Elektrik

Gln-21

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
89
13
13
35
Arkadaşlar son bir haftadir bir elektrik var ki vucudumda sormayın dokundugum herseyden carpılıyorum eşimide carpıyorum saclarım uçuş uçuş topraga basmam gerekiyor fakat hava malum napıcam artk bu durum canımı sıkıyor aslında telefonun şarj aletini şarja takarken şarj aleti patladı ondan mı oldu acaba

Geçmiş olsun. Banyo sonrası azalmadı mı? Suyla birlikte belki gider. Birde havaya takılmayın. 1 saksı toprağına basmayı deneyin. Belki bir faydası olur.

Yok canm banyoda fayda saglamadı denicem evimde cicek var eşim işe yaramaz o dedi ama denicem yoksa kafayı yicem

bu aralar kazak türü şeyler giymeyin elektriklenmeyi arttırır.. saçlarınızı da sürekli toplayın.. ellerinize krem sürün.. banyo yapmak da durumu azaltacaktır

Aynı ben. Resmen elimi battanıyelere değdirince kıvılcımlar yükseliyor birde cırt cırt diye ses geliyor. Acaba mevsimden mi ya? Bilemedim valla...

Benimde öyle ya iş yerinde kime dokunsam çıt çıt çarpıyorum :KK53:

bi ara pcnin usb girişinden elektrik çarpmıştı parmağımı.10 gün nereye dokunsam çatırdadım.özellikle ışıkları açıp kapatırken prizlerden çok oluyordu.usb girişinden çarpılınca oldu herhalde dedim.kendiliğinden geçti sonra.çok sinir bozucu bişey bilirim.toprak olayını bi dene canım

konu açmadan önce bi arama yapiyim dedim derdime ortak bi konu buldum :)
benimde uc gundur surekli kiyafetlerim ve dokundugum her yer elektrik carpiyor gibi oluyor. saçlarimsa ayni sekilde. konu sahibininde dedigi gibi havalar buz gibi topraga basmam zor olcak napmam gerek ??

konu açmadan önce bi arama yapiyim dedim derdime ortak bi konu buldum :)
benimde uc gundur surekli kiyafetlerim ve dokundugum her yer elektrik carpiyor gibi oluyor. saçlarimsa ayni sekilde. konu sahibininde dedigi gibi havalar buz gibi topraga basmam zor olcak napmam gerek ??
Toprağa bas. Balkon varsa oraya getir dok toprak kovayla.

Bir tane terlik almıştım onu her giydiğimde çat çat elektriklenme oluyordu bildiğin can yakan cinsten
Üzerindekileri bi kontrol et :)

Bir tane terlik almıştım onu her giydiğimde çat çat elektriklenme oluyordu bildiğin can yakan cinsten
Üzerindekileri bi kontrol et :)
hava buz oldugundan surekli kalin kiyafetler giyiyorum kabanimin icindeki astar bile çarpmaya basladi beni :D

Back
X