Elektrik faturası

Evet işte tam da demek istediğim!!

350 tl ödedim herkes dağılsın lütfen. Gelip sayaca bakacaklarmış arızalı olabilirmiş. Ama ben ödedim

Aynı şekilde giderken su vanalarını da kapatmıştım ama 24 lira görünüyor, doğalgaz ise 0 lira... Bilemiyorum garip ve rahatsız edici bir durum.

Kesinlikle çok rahatsız edici. İnsanın tasarruf duygusunu bile köreltir sıfır kullanıma 20 30 tl fatura gelmesi

Yani bu % ler ne oluyo % 20, 40 daha ucuz demek mi??
Hafta sonları için durum nedir?

Tam tersi. Teknik olarak anlatamicam ama %20 fiyat tarifesini %80 daha indirimli olarak düşünün. %60 lık %40 indirimli. Yüzdesi az olan saat dilimi daha hesaplı.

Biz kullanmadığımız aylarda 50 60 ödüyoruz kullandığımızda da 180 en az ..Suya 2 aylık 70 veriyoruz 1 ay evde olmadığımız halde..Elektrik klimadan dolayı bizde cok geliyor..Sizde de varsa böyle bir şey ondan olabilir.

Yoo yani bu gidişata kim dur diyecek onu kast etmiştim ben.
Kişilerin bireysel çabası sonuç vermiyor
Bunlara devlet dur diyebilir ki her sene gelen zamlara bakinca daha da fazla vergi odeyecegimizi dusunuyorum. Cunku yapilan yolun koprunun dagin tasin parasini halk oduyor.

Bize de 1+1 evde 20 gün icin 675 tl gelmiş
Gozlerimiz yerinden cikacakti
Itiraz ettik
Insaat elektrigi olarak hesaplanmis
Ama hala sorun çözülmedi
Umarim odeyin demezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…