Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörlerelektrikli cam ocak hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
selam arkadaşlar, eletrikli cam ocak kullananların fikirlerine ihtiyacım var. bunlardan almayı düşünüyorum ama
elektirk harcaması
ısıtması
yemeği pişirme süresi hakkında fikir sahibi değilim.
memnunmusunuz acaba?:2:
Bizim evde var, ama yemek yapmadigim ve faturalari ben odemedigim icin sorularina maalesef cvp veremicem.
Amaaa temizlik acisindan coook daha kolay ve rahat oldugunu soyleyebilirim
yanıtın için çok tesekkur ederim evet temizliği cok rahatmıs öyle duydum bende tercih etmemim önemli sebeplerindne biri de bu zaten. keske elektrikli ocakların fatura ve süre konsunda da cevap verebilen birileri olsa.
selam arkadaşlar, eletrikli cam ocak kullananların fikirlerine ihtiyacım var. bunlardan almayı düşünüyorum ama
elektirk harcaması
ısıtması
yemeği pişirme süresi hakkında fikir sahibi değilim.
memnunmusunuz acaba?:2:
merhaba viitroseramik ocaklar çok kullanışlı oluyor elektirik tasaruflu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz:) yemektede hiç bir sorun olmaz sadece balık kızartırken sorun olabılır cunku 5 dkka yanıp bıkac sanıye sonuyor elektırık tasarufu ıcın