Elektrikli Mutfak Aletleri elektrikli ızgara tavsiye

naz003

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
9
0
286
Afyon
merhaba arkadaşlar elektrikli ızgara alacağım.kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi ?
ızgara kapaklı mı olmalı ?
yüksek watt olunca daha mı iyi?
arçelik,emsan,kenwood markaları ızgara konusunda nasıl ?
şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar elektrikli ızgara alacağım.kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi ?
ızgara kapaklı mı olmalı ?
yüksek watt olunca daha mı iyi?
arçelik,emsan,kenwood markaları ızgara konusunda nasıl ?
şimdiden teşekkür ederim

merhaba:) benim görümcemde var kapaklı olanlardan içine 1 bardak su koyuyor ızgara teli üzerinde balık et tavuk ne yaparsa yapsın hiç bir kokusu olmuyor evin içinde ve harika pişiriyor.öyle çok bilindik bir markada değil.

merhaba:) benim görümcemde var kapaklı olanlardan içine 1 bardak su koyuyor ızgara teli üzerinde balık et tavuk ne yaparsa yapsın hiç bir kokusu olmuyor evin içinde ve harika pişiriyor.öyle çok bilindik bir markada değil.

teşekkür ederim volim o zaman şunu anlıyoruz kapaklı olmalı ızgara
ama marka olarak ne olmalı ?

mrb bende kumtelin elektrikli ve sulu olanını aldım herkes tavsiye ediyor özellikle közleme ve mangalı için çok iyidir.oktay ustada da görmüştüm mutfakta da rahatlıkla kullanılıyor.tavsiye ederim

başka tavsiyesi olan yok mu kullanan kimse olan yok mu :(

kumtelin fırınları da güzeldir markayı ordan düşünerek aldım ama benimki kapaklı değil zaten su olduğu içinde koku yapmıyor.etin sebzenin suyu direk ızgara tabanına damlayınca koku ve yanma yapıyor sulu olan daha sağlıklı is koku olayı pek yok

kumtelin fırınları da güzeldir markayı ordan düşünerek aldım ama benimki kapaklı değil zaten su olduğu içinde koku yapmıyor.etin sebzenin suyu direk ızgara tabanına damlayınca koku ve yanma yapıyor sulu olan daha sağlıklı is koku olayı pek yok

ZEYCANIM teşekkür ederim arçelikin bir modeli var hem sulu hem kapaklı ama kararsz kaldım hala alamadım :)

Back
X