Elektrikli Süpürgeler elektrik süpürgesi için yardım

sedef10

Az insan çok huzur
Pro Üye
7 Mart 2010
5.660
1.003
698
http://www.elektriklisupurgedunyasi.com/wp-content/uploads/2011/02/Aura-QVac.jpg
ürün açıklaması
Teknik Özellikler:
*Motor Gücü Max: 1300 W
*Motor Emiş Gücü: 1950 mmSS
*Gerilim/Frekans: 220 – 230 V AC
*Frekans: 50 Hz
*Hava Debisi: 60 L/sn
*Su Emiş Kapasitesi: 1,5 L/sn
*Pompa Gücü: 26 W
*Pompa Basıncı: 2,5 bar
*Temiz Su Tank Kapasite :7 L
*Kirli Su Kova Kapasite: 8,5 L
*Toz Torba Kapasite: 10 L

Bu Ürüne Uygun Toz Torbası :

-10 ADET, yüksek performanslı elektrikli süpürge kağıt toz torbası
-Güçlü filtrasyon özelliğine sahip, 2 kat kağıt ile imal edilmiştir.
-Patlamaz. Sert cisimler sebebiyle yırtılmaz.
-Bakteri, virüs, mite ve polenlerden korur.
-Tek kullanımlıktır. Dolduğunda yenisi ile değiştirilir.

http://images.hepsiburada.net/assets/EE/200/evfak2000hepa.jpg
Fakir 2000 Prestige Hepa 2000 Watt Kuru Vakum Süpürge
ürün açıklaması
• MAX. 2000W
• ELEKTRONİK AYARLI VAKUM GÜCÜ
• DÜŞÜK SES SEVİYESİ <65 DB
• AKSESUAR KOMPARTMANI
• YATAY VE DİKEY PARK POZİSYONU
• H.E.P.A. FİLTRE
• KULLANIM KOLAYLIĞI SAĞLAYAN HORTUM TUTMA SAPI
• KAPAK KAPATMA DÜĞMESİ
• OTOMATİK KABLO SARMA
• CİHAZIN RAHAT HAREKET ETMESİNİ SAĞLAYAN BÜYÜK TEKERLEKLER
• KILAVUZ TEKERLEK
• TAŞIMA SAPI
• TOZ TORBALARININ KOLAYCA TAKILIP SÖKÜLMESİNİ SAĞLAYAN SİSTEM
*** AKSESUARLAR ***
• TELESKOPİK VAKUM BORUSU
• VAKUM GÜCÜ KONTROLLÜ VE TUTMA SAPLI HORTUM
• PEDALLI YER APARATI
• KENAR KÖŞE APARATI
• MOBİLYA APARATI
• SERT ZEMİN APARATI

arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz hangisini tercih etmeliyim kullanan var mı?memnun olan olmayan fikirlerinizi alabilirmiyim şimdiden çok teşekkür ederim

canım ben 2 süpürgeyide bilmiyorum.ama sulu süpürgeyi alanların çok pişman oldugunu biliyorum.sürekli kirli suyla ugraşıyormussun.ben sana benim süpürgemi ekleyeyim.hem küçük evde heryere rahat taşınıyor hemde 3 yıldır tık demedi güzelde çekiyor.yine bilen arkadaşlar varsa yazarlar tabi

ha bide o link verdiğin siteden mi almayı düşünüyorsun süpürgeni?

Son düzenleme:

yok canım bunları mağazada gördüm hemen araştırdım buraya da bana yardımcı olursunuz diye yazdım fakir olan 350 tl ihlas olan 300 ikiside kafamı çok kurcaladı ne yapsam bilmiyorum adam fakiri aldı eline hortumu çıkardı elini koydu makine adamın elinde kaldı o kadar güçlü çekiyo dedi ses desen en düşük seviyede bile çok güzel çekiyo gibi ama bundan da kimi memnun kimi memnun değil yani yorumlarda öyle okudum,ihlas olan da hem yıkayıp hem süpürüyomuş yine bi iki yorumlarda okudum kimi yok motorum yandı yok emiş gücü iyi değil diyo offf bilmiyorum gerçekten burda kullanan arkadaş varsa yardımcı olmalarını bekliyorum :26::26::26::26:

Son düzenleme:

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

sen deyince w baktım fakir olan 2000 w güzel çeker.çekimini düşünürsen diğerinden daha iyi.hemde sulu değil mağazadan almak en iyisi

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu

sen deyince w baktım fakir olan 2000 w güzel çeker.çekimini düşünürsen diğerinden daha iyi.hemde sulu değil mağazadan almak en iyisi

rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu

olmazmı canım çok sağol gerçekten fikirlere ihtiyacım var tekrar çok teşekkürler

halı yıkamalıyı düşündüğünde olmusken öle olsun diyorsun ama birde şöyle düşün senede kaç defa halı yıkayacaksın.tamam koltukların için de güzel oluyor ama ekstra külfet geliyor o bana.ben biraz rahatıma düşkünüm sanırım.biz mutfakta yemek yiyoruz benim makine hafif olunca hemen hemen hergün açıp alıyorum diğer yerleri süpürmesem bile.makinem ağır olsa zor olurdu.kullanışını düşün sana en faydalısı nasıl olacaksa ona karar ver

zaten kafamı kurcalayan da bu ben de bir gün açmsam ertesi gün muhakkak açıyorum ama 7 senesi bitti süpürgemin yeni bozuldu,2 tane ufaklık var 2 yaşında kızım 5.5 yaşında oğlum öyle çok yaramaz değiller ama işte bişeyler dökmüyoda değiller bizde mutfakta yiyoruz ama ufaklıklar bazen evde yemek istiyorlar bende kıyamıyorum ama biraz daha araştırıp mecburen bişey alıcam benim koltuklar açık gri,halılarım krem kahve halılarımı arada siliyorum canlı dursun diye ama çok kararsızım yaaa:44::44::44::44:

bende bakıyorum süpürge . sulu aldım ama hiç kullanşlı değil. wc ye döksen olmuyo.. ekmek kırıntısı falan çekiyon içine sinmiyo habire aşağı in çık. çok yordu beni. üstelik çalışıyorum. aldığıma pişmanım. süpürgeden usandığım için temizlik yapmaktan nefret ediyom. evim devamlı temz kalsın diyom ama her gün suyunu değiştirmek lazım. sulu kesinlikle tavsiye etmem. ben şimdi dik süpürgelere bakıyom.

http://www.elektriklisupurgedunyasi.com/wp-content/uploads/2011/02/Aura-QVac.jpgfakir alırım diyodum gittim ihlasınkini aldım orda baktırdım çekiç gücü iyi
teknik özellikler,
motor gücü (max) :1200 watt
motor emiş gücü :1950 mmSS
Gerilim/Frekans :220-230 V AC /50
hava debisi :60L/sn
su emiş kapasitesi:1,5L/sn
pompa gücü:26 W
pompa basıncı :2,5 bar
temiz su tankı kapasitesi:7 L
kirli su kova kapasitesi:8,5 L
toz torbası kapasitesi :10 L
ağırlık :9 kg

nasıl kızlar iyi mi etmişim kötü mü? hem yıkamalı hem normal süpürenlerden valla bilmiyorum yine kararsızım unutmadan yengeç burcuyum o yüzden çok kararsızım :44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…