canım ben 2 süpürgeyide bilmiyorum.ama sulu süpürgeyi alanların çok pişman oldugunu biliyorum.sürekli kirli suyla ugraşıyormussun.ben sana benim süpürgemi ekleyeyim.hem küçük evde heryere rahat taşınıyor hemde 3 yıldır tık demedi güzelde çekiyor.yine bilen arkadaşlar varsa yazarlar tabi
ha bide o link verdiğin siteden mi almayı düşünüyorsun süpürgeni?
Eki Görüntüle 244364
canım ben 2 süpürgeyide bilmiyorum.ama sulu süpürgeyi alanların çok pişman oldugunu biliyorum.sürekli kirli suyla ugraşıyormussun.ben sana benim süpürgemi ekleyeyim.hem küçük evde heryere rahat taşınıyor hemde 3 yıldır tık demedi güzelde çekiyor.yine bilen arkadaşlar varsa yazarlar tabi
ha bide o link verdiğin siteden mi almayı düşünüyorsun süpürgeni?
Eki Görüntüle 244364
yok canım bunları mağazada gördüm hemen araştırdım buraya da bana yardımcı olursunuz diye yazdım fakir olan 350 tl ihlas olan 300 ikiside kafamı çok kurcaladı ne yapsam bilmiyorum adam fakiri aldı eline hortumu çıkardı elini koydu makine adamın elinde kaldı o kadar güçlü çekiyo dedi ses desen en düşük seviyede bile çok güzel çekiyo gibi ama bundan da kimi memnun kimi memnun değil yani yorumlarda öyle okudum,ihlas olan da hem yıkayıp hem süpürüyomuş yine bi iki yorumlarda okudum kimi yok motorum yandı yok emiş gücü iyi değil diyo offf bilmiyorum gerçekten burda kullanan arkadaş varsa yardımcı olmalarını bekliyorum :26::26::26::26:
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
sen deyince w baktım fakir olan 2000 w güzel çeker.çekimini düşünürsen diğerinden daha iyi.hemde sulu değilmağazadan almak en iyisi
rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu
ha unutmadan ihlas olan
http://www.elektriklisupurgedunyasi.com/wp-content/uploads/2011/02/Aura-QVac.jpg
halı yıkama makineli
olmazmı canım çok sağol gerçekten fikirlere ihtiyacım var tekrar çok teşekkürler
halı yıkamalıyı düşündüğünde olmusken öle olsun diyorsun ama birde şöyle düşün senede kaç defa halı yıkayacaksın.tamam koltukların için de güzel oluyor ama ekstra külfet geliyor o bana.ben biraz rahatıma düşkünüm sanırım.biz mutfakta yemek yiyoruz benim makine hafif olunca hemen hemen hergün açıp alıyorum diğer yerleri süpürmesem bile.makinem ağır olsa zor olurdu.kullanışını düşün sana en faydalısı nasıl olacaksa ona karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?