altında değil üstünde yatılıyor daha feci.bu battaniyelerden çok korktuğum için konforunu beğensem bile kullanmam.. elektrikli şeyin altında yatılmaz yaw, allah korusun çok üzüldüm..
Gerçekten bütün gece öyle uyur muydunuz? Ne cesaret.Ay ben eskiden çok severdim. Öğrenci evimde yakar gşrerdim yatağa bütün gece. Allah korumuş.
Gerçekten bütün gece öyle uyur muydunuz? Ne cesaret.
Ben tam anlamıyla ne olduğunu bile bilmiyorum ama bence adında bile hayır yok. Öyle birşeyi evime sokmam. Hatta yurttaki oda arkadaşım gece kendisi için kullanmaya kalksa (ki devlet yurdundayım ben, imkansız bunun yapılabilmesi) ona bile itiraz ederdim sonuçta aynı odadayız. Böyle bir şeyin altına girerek ya da üstünde yatarak uyumak falan, imkansız yani, her şey olabilir.
Geçenlerde arkadaş ortamında konusu açıldı bu şeyin, ben de nasıl kullanılıyor bu falan dedim. Yatmadan önce yatağa koyup yatağı falan ısıtıyorsun dediler. Kimse de öyle üstüne örteceksin falan demedi. O nedenle üste örterek kullananları görmek beni şaşırttı. Bence kullanılacaksa ısıtmak için kullanılmalı. Allah korusun, çok tehlikeli. Benim evimdeki odam buz gibi oluyor soğuk havalarda. O kadar soğuk oluyor ki, evin en soğuk odası. Ağzımızdan sanki sokaktaymışız gibi buharlar çıkıyor. 1 yorgan+2 battaniye ile yatıyorum bu tarz günlerde evdeyken. Battaniyeler normal tabi.Valla yıllarca kullandım ben onu. Öyle güzel bir sıcağı var ki anlatılmaz yaşanır. Öğrencilik zamanı ısınmanın en kolay yoluydu. Şimdi zor durumda kalsam yine kullanırım muhtemelen ama yatağı ısıtmak için. Yatmadan önce ısıtıp yatarken fişini falan çekerim.
Geçenlerde arkadaş ortamında konusu açıldı bu şeyin, ben de nasıl kullanılıyor bu falan dedim. Yatmadan önce yatağa koyup yatağı falan ısıtıyorsun dediler. Kimse de öyle üstüne örteceksin falan demedi. O nedenle üste örterek kullananları görmek beni şaşırttı. Bence kullanılacaksa ısıtmak için kullanılmalı. Allah korusun, çok tehlikeli. Benim evimdeki odam buz gibi oluyor soğuk havalarda. O kadar soğuk oluyor ki, evin en soğuk odası. Ağzımızdan sanki sokaktaymışız gibi buharlar çıkıyor. 1 yorgan+2 battaniye ile yatıyorum bu tarz günlerde evdeyken. Battaniyeler normal tabi.
Bunlar üzerlerine örtmüşler herhalde, aklıma ilk o şekilde bir kullanım gelmişti haberi ilk okuduğumda.Üste örtülmez ki elektrikli battaniye. Yatağa serilir, çok ısıtmasın diye üstüne bir battaniye ya da alez atılır onun üstüne de çarşaf serilir. Ben öyle kullandım yıllarca. Yalnız yaşadığım ilk evde kat kaloriferi vardı. Cahillik ne kadar yakıt gider ki diyerek kiralamıştım bir ay yakabildim. Sonraki üç dört ay bir elektrikli soba ve elektrikli battaniye ile yatağın içinde yaşadım. O zaman kullanmaya başlamıştım. Ben severim, güzel bir icat bence. Düzgün kullanılırsa da sorun yaratmıyor. Dikkatli olmakta fayda var yine de.
Bunlar üzerlerine örtmüşler herhalde, aklıma ilk o şekilde bir kullanım gelmişti haberi ilk okuduğumda.
Öğrenciyken yalnız mı yaşadınız? Benim en büyük hayallerimden biriydi ne yazık ki olmadı, çıkamadım kyk'dan. Gerçi burada mevzu ısınmak, ısınma konusunda kyk'dan iyisi var mıdır bilemiyorum. Aralık-Ocak ayında dışarıda kar yağarken ben yurt odasındaki yatağımda, elyaf yorganın altında tişörtle yatan insanım. Kullanılacaksa da uyku halinde kullanılmamalı. Göz önünde kullan, ısıtınca çek fişini bitir işini yani... Kalın giyinsinler, gerekirse 3 battaniye örtsünler ama bu zımbırtıyla uyumasınlar. Vallahi ben evimde çok soğuk olunca öyle yapıyorum. Can güvenliğinden daha önemli değil hiçbir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?