ben eşimin ailesiyle olan ilişkimde arayı bulamadıgını düsünüyorum. kücük görümcemin işe girip yanımda kalma mevzusu vardı kibarca defalarca reddetmeme rağmen kaynanam arayıp aglayarak istemisti bunu .ama eşim de olmaz gelmesin demedi o yüzden bi açık kapı gördüler hep. ben konustum görümcemle evim 1+1 müsait yerim yok diye.ve daha yeni evliyim. baya kırıldı ben kardesimi kabul ederdim ama falan diyerek.ve annesine böyle şey söylettirmedgini haberi olmadgnı söyledi. ama konusmak zorundaydım eşime kalsaydı gelecekti cúnkü mahsuru onun icin de vardı ama ailesiydi kıramıyordu öyle diyordu agzını acmadı. neyse şuan görümcemle konusmuyoruz .ama abisiyle resmen bi sevg
i bagı olusturdular. benim en dogal hakkımdegil mi benımle daha önceden telefonda dahi konusmayan dügünümde el gbi duran görümcemle yaşamak istememek.ama şuan ben kötü gelin ilan edildim. dün aksam büyük görümcem iftar verdi bana bi saat uzakta oturuyo ama bizi çagırmadı kaynim falan da vardı. eşim cagırılmasak da hayırlı iftarlar falan yazdı.siz yabancımısınız cıkın gelin diyo . ama cok alındım. ele karışmak ne zor. hep bi huzursuzluk var icimde. ne bi aranırım ne sorulurum genel olarak .herkesi aramama ragmen. yok sayıyorlar beni sanki.
Yok saysınlar boşver huzurunu bozma görümceyle yaşayıp ele karışıp huzursuz olmaktansa kötü gelin ol evinde ol

Okul olsa da istememek lazım ya. Neticede 4 sene evde eş ve çocuktan başka Biri var. Düşünemiyorum bile. Ben evde şort atlet rahat rahat gezmeyi seven, bazen yemek yapan bazen yapmayan, bazen evi pis dağınık bırakan biriyim. İşten gelince Rahat rahat yatmaya bayılırım. Evde hep biri olsa bunların çoğu hayal oluyor. Allah bununla imtihan etmesin

Bence de yurt mu yok memlekette..

Bundan birkaç sene önce. Ablamla eşi başka şehirde yaşıyolardı. Arada gezme amacıyla beni yanlarına cagiriyolardi. O zamanlar sanırım 3 yıllık filan evlilerdi.

Gene bigün onlardayım. Eniştem işten geldi bir heves. Dediki boleynkızı sen kpssden kaç almıştın dedi. Ben de şu an hatırlamıyorum puanimi ama o zaman falanca kadar aldım dedim.

"Dediki çok iyi o zaman
.burdaki savcı arkadaş bana sordu. X üstü puan alan birini arıyorlar iş için dedi. Memurluk olacak dedi."

Nerde olacak bu memurluk dedim.

Dediki en az 2 sene burda. Tayin isteme şansın yok. Zaten kurum özerk bir kurum. Ha deyince tayin isteyemezsin dedi.

Dedim ki ben buraya yerleşemem.

Dediki kurum benim yolumun üstü. Sabahlari seni bırakıp akşamları alırım. Arabamız var. 2 yıl idare edersin dedi. Yabancı ev degil ya. Boşta duran odamız var . Ablan da sevinir. Çocuğa bakarken evde sıkılıyor.senin burda olman moral olur ona dedi.

Dedim bu imkan başka bi şehirde yok mu

Hayır. Sadece burdaki kurumdaki adamı tanıyoruz.

Dedim yok istemem. Ben 2 sene eniştemle ablamin evinde kalacağım....

Cenazemi baglasalar durmam. O kadar diyorum dedim.

Kalmam. Kimsenin de benimle kalmasıni istemem.
Akıl var mantık var.
18 yaşında çocuk sayılan kuzenimi film izlemeye davet ediyorum da. Yok abla rahatsız etmeyeyim diyor.

Aile insana bu nezaketi,düşünceyi aşılayabilir.

Boşver bence. Aramasın sormasınlar. Davet etmesinler. Sen de davet etme. Böyle düşüncesiz insanlarla uğraşılmaz

Bence hiiiiç umursama, eşinle aranı iyi ve yakın tut. En büyük akıl annemin aklı. “Kocayla bir tek yatak odasına kapanılmaz” derdi. Her yerde yakınlaş ve bilsin ki o 1+1 evin her yeri özel. Böylelikle ömrü boyunca salona uzun süreli misafir yatırmayı o dA istemeyecek. Ben uyguluyorum şahsen 🤗

Benzer bir durumu bende yaşadım eşimin kız kardeşiyle ilgili
Kayinvalidem daha nişanlıyken kafasında düğünden sonra kızını bize bırakıp memleketine taşınma planı yapmış, görümceme hangi odayı vereceğimize kadar düşünmüş :KK51:

Ben tabi ki istemedim bizimle kalmasını, eşimde benim fikrime destek oldu ama kötü gelin olan edildim bir kere.

Araya soğukluk girdi,bunlar olurken biz daha 3 aylık evliydik.

Suan 8 yıllık evliyim, hiçbir zaman sıcak bir ilişkim olmadı eşimin ailesiyle ama gidip geliyoruz, görüşüyoruz.

Ben çok dert ettim zamanında bu mevzuyu ve sonrasında yaşananları ama inanın üzülmeye, kafa takmaya gerek yok, olanda vardır bir hayır, mesafe de her zaman iyidir.

Kötü olmamak adına gösterilen çabalar maalesef bazı insanlara gün doğmasına sebep oluyor..
Arsız hale getiriyor..

Boşverin. Varsın mesafeli olun..
Başınız agrimaz..

Samimi olalım iyi anlaşalım diye uğraşıyor olsaydınız şu an evinize yerleşmişlerdi... Sonra da var gerisini siz düşünün...

Büyüklerde akıl yok .. insanımız gerçekten çok cahil.. neden hemen fazla samimiyete girip yüz göz olmayı isterlerse anlamam hiç... İyi gidecek ilişkiyi bile işte böyle olmadık şeyleri isteyerek kötü hale getiriyorlar...

Hayat hem çok uzun hem çok kısa..
Kısa ise kafaya takmaya gerek yok.
Uzun ise kim bilir daha neler gelip geçecek bu mevzuya takılıp kalmaya gerek yok.

Hep mi böyle bu erkek tarafı ya
Bende Evleneli 1 Ay olmadan kv teklif etmişti. Daha doğrusu teklif değil söyledi
Görümcem gelecekmiş bizimle kalacakmış iş bulup çalışacakmış vs.
20 yasında Genç kız sorumluluk alamam demiştim kabul etmedim. arkasından belki sonra bizde geliriz demişti. Gelin o zaman size de bir ev tutalım demiştim kabul etmedi.
Ev tutalım diyince gelmekten vazgeçti ama yanıma gelmek için can atıyor halaaa.

Bence çok iyi görünüyor her şey. Baştan çizginizi çekmişsiniz şimdi ne demeye yakınlık bekliyorsunuz? Buradan bile o kadar belli ki elinizi verseniz kolunuzu kaptracağınız. Bir mesele yüzünden ilgisi olmayan görümceniz bile size küsüyorsa uzak olmak en iyisi. Yerinizde olsam keyfini çıkarırdım :) Eşinize de çok görmeyin kardeşiyle yakınlığını. O da ne şiş yansın ne kebap derdinde.

Alternatif ne olacaktı. Görümce ile yaşamak. Ben senin yerinde olsam her akşam eşimle kemdim güzel iftar sofralar kurar ondan sonra onunla keyif yapardim. Oh kafa rahat ne güzel

Hiç üzülme
Bak 15 güne doğuracağım
Eşimin yanında canım cicim yapan insanlar bir hayırlı olsun diye de aramadılar bir ihtiyacın var mi diye de

Evlendik babam ameliyat oldu
Annem ameliyat oldu
Ben iki kere oldum
Kardeşim evlendi

Görümcem denen şahıs bir kere aramadı

Ama çocukları bizim yaşadığımız şehirde üniversite kazanırsa dayılarında kalırlar diyor

Hiç utanmadan çekinmeden

Sen doğru olanı yapmışsın

Bu işler böyle
Kimseden birşey bekleme üzülme
Elsin Eliz ...

Ay çok şanslısın.
Görümcelerle eltilerle görüşmemek büyük nimet.
Neden üzülüyorsun anlamadım
Herşeyine burunlarını sokacaklarına uzak olsunlar daha iyi.

Bence de yurt mu yok memlekette..
Akrabasını kitlemeye çalışanlar yüzünden insan kendi evinde kendi parası ile rezil oluyor. Hayır gelmek isteyen de ayrı yüzsüz. Ben milletin evinde bir gece kalmak zorunda kalınca yerin dibine girerim. Elalem kime kapak Atsak da kiradan yırtsak, yurt parasından Boğazdan kar etsek derdinde. Burda başka konular da vardı. Kaynım bizde kalıyor. Okul harçlığını bile kaynamam bize ödetiyor diye. Öfff çok kızıyorum böyle sömürenlere. Ama kötü olmak pahasına da olsa söylemek lazım istemediğimiz şeyleri

O görümcenin başına gelse ağlayan kv kızı için ortalığı karıştırırdı
1+1 evde ne işi varmış
Yeni evlinin evinde
İnsanlarda yüz falan kalmamış yazık be

Back
X