Elektrikli Süpürgeler elektrik süpürgesi için yardım

sulu kullananlar hem memnun hem memnun değil az biyer bile temizlesen su koy iş bitince kaldır boşalt temizle koku oluşmaması için uğraş dur bakalım beni ne bekliyor aldım artık işim şansa kaldı

Aura QVac Halı Yıkama Makinası

İhlas Ev Aletleri'nin yepyeni tasarımı, şimdi siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuldu.

Aura QVac artık İhlas Mağazalarında

Teknik Özellikler
Motor Gücü Max.
1300 W
Motor Emiş Gücü
1950 mmSS
Gerilim/Frekans
220 – 230 V AC
Frekans
50 Hz
Hava Debisi
60 L/sn
Su Emiş Kapasitesi
1,5 L/sn
Pompa Gücü
26 W
Pompa Basıncı
2,5 bar
Temiz Su Tank Kapasite
7 L
Kirli Su Kova Kapasite
8,5 L
Toz Torba Kapasite
10 L

Halı yıkama sistemi
Islak & kuru vakumlu temizleme sistemi
Hava arıtma
Halı, koltuk, perde, sert zemin ve köşelere uyumlu çok amaçlı aparatlar
Yüksek emiş gücü (1950 mmSS)
Ergonomik tasarım, otomatik kablo sarma sistemi
Üfleme özelliği
Ezilmeye ve kıvrılmaya dayanıklı hortum
3 seviyeli toz filtreleme sistemi

Son düzenleme:
Annem almıştı ihlasın eski modelini 6-7 yıl önce, tam bir sorun abidesiydi. sulu olunca gerçekten zor. kardeşimle rowenta aldık bizde hem sessiz hem çok güzel çekiyor.

oğlumun sağlık durumundan dolayı bende süpürgemi değiştirdim dyson dc32 aldım. iyi bir süpürge ama acayip bir sesi var. birde şunu gözlemledim torbalı süpürgeler daha kuvvetli. şu foruma bir göz at istersen belki fikir verir :

http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-138883.html

evet doğru olabilir bu süpürge henüz yeni çıkmış gerçekten bu işler şansa kalmış bugün aldım emiş gücü çok güzel hem halı yıkamalı hem kuru ve sulu kullanımı var istersen torba tak kullan artık iş işten geçti sesi normal süpürge gibi birazcık halıya denedim resmen halıyı tutmuş bırakmıyo hep böyle gider mi bilemiycem artık, verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
arkadaslar sulu süpürge zahmetlı evet temızlıgı bıtırdıkten sonra suyunu döküp yıkayıp ters cevirip kurumaya bırakcakısını ama yaptıgı temizligide kuru süpürgeler yapmıyo kımse kusura bakmasın yani..
acıl durumlar ıcın dik hafif süpürge alıcaksınız
ben su filtreli kullanlıyorum ve cok mennunum evde tozdan eser yok
acıl bısey döküldü dıyelımk onun içinde fantom şişsak var hemen cek kaldır dikey hahiflerde

Bende fakir prestige 2ooo kuru vakkum süpürge araştırması yapıyorum..Yorum yok fazla bu süpürge hakkında..dün baktığım mağazada bunu tavsiye etdiler..Hatda başka bir müşteride 3 yıl bunu kullnıyorum çok memnunum deyince,intde de gezindim şimdi..Bugün Marmara forum avm fakir mağazasına yol gözüktü..Daha önce ihlas sulu sprgsini kullndım..ondanda memnundum..son zamnlrında sesi çok çıkmaya başlmıştı,birde artık hantal çok gereçli,teferaatlı bir alet istemiyorum..buna bana yetecek inşaAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…