- Konu Sahibi papatyam90
-
hayatım boyunca sadece iç güzelliğe önem verdim.hiç bir paylaşamadığım gönlü güzel olmayan bir insanla ne yaşayabilirki insan?yakısıklı olup butun dunya bana hasta tribinde olan erkeklerden hiç hoşlanmadım.güzelim ve ilgilenilen biriyim.istedigim adamı elde edebilirim bu acıdan bakacak olsaydım.ama ben ortak noktalara,paylaşımlara,sevgi olmasına vs.önem verdim o yönde sectim hep.önce kalbiydi önemli olan.ne değişti peki? hiççççç.etrafımdaki herkes ne işin var senin netten biriyle dedi bana?kulaklarımı tıkadım.arkadasca başlayan paylaşımlar başka yöne gitti,izin verdim,güzel olacaktı cunku.güzeldi de bu sefer tamamdı hatta öyle sanıyordum.garip bir şekilde bitti.1 hafta oldu.öbür yarımsın diyen adama ne oldu peki?nasıl oldugumu bile merak etmiyor.bilmiyorum.tek bildigim acı cekmek ve başka hiç bir kadın acı ceksin istemedigimden paylaşıyorum tecrübelerimi o kadar.erkekler bizi pişman ediyorlar.içimiz geleceği söylüyormus ben bunu öğrendim.içimiz ııh diyorsa tek bir seyine bile olmamalıymıs.kendi adıma artık telore etmeyecegim hiç bir seyi.begenmedigim en ufak seyde hayır diyecegim.çünkü onlar en ufak bir ııh yasıyorlarsa içlerinde gayet guzel hayır diyebiliyorlar.işte boyle kalıyorsunuz kıcınızın üzerinde.
telefon numaramıda değiştiririm yakında.öyle böyle üzgün değilim çok üzgünüm çok kötüyüm.kendime gelecegim elbet ama zaman alacak.resmen depresyona girdim.bunu hak edecek hiç bir sey yapmadım.gercekten sevmekten başka hiç bir suçum yok.bu sebeple susuyor
ben de eve nasil elektrik baglatilir tarzi bi soru sandim ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?