cnm bazı işler nasip kısmet işidir kimisi beklemediğin bir anda çıkıverir karşına kimisi ise çok sevdiğin halde bırakır giderYa ben bu erkeklere elektrik veremiyorum. Aile arkadaşım beni face falan gösteriyorlar falan yok vazgeçiyorlar tanımadan etmeden
ya çirkin de değilim .. kendimi kötü hissetmeye başladım ..
Hatta bunalıma girmek üzereyim
Erkekler kadınları et parçası kaç göz olarak mı görüyorlar
Tanımadan etmeden konuşmadan sadece bir foto ile kestirip atmaları
oysa ki ben ne güzel ve yakışklı sayılmayacak insanları sevdim tanıyarak .. Erkeler olaya farkıl bakıyorlar galiba
SEVİLMEK İÇİN ŞANSIM YOK GALİBA ...
Ya ben bu erkeklere elektrik veremiyorum. Aile arkadaşım beni face falan gösteriyorlar falan yok vazgeçiyorlar tanımadan etmeden
ya çirkin de değilim .. kendimi kötü hissetmeye başladım ..
Hatta bunalıma girmek üzereyim
Erkekler kadınları et parçası kaç göz olarak mı görüyorlar
Tanımadan etmeden konuşmadan sadece bir foto ile kestirip atmaları
oysa ki ben ne güzel ve yakışklı sayılmayacak insanları sevdim tanıyarak .. Erkeler olaya farkıl bakıyorlar galiba
SEVİLMEK İÇİN ŞANSIM YOK GALİBA ...
cnm bazı işler nasip kısmet işidir kimisi beklemediğin bir anda çıkıverir karşına kimisi ise çok sevdiğin halde bırakır gider
kafana çok takmamaya çalış herşey nasıl olsa olacağına varıyor bu arada yaşın kaç_?
Tatlim zaten birinin seni birine gostermesi onun oyle gelmesi bence cok itici benim en hoslanmadigim durumlardan. Kendin asik olup secmelisin hayatindaki insani.
Senle bir ilgisi yok elektrikleşme hiç olmamış bile. Ben de hiç fotojenik ! değilimdir mesela fotoğraflarımı gören şaşırır. En iyisi bol bol dışarı çıkman, fotoğraf göstertme direkt görüş
Ben hala konu başlığına gülüyorum
Tiye almaya başladım artık ... Sinirlerim bozuldu ya ... :)))
yaşınız kaç bilmiyorum ben 29 yaşındayım.eğer benden küçükseniz abla yaşıt falansak arkaaş tavsiyesi (haddim olmayarak)tanıştırm olayları ile kesinlikle bunalıma girmeyin.iki kez bu deneyimi yaşadım ilkinde bayan arkadaşım tanıştırdı.baktıki iş ciddiye bindi ne yaptı etti ayırdı.ikincisinde iki iş arkadaşım yeni geldiğim vardiyada ve yeni tanıştığım biriyle aramızı yapmaya çalıştıla ki o çocuk 38 yaşlarında benden 9 yaş büyük kimseyi beğenmeyen klopatra gibi birini arayan biri.ve aynı kurumda başka bi kıza evlenme teklif etmiş bu çocuk.hatta şuan an itibarı ile o kız için benden fikir aldılar.manyak bu insanlar kimseyi ciddiye alıp üzülme.
ay 87 liyim ben birde .. Bu yaşa geldim bunun bunalımını yaşıyorum . Ama olumsuz yaşantılarım fazla ... Bunda bir öncesi de atanmış sanmış beni öğretmen olarak .. ücretli olduğumu duyunca gitti .. inancım kalmadı sevgiye aşka ... erkeklerden nefret ediyorum artık ... hatta erkek çocuklarını bile sevesim gelmiyor artık ki çocuk çok sevmemem rağman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?