elektriğim çok düşük çok :( voltaj düşüklüğü yaşıyorum

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Ya ben bu erkeklere elektrik veremiyorum. Aile arkadaşım beni face falan gösteriyorlar falan yok vazgeçiyorlar tanımadan etmeden

ya çirkin de değilim .. kendimi kötü hissetmeye başladım ..

Hatta bunalıma girmek üzereyim

Erkekler kadınları et parçası kaç göz olarak mı görüyorlar

Tanımadan etmeden konuşmadan sadece bir foto ile kestirip atmaları

oysa ki ben ne güzel ve yakışklı sayılmayacak insanları sevdim tanıyarak .. Erkeler olaya farkıl bakıyorlar galiba

SEVİLMEK İÇİN ŞANSIM YOK GALİBA ... :(

aman boşver ya ne sıkıosun canını...
seni tanımadan iç güzelliğine degil dış güzelliğine bakan ne işe yararki:34:

Ya ben bu erkeklere elektrik veremiyorum. Aile arkadaşım beni face falan gösteriyorlar falan yok vazgeçiyorlar tanımadan etmeden

oysa ki ben ne güzel ve yakışklı sayılmayacak insanları sevdim tanıyarak .. Erkeler olaya farkıl bakıyorlar galiba

cnm bazı işler nasip kısmet işidir kimisi beklemediğin bir anda çıkıverir karşına kimisi ise çok sevdiğin halde bırakır gider
kafana çok takmamaya çalış herşey nasıl olsa olacağına varıyor bu arada yaşın kaç_?

Elektrik meselesi değil ki o tamamen nasip kısmet.
Kısmetinse fotoyla da olur gerçekte de.
Bunu benim gibi soğukmu soğuk nevale, kimseye ısınamayan ama bir buçuk sene içinde evlenen biri söylüyor. :34:
Bırak tanımak istemeyen tanımasın. Karakteri önemsemeyenler onlar.

Bu işler aramayla olmaz ki cicim. Arkadaşlarının göstermesiyle falan olacak şey değil. Bi ortamda karşılaşsanız her şey daha farklı olur. Fotoğrafından birini ben de beğenemem doğrusu, ya da yüzeysel olur. Bırak kendi haline, bir gün elektrikli bir adam çıkar karşına muhakkak.

Voltaj falan diyince bende evin elektirigi sandim yahu (: o begenmiyo dedigin kisilerin niyeti yoktur da o yuzden bi fotorafla hemen kestirip atiyolardir, takilma sen onlara. Nasibin bi yerde bekliyo o yuzden canini sıkma bunlar icin. (:

cnm bazı işler nasip kısmet işidir kimisi beklemediğin bir anda çıkıverir karşına kimisi ise çok sevdiğin halde bırakır gider
kafana çok takmamaya çalış herşey nasıl olsa olacağına varıyor bu arada yaşın kaç_?

ay 87 liyim ben birde .. Bu yaşa geldim bunun bunalımını yaşıyorum . Ama olumsuz yaşantılarım fazla ... Bunda bir öncesi de atanmış sanmış beni öğretmen olarak .. ücretli olduğumu duyunca gitti .. inancım kalmadı sevgiye aşka ... erkeklerden nefret ediyorum artık ... hatta erkek çocuklarını bile sevesim gelmiyor artık ki çocuk çok sevmemem rağman :(

Tatlim zaten birinin seni birine gostermesi onun oyle gelmesi bence cok itici benim en hoslanmadigim durumlardan. Kendin asik olup secmelisin hayatindaki insani.

Tatlim zaten birinin seni birine gostermesi onun oyle gelmesi bence cok itici benim en hoslanmadigim durumlardan. Kendin asik olup secmelisin hayatindaki insani.

Bende hiç sevmezdim ama arkadaş akraba facebook gösterip kulağıma gelinci kötü hissediyorum işte .. En iyisi sosyal ortamda .. Ama işte kısmet diyorsun olur belki ..

Senle bir ilgisi yok elektrikleşme hiç olmamış bile. Ben de hiç fotojenik ! değilimdir mesela fotoğraflarımı gören şaşırır. En iyisi bol bol dışarı çıkman, fotoğraf göstertme direkt görüş

Senle bir ilgisi yok elektrikleşme hiç olmamış bile. Ben de hiç fotojenik ! değilimdir mesela fotoğraflarımı gören şaşırır. En iyisi bol bol dışarı çıkman, fotoğraf göstertme direkt görüş

10 aydır kpss yüzünden eve gömüldüm . Etrafıma bakamıyorum bile zaten ...

Eee birde işim olmayınca hiç şansım yok ... :(((

yaşınız kaç bilmiyorum ben 29 yaşındayım.eğer benden küçükseniz abla yaşıt falansak arkaaş tavsiyesi (haddim olmayarak)tanıştırm olayları ile kesinlikle bunalıma girmeyin.iki kez bu deneyimi yaşadım ilkinde bayan arkadaşım tanıştırdı.baktıki iş ciddiye bindi ne yaptı etti ayırdı.ikincisinde iki iş arkadaşım yeni geldiğim vardiyada ve yeni tanıştığım biriyle aramızı yapmaya çalıştıla ki o çocuk 38 yaşlarında benden 9 yaş büyük kimseyi beğenmeyen klopatra gibi birini arayan biri.ve aynı kurumda başka bi kıza evlenme teklif etmiş bu çocuk.hatta şuan an itibarı ile o kız için benden fikir aldılar.manyak bu insanlar kimseyi ciddiye alıp üzülme.

yaşınız kaç bilmiyorum ben 29 yaşındayım.eğer benden küçükseniz abla yaşıt falansak arkaaş tavsiyesi (haddim olmayarak)tanıştırm olayları ile kesinlikle bunalıma girmeyin.iki kez bu deneyimi yaşadım ilkinde bayan arkadaşım tanıştırdı.baktıki iş ciddiye bindi ne yaptı etti ayırdı.ikincisinde iki iş arkadaşım yeni geldiğim vardiyada ve yeni tanıştığım biriyle aramızı yapmaya çalıştıla ki o çocuk 38 yaşlarında benden 9 yaş büyük kimseyi beğenmeyen klopatra gibi birini arayan biri.ve aynı kurumda başka bi kıza evlenme teklif etmiş bu çocuk.hatta şuan an itibarı ile o kız için benden fikir aldılar.manyak bu insanlar kimseyi ciddiye alıp üzülme.

27 yaşındayım bende ... bende asla gidip masa da oturtumuyorum bir kez gitti bir bayan olarak bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum o günden beri güvensizlik bir tedirginlik çöktü içime ..

İnsanlar yapmaya çalışıyor ama tövbe artık böyle olacaksa hiç olmasın ..Çevremde olumlu örnekler var ama yok benim için bitti artık ..

ay 87 liyim ben birde .. Bu yaşa geldim bunun bunalımını yaşıyorum . Ama olumsuz yaşantılarım fazla ... Bunda bir öncesi de atanmış sanmış beni öğretmen olarak .. ücretli olduğumu duyunca gitti .. inancım kalmadı sevgiye aşka ... erkeklerden nefret ediyorum artık ... hatta erkek çocuklarını bile sevesim gelmiyor artık ki çocuk çok sevmemem rağman :(

Aman arkadaşım seni atandigin için sevecek adam gelmesin zaten. Arkadaşların dediği gibi kısmet değildir. Iskembeden boşa sallamiyorum 30 yaşıma kadar ben de senin gibiydim yaşadığım olumsuzlukları karşılaştığım hoduklukleri duysan gulersin. Ama şimdi çok mutluyum. Rabbim herkese aşkla kurulan yuva nasip etsin. Senin de karşına öyle biri çıkacak ki iyi ki de hiçbiri olmamış diyeceksin. Boş beleş laf gelmesin olacak bu dediğim ;)

Back
X