Elektrikli Kıyma Makinası

gizemli_masum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
190
21
38
Balıkesir
Kızlar annem elektrikli kıyma makinası alacak bu konu da pek bir bilgim yok kullananlar yada bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.Biraz netten baktım kimi plastik gövdeli kimi çelik yada döküm çok tereddütte kaldım.Yardımlarınızı bekliyorum...

Ayy kiyma makinasi mi sakinnn.yaptigim en aptalca alisveristi.iyi bir markaydi ama hatirlayamadim adini simdi.o kadar sinir oldum ki dolabin en dibine tikaladim.ziyan olan etime mi aciyim,zamanima mi sinirime mi?
Bu makinalarin motoru en pahalisi en kuvvettlisinde bile yetetsiz.kasap makinalari gibi olamaz.dokumdu benimki tas gibi agir.ama coplukten baska bisey degil.

kiyma makinasi maalesef kiyma yapmiyor. motoru cok gucsuz cunku. bizim komsumuz almisti da sise domatesi icin domates çekiyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle mi dersin canım yaaa

çevirme kollu döküm al canım ben memnunum
istersen aldığım yerin adresini özelden verebilirim

yok manuel oluyor elle çeviriyorsun
ama ondan olan köfte zırh köfte gibi şahane oluyor
ha yok sen daha ince olsun uğraşmam diyorsan kasaba git ona çektir :)

Merhaba, markası ve modeli ne idi sizinkinin?

kasapta kilosunu 1 tl ye çektireceğinize alıp da memnun kalmayacağınız, her zaman lazım olmayacak ve evde yer kaplayacak bir şeye para bağlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…