Elektrik nasıl alınır.? lütfen yardım edin..

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
sizce sonradan bi insandan elektirk alınır mı?
çok sevdiğim bi kişi var birlikteyken çok mutlu oluyorum, birçok ortam noktamız var, anlaşabileceğimiz birçok nokta var..evlenip de mutlu olabileceğim insanın bütün özelliklerine sahip..
bnmle de evlenmek istiyor
ama nedese elektirk alamadığımı hissediyorum bazen acaba sonradan bu problemi atlatabilirmiyim, elektirik alabilir miyim
yardım ederseniz çok sevinirim, deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum ,onu boş yere oyalamk istemiyorum

Son düzenleme:
ilahi alemsin he. ben de sanıyorum ki elektrik nasıl üstümüze alınır falan. elektrik nasıl alınır diye sorunca aklıma başka bir şey gelmedi:) valla canım yanında mutluysan, seni seviyorsa, değer veriyorsa,saygılıysa, seni değiştirmeye çalışmıyorsa,olur. bunlar yoksa olmaz. ben elektrik işini pek anlamam. yani seversin ya da sevmezsin. sonradan sevilmez, aşık olunmaz. içinde bir şeyler varsa ona , o buna değerse dene.

Çok sevdiğim bir insan var,birçokta ortak noktamız var

evlendiğimde mutlu olabileceğim bir insan

onunlayken mutlu oluyorum vs..

diyen insan daha hangi elektrik alımından bahsediyor anlamadım.

Kendinle çeliştiğinin farkında mısın ?

Son düzenleme:
elektrik baştan alınmazsa (bahsettiğin tenselse eğer) birdaha alman mümkün değildir..
onu kanka modelinde görürsün hayatın boyunca. çok seversin, değer verirsin ama aşk ve tutku oluşmaz..... senin yaşadığın duygular ise 50-60 yaşında bizlerde olması gereken duygulardır.. aşk ve tutku ilişkiyi canlı tutar.

Sevgiler

aşk yok galiba aramızda

seviyorum onunlayken mutluyum ama her insanın hayallerinde evleneceği insanın tipi olur ya onlara hiç uygun değil
interetten tanıştığımz için ilk önce iç özelliklerinden dolayı seviyordum, hala öyle ve kaybetmeyi de istemiyorum
aşık mıyım deilmiyim onu da bilmiyorum
elektirk alamama denen olay var ya günümüzde o galiba bu yaşadıkalarım

konu başlığı süper olmuş öncelikle bir güleyim

canım sen bu insandan bir süre uzak dur. mesajlaş ama yüz yüze görüşme 10 gün kadar.
eğer çok özlersen, o mesaj atınca hemen göreyim diye telefonu elinde gezdirirsen zaten aşık olmuşsundur.
ama yokluğunda sadece oturup konuşmayı özlediysen de senin tabirinle elektrik almamışsın demektir.
benim nacizane fikrim budurrr

Hep derim bir insanın kişilik olarak mükemmel olması elbetteki güzel ama sen o kişiyle kendini aynı yatakta hayal edemiyorsan o evlilik olmaz! Olursa da sağlıklı olmaz.

:) yaşadıklarını 5 aydır internetten görüştüğü bir sevgilisi olan biri olarak daha iyi anlarım sanıyorum.Eğer onunla uzun süre net üstünden yazışıp,sevgili olduysan içinde büyütüp hayallerindeki aşkı alabildiğine yaşıyorsun sonra yanyana geldiginde onunla vakit gecirmekten hoşlanmakla beraber bir inceleme baş gösteriyor.garipsiyorsun.elektrik alamadıgını sanabiliyorsun.tipin değilmiş gibi geliyor hele de hakikaten kafandaki tipten uzak şeyleri varsa önemsemeyebilir miyim acaba diyorsun.Bu aklını kurcalıyor.mesela biz 5 ay telefondu,msn di cicim cicimdik,benimle gelecek düşlüyordu vs.geldi benden elektrik alamadıgını cunku ona asık gibi davranmadıgımı iddia edip gitti :) ben 5 ay boşa bekledigimle kaldım.anlamsız bir terkedilme acısı cekiyorum.netten başlayınca boyle oluyor.biraz daha zaman ver derim ama sen bilirsin.

cevaplarnz için çok tşk ederim, senin için de çok üzüldüm azucena
aslında yaşadıklarım senin yaşadıklarına benzer..
ama o beni bütün huylarımla biliyor ben onu biliyorum, sakladığımız hiçbirşey olmadı yani, davranışlarımız yüzünden birbirimzi bırakmayız

ben bu konuyu açtıktan sonra sitedeki derdini yazan diğer kişilerin yazılarını okudum
meğerse benim derdim sizinkilerin yanında çok küçük kalıyormuş

çoğu insan, seviyordum, şimdi ayrılık acısı çekiyorum diyor ama bir sorun kedinize karşısındaki insan çok yakışıklı olmasa aşık olurmuydunuz
erkekler biraz yakışıklı oldu mu biliyorsunuz yetinmeyi bilmiyorlar
ve ne yazıkki çoğumuz dış güzelliğe aşık olup içini göremiyoruz sonunda da acıyı çeken biz oluyoruz

ben artık sonuna kadar inanıyorum ki aşk sadece iç güzelliğe karşı olur ve olmalı..

hayatım boyunca sadece iç güzelliğe önem verdim.hiç bir paylaşamadığım gönlü güzel olmayan bir insanla ne yaşayabilirki insan?yakısıklı olup butun dunya bana hasta tribinde olan erkeklerden hiç hoşlanmadım.güzelim ve ilgilenilen biriyim.istedigim adamı elde edebilirim bu acıdan bakacak olsaydım.ama ben ortak noktalara,paylaşımlara,sevgi olmasına vs.önem verdim o yönde sectim hep.önce kalbiydi önemli olan.ne değişti peki? hiççççç.etrafımdaki herkes ne işin var senin netten biriyle dedi bana?kulaklarımı tıkadım.arkadasca başlayan paylaşımlar başka yöne gitti,izin verdim,güzel olacaktı cunku.güzeldi de bu sefer tamamdı hatta öyle sanıyordum.garip bir şekilde bitti.1 hafta oldu.öbür yarımsın diyen adama ne oldu peki?nasıl oldugumu bile merak etmiyor.bilmiyorum.tek bildigim acı cekmek ve başka hiç bir kadın acı ceksin istemedigimden paylaşıyorum tecrübelerimi o kadar.erkekler bizi pişman ediyorlar.içimiz geleceği söylüyormus ben bunu öğrendim.içimiz ııh diyorsa tek bir seyine bile olmamalıymıs.kendi adıma artık telore etmeyecegim hiç bir seyi.begenmedigim en ufak seyde hayır diyecegim.çünkü onlar en ufak bir ııh yasıyorlarsa içlerinde gayet guzel hayır diyebiliyorlar.işte boyle kalıyorsunuz kıcınızın üzerinde.

canım vakti zamanında biri vardı hayatıma alıp almamak konusunda çok kararsız kalmıştım konuşmaları harika süprizleri harika evlenmeyi düşünüyor beni çok beğeniyordu bende onun güzel huyunu suyunu beğeniyordum çok istedim ama bişeyler eksikti ona çok evet demek istedim kendime zaman verdim ama olmadı bi türlü ısınamadım..şimdi ise hayatımda biri var .onun herhangi bir çaba harcamasına gerek yok çok fazla tensel çekim var hiç düşünmemiştim bi insanı öpmek isteyeceğimi ama şimdi düşünüyorum içimden geliyor konuşmak görmek onu düşünmek geleceği düşünmek aşık değilim ona sevgimin derecesini bile bilmiyorum ama elektrik sanırım emin olmadan adım atmamalısın bi yerde çok aşıkların bile aşkı bitip gözünde değeri kalmıyorken emin olmadığın duyglar için acele karar vermemelisin hakkında hayırlısı olsun

yazdıklarınızı okudukça korkmaya başladım:44:
doğru söylüyosunz aslında biz kadınlar karşımızdakinin bazı özelliklerini görmezden gelebiliyoruz yada benm gibi hoşumuza gitmeyen bir özelliği olsa bile çareler arıyoruz
kolay kolay bir insanı silmiyoruz, duygularıyla oynamıyoruz
ama onlar herşey mükemmel olsun istiyorlar. bir kötü özellik gördüler mi kolayca vazgeçiyorlar

o kadar iyi davranıyor ki bana beni yarı yolda bırakacağı aklımın ucundan bile geçmiyorum
bir gün beni bırakırsan yada ayrılırsak diye konular açtığımda hemen beni susturmaya çalışıyor ve çok sinirleniyor..
bilmiyorum ya sizinki de böyledir heralde ilkbaşlarda
sonradan ne oluyor anlamıyorum
beklemekten başka çaremiz yok evlilik için çok erken zaten vazgeçerse kaybeden o olur

güzel temennilerin için teşekkür ederim lavanta..
bu kişiyi ben ruh ikizim gibi görüyorum ayrılırsam eminimki bu kadar ortak yanım olan başka birini 10 yıl arasam bulamam
sadece dış görünüşe bakarak da asla karar vermek istemiyorum
ikisi bir arada zor galiba

ne olacağını zaman gösterecek yaşamadan olmayacak galiba
ayrılırsak çok da üzlüceğimi sanmıyorum daha önce bunun 10 katı sayılabilecek bir acı yaşadığım için deneyimli sayılırım.. olsa mutlu olurum olmasa üzülmem

Bana onu bırakırsam buna dayanamayacagını,benimle gelecek düşündüğünü (ki yüzük de almıştı)söylüyordu.Öbür yarısıydım sözde.Ben herşeyiydim.Hayat ışığıydım.yıllarca beklediğiydim.farklı olandım.kimseye benzemeyendim.birtanesiydim.geldiği güne kadar...hiç kavga etmedik,hiç bir şey olmadı.son derece seviyeli durdu.öpüp mıncıklamaya kalkmadı.hersey ciciydi.ayrılacakken beni ona asıkmısım gibi davranmamakla sucladı.cok heyecanlanmıstım tansiyonum dusmustu.bastıgım yerin farkında bile değildim anlayıs göstermedi.onu istemedigim icin öyle davrandıgımı iddia etti.gun boyu tek guzel cumle kurmadı.ne gözlerime baktı ne saclarımı okşadı.elimi bile tutmak istemedi desem yeri.buzgibi olan oydu benim öyle oldugumu iddia etti.ayrıldık erkenden.beni gördüğü icin mutlu oldugunu bile söylemedi.hiç konusmadık.ertesi gun gitti.yolda aklım karısık diye mesaj attı.sanırım ben senin sevgilin değil hayranın olmak istiyorum dedi.bende sen ayrılmak istiyormussun sucu bana yıkmaya calısıyormussun dedim.karar ver dedim.beni karara zorlama dedi.aklın karısıksa coktan bitmiştir.benim neden aklım hiç karışık değil neden hiç ayrılıktan bahsetmiyorum da sen bahsediyorsun karar ver dedim.peki of peki dedi.bende ah etmeye bile kıyamadıgım güle güle dedim.beğenmedigini söylemek bu kadar zor mu da işi yokusa sürüyorsun dedim.olabilir sonucta.seni üzmek en son isteyecegim sey dedi.facebooktan ilişkisi var sekmesini kaldırdım.o da duvarını bana kapamıs,msn den silmiş beni.bende sildim msn den ama facebookta 1 hafta boyunca ne kadar içimdekileri anlatan özlü söz,video paylaşımı varsa döşedim.kendi kendime kavga ettim bir nevi.sonra ne yapıyorum ben adamın umrunda bile değilim nasıl oldugumu ne halde oldugumu göre göre aramıyor bile deyip az önce sildim facebooktan da içim çok acıdı çok.bana göre değildi kültürel açıdan.diksiyonu vs.arkadas cevresi,ailesi,giyimi vs.ama ben paylaşımlarımıza önem verdim gerisi önemli değildi ama ne oldu bana burun kıvıran o oldu :) başından beri sevilmediğimi sadece ona farklı geldigim icin heyecanlandırdıgımı ona asık olunca ben artık heyecanının kalmadıgını,benden sıkıldıgını fark ettiğini düşünüyorum.aramıyor cunku sevmiyor.umrunda değilim.ararsa ben ümitlenecegim çünkü ona hesap soracagım.verecek cevabı yok.olan cevaplar anlamsız.duygularımla oynandı hepsi bu.telefon numaramıda değiştiririm yakında.öyle böyle üzgün değilim çok üzgünüm çok kötüyüm.kendime gelecegim elbet ama zaman alacak.resmen depresyona girdim.bunu hak edecek hiç bir sey yapmadım.gercekten sevmekten başka hiç bir suçum yok.bu sebeple susuyor

cnm ya hikayelerimiz birbirine çok benziyor ama bizde roller farklı
onun beni daha çok sevdiğini biliyorum, ben telefonda bile çok ilgisiz davranıyorum malesef
aslında belki de tipiyle filan alakası yoktur, ben evliliğe hazır değilim. bu kadar uzun süreli de ilk defa birisiyle birlikte oluyorum çok zor geliyor..

ve artık geri de dönmek istemiyorum, çünkü şuan sen ne yaşıyorsan onları yaşayacak belki de
üzülmesini hiç istemiyorum

telefonunu hiç değiştirme insan sonradan pişman oluyor, yaşadım biliyorum. sonra dönen yine ben oldum. bir kapı bırak bence, şu aralar karışık bir dönemde olduğunuz kesin acele etmeyin..
hiç sevmediği halde yanında olsa daha mı mutlu olacaktın
bu hayatta kimseye ezdirme kendini, o konuyu ayrılığa getiriyor ve suçu sana atıyorsa sende aynısını yap, daha rahat hissedersin kendini..
ve gördüğüm kadarıyla da suçlu o..
herşey olacağına varır..

Teşekkürler canım.Kullandığı telefon numaralarının her ikisininde ayrı iki kişiye ait oldugunu öğrendim.Kullandığı hattın kendisine ait olmadıgını söylemişti ama sonucta bana anlatmadığı bir çok şey olduğu,konuştukça anlatmak zorunda kalacağı ve bu sebeple susmayı tercih ettiğinin farkındaydım.Muhattap olmamam,gururlu davranmam gerektiğini düşündüğümden msj atmıyordum.Dün gece dayanamadım ve neden başkalarına ait telefon hatlarını kullandığını,benden neden cok sey sakladıgını ve butun bunları bana niye yaptıgını sordum.çok sinirlenmiş olacak ki;neden bahsediyorsun sen?diye msj atmıs üstüne de;"biz ayrıldık.istedigime ait hattı kullanırım.sana anlatmadıgım hiç bir sey yok.seninle birlikte olmamızın doğru olmadıgını düşündüm"demiş.5 aydan sonra benimle bir telefon görüşmesi yapıp ayrılmak istedigini,onun icin dopru insan olmadıgımı dusundugunu bile söylemedi ki.Ayrıldık demesi iyi olmuş.Ben farkettimki hala özür dilemesini,beni çok sevdiğini,sinirlerinin bozuk oldugu bir dönemde bana hak etmediğim şekilde davrandığını söylemesini,aramasını bekliyormusum hatta belki sevgililer gününde söyler bunları barısırız falan diye bekliyormusum bir yandan ona kızarken.oysa adam icin tamamen bitmiş zaten.Bende yoluma bakarım.Bekleme süresi diye bir şeye yokmuş bu ilişki(!)de demekki.Heba olan 5 ay,durduk yere harab olan sinirlerim,boş yere akan gözyaşlarım,yıkılan hayallerimle kalakaldım bir başıma.Rabbim yanına bırakmasın ama çeksin cezasını inşallah.Buraya geldiğinde ev tutuyordu bir de,annenlere yakın olsun değil mi canım?diyordu yaaa bak aklıma geldikce dedikleri cinlerim tepeme cıkıyor offfffffffff offfff

ben de eve nasil elektrik baglatilir tarzi bi soru sandim ha ha ha

şu başlığı koyduğum için çook pişmanım keşke değiştirebilsem :97:

azucena
sen anlattıkça o kadar sinir oldum ki bu nasıl bir ikiyüzlülüktür
Allah yaşadıklarını inşallah ona da yaşatır...
(bedduam tutar benim genelde )

başka birini bulmaya çalış acısı öyle gider, o bulmuş herlde ki bu kadar rahat..

Onunlayken ( ben yüzünü görmeyip sadakatle yolunu beklerken yani) arkadasımın arkadası beğenip benle tanışmayı çok istemişti.Hayatımda bu olduğu için tabiki hayır demiştim.şansa bakın ki isimleri aynı :))) içim çok acıyor şimdi ve bu kişide başka şehirde.Benim artık kimseyi beklemeye tahammülüm kalmadı.Gönül meselesine de halim kalmadı ya neyse kısmet deyip karışmıyorum artık.

Ne güzel değil mi,hayatına girerken izin iste ama giderken kendin karar ver git.Sabah aşkım de buluş akşam ayrılık rüzgarları estir.Hersey güzelken bir de.sorun yokken yap hepsini.Konuşma gereği duyma.Ayrıldık bile deme,sebep bile gösterme..hangi hakla yapılabilir bunlar bilmiyorum.Beddua için teşekkürler.Yanına bırakmaz inşallah rabbim.

Benim halamın 25 yıllık evliliğinden 3 oğlu vardı.Evlilikleri canımlı cicimli milletin gıpta ettiği türdendi.Eşi bir gün Boludaki arsaya müşteri çıktı.Borcumuz var satmam lazım,sen notere kadar gelme hayatım şuraya imza at diyor.halamda okumadan atıyor imzayı.meğerse boşanma kagıdıymıs.akşam oluyor adam eve gelmiyor.halam telaş içinde iki gözü iki çeşme oğlanlar babayı arıyorlar karakollarda,hastanelerde,morglarda.ertesi gun oluyor pişkin pişkin arıyor bu;ben annenizden boşandım.kendi de istedi imzaladı kagıdı.sevgilimle yaşayacagım aramayın beni diye hepsi birden şok.halam hastalandı,cocukların psikolojisi bozuldu.4 sene sonra cıktı geldi ben cok buyuk hata yaptım beni affet diye.halamda affetmiş ama beddua etmişti 4 sene boyunca.beni yaktın allah da seni yaksın diye.trafodan elektirk çarptı yanarak öldü kocası.kısacası kalmıyor edenin yanına hiç bir şey biliyorum.mutlaka veriyor rabbim gercekten hak ediyorsa cezasını.

Son düzenleme:
seni anliyorum, evet zor bir durum aslinda..bende birini taniyordum ve beni oyle cok seviyorduki. senelerce pesimden geldi, benim icin neler yapti. bende bi yuz verdim bi yuz cevirdim, tuhaftim ona karsi. bi sure uzaklasirdim ondan, konusmazdim ama sonra ozlerdim bi sekilde..cok iyi biriydi senin anlattigin gibi beraber cok egleniyorduk ama icimde birsey vardi...her ne kadar dis gorunus fazla onemli degil desekte sonucta ilerde o kisiyle tensel biseyler olacagini dusunmek bile migdemi bulandiriyordu. cirkinmiydi? hayir pesinde cok kiz vardi, ama iri ve kiloluydu ve galiba buydu beni ondan iten..ve zamanla ufak tefek hos olmayan yonlerini goruyosun vs..

aslinda hosumuza giden onlarin bize olan ilgisi! ben onu sevmedigim halde oyle cok kiskaniyodumki baska bi kizla arkadasca bile konussa. hani alismisim ilgisine ve paylasmak istemiyordum onu, ama ne onu ne kendimi (vicdanen) daha fazla uzmemek icin araya mesafeyi koydum ve kendimden nefret ettirdim (daha dogrusu ettirmeye calistim ama galiba olmadi..biliyorum kac yil gecti uzerinden ama o beni unutamadi)

sanirim internetten tanisiyosun ve hic yada cok az gorusuyosun? benim durumumda oyleydi, ve bu durumu dahada cekici yapiyor

son birsey daha..suan hem sevdigim hem sevildigim biriyle beraberim ve okadar cok mutluyumki, nekadar cok kavgada etsen tartissan kotu seylerde yasasan bence boyle bir iliski diger iliskiden kat kat daha guzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…