Elektrik süpürgesi torbalı torbasız

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
420
323
Denizli
Merhaba arkadaşlar bosh dan beyaz eşyalarımın hepsini aldım elektrik süpürgesini torbasız istedim kullananlar var mı?
Kullanışsız diye de duydum ister istemez tedirgin oldum
kullanan varsa fikir verebilir mi ?

Rowenta slience aldım çok memnunum. Hem çok sessiz çalışıyor hem de torba derdi yok. Gece geç saatlerde bile çalıştırıyorum. Çöp temizlerken de çok pratik oluyor. Sadece biraz ağır ben yoruluyorum biraz.

Canım imkanın varsa torbalı yap derim. Bende süpürge almadım bugün siemens bayiine gittim. Kadın kesinlikle toz torbalı önerdi ki fiyatı daha düşüktü torbasıza göre. Çok kullanışsız oluyor, tozu dökerken hepsini yutuyorsun sonra yıkaman gerekiyor, yıkamazsan tozlar kirler kalıyor dedi, o da torbasız almış önce sonra değiştirmiş. Ayrıca toz torbasızların filtreleri daha sıkıntılı oluyormuş. Torbalılar ise tozu tutar, dışarı vermez dedi. Piyasaya birşey çıkarıyorlar, ama her son teknoloji ürün iyi demek değildir. Benzer şeyleri bosch bayii deki kadın satıcı da demişti. Ve ben aynı şeyleri internette işi süpürge olan bir adamın yazısında da okudum. Tavsiyesi toz torbalı olması yönündeydi.

Ben çok araştırdım sana tavsiyem toz torbalı (mümkünse torbası büyük olsun 6 Litre gibi)
Hepa filtreli
En az 2200 W

süpürge almandır. Aldığın markada bu özellikte süpürge mevcut zaten, bende bakmıştım. Sevgiler.

Son düzenleme:

Benim aldıgım ağır degil canım aldıgım süpürge teşekkür ederim yorumun içn

Yorumun için sagol canım fotografını ekledim kullanışlı oldugunu söylediler bu modelin biraz tedirgin oldum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…