- 10 Haziran 2018
- 1.401
- 2.349
- 133
- Konu Sahibi Cevizlipeynir
-
Harika ötesi yurtdisindan alip getirebiliraeniz ne ala. 3te 1 fiyatina.. ama üstüne yok gercektenDyson 6 senedir kullanıyorum bundan daha iyisinin olacağını sanmam o derece memnunum.
Sulu hariç diğer tüm çeşit süpürgeler, sağlık düşmanıdır.
Çekilen toz ve kiri hava kanallarından dışarı veriyor, soluduğunuzdan çok daha fazla bir şiddetle.
Sulu olanlar ise, suya hapsettiği için dışarı çıkma olasılığı kalmıyor ve bu sebeple zaten alerjik bünyeli, rahatsızlığı olan insanlara doktorlar bunu önerir.
Evi 1 saat sonra süpğrğn, yine leş gibi toz yumağı bir suyla karşılaşırsınız bu süpürgelerde.
O sebeple yeniden düşünün derim.
Dyson da bir alternatif ama bu işin piri rainbow dur.Alerjik bünyeli insanlara Dyson öneriyorlar genelde hiç sulu süpürge tavsiye edeni duymadım :)
Ben de umut ediyorum ki benim dyson büyüyünce rainbow olsun.Dyson da bir alternatif ama bu işin piri rainbow dur.
Onun ücretlerinin uçuk olmasından ötürü dyson alternatif.
Benim rainbow bozuldu ve tamir için 500 dolar istendiğinde, yeni süpürge aldım.
Arnicanın sulularından.
Çok da memnunum, aynı çamurlu suyu görüyorum.
Elbette çekiş gücü farkı var ama sırf tamirine vereceğim ücretle 5 ayrı süpürge alabilirimi hesap ettik.
Gerçekten öyle, halılar yeni ambalajından açılmış gibi rengi falan kendine geliyor.Ben de umut ediyorum ki benim dyson büyüyünce rainbow olsun.
Ülke şartlarında çok zor ama olsa 15000 veririm, onunla temizlikten sonra ev kirlenmiyor sanki
Herkese merhabalar. Muhtemelen konum kapanacak ya da taşınacak ancak en hızlı fikri bu bölümden alabilirim diye düşündüm. Umarım bir süre kapanmaz.. elektrik süpürgem can çekişiyor artık.. tam emekleme zamanı olan bebek de var; bir an önce yenisini almalıyım ama karar veremedim bir türlü. Özetle önerilerinizi bekliyorum.. teşekkürler
-fiyatı en fazla 2000
- toz torbalı ( en iyisi toz torbalılar diye duymuştum nerden duyduysam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?