Elektrikli Süpürge Makinası

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
Tavsiye edebiliceğiniz veya şu an kullanmakta olup çok memnun olduğunuz süpürge makinası var mı ?
Benimki çok ses çıkartıo bide toz kokuyo her yer
kafamçokkarıştı

bende henüz elektrik süpürgesi almadım çok pahalı olmayan ama işimi görecek bir model istiyorum. arnicanın yeni çıkan bir modeli var internette 200 tlye satıyorlar kullanan varmı. ya da öneri sunabilecek olan.

ben arnica bora aldım hepsiburadadan 199,90 tlye bayram temizliğinde kullandım suyu koydum temizliğimi yaptım dkötüm kuruladım kaldırdım bir zorluk yaşamadım ben önce toz alıp sonra evi süpürürüm öyl tozu dumana katmadan temizlik yaptım çok ta iyi oldu.yalnız sesi fazla gelebilir sessiz süpürge arıorsanız arnica almalyın bence sorun yoktu ama yengem abim çok ses çıkarıyor dedi

arkadaşlar bende morphy richards 71040 performair anti alerjik süpürge aldım dyson kalitesinde olduğunu söylediler ama daha kullanmadım tabi çeyizde bekliyor :1: umarım anlatılanlar kadar iyidir fiyatı 630dan 565 e düşmüştü dyson kdr fiyatlı deil yani ama hepa teknolojisi yani hem torbasız hem susuz ömürlük bir filtreyle çalışıormuş bu ömürlük olayı bana pek inandırcı gelmesede ingiltere alerji laboratuar onaylı olması servis ağının ücretsiz kargoyla hizmet vermesi beko_arçalik servisleriylede anlaşmalı olmaları ve 12metreye uzayan silikon kırılmaz çatlamaz yumuşacık hortumu (ki benim gibi hırpalamayı çok iyi beceren bi insan için nimet) koltuğu döverek temizleyen aparatları :1: bu dövme kısmıda beni güldürdü ama yerleşmiş tozu kaldıran dönen bi fırçası var aparatın içinde işlevsel birşey yani beni cezbetti ve adını,kullananı duymamama rağmen aldım.. umarım pişman olmam:61:

eğer kullananlar varsa ve yorum yazarlarsa çok sevinirim çünkü iyi yada kötü 1-2 yorum bulabildim nette :77:

Arçelik tavsiye ederim:).Ben yatık bir modelini 7 senedir kullanıyorum,tık demedi.
Yatık olmasını şu yönden söyledim:Ablamda küre dik biçimli bir denedim kullanamadım çabucak deviriverdim.

Konu güncel değil mi acaba:26: Ben de süpürge arayışına başlayanlardanım 2010 geçti ama ben 2011 ee bakıyorum artık;) Geçen gün Fantom un bir süpürgesini gördüm 90 tl kampanyadaymış güzele benziyordu hem sulu hem tozluymuş Kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba

bende 3-4 ay arastırma yaptıktan sonra arnica borada da karar kıldım ve aldım. deneme bile yaptım kesinlikle çok güzel çekiş gücü de harika. kesinlikle tavsiye ederim

ben bugün bosch aldım

başka markalara bakmadım bile...ama boschtada ne alacağıma karar veremiyordum sonunda bunu aldım
içime de sindi bakalım kullanınca anlıycaz daha iyi....

14cxx6s.jpg

Güç: 100 - max. 2200 watt
Elektronik emiş gücü ayarı
"Soft-start" motor ilk çalışma özelliği
Mükemmel toz emişi için "Turbo güç" fonksiyonu
"Ergoplus" tutma yerinde 4 farklı süpürme başlığı: Ek yerleri için kısa ve uzun, mobilya ucu veya fırçası
Sürgü manşetli; teleskobik boru
Zemin tipine göre ayarlanabilir, sessiz, tekerlek mekanizmalı süpürme başlığı (270 mm genişliğinde)
"Air Flow" hava akış kontrol sistemi
"Air Safe" sistemi
Air Clean II hijyenik filtreleme sistemi
Toz alma kapasitesi: 6 l
Tek adımda filtre değiştirme imkanı
Kolay erişilebilen hava çıkış filtresi
Elektronik toz torbası doluluk göstergesi
Dikey ve yatay park etme özelliği
Otomatik kablo toplama özelliği
Etkinlik alanı yarıçapı: 13 m
2 adet taşıma sapı
Özel kaplaması sayesinde yüzeyi çizmeden hareket edebilen, üstün manevra kabiliyetine sahip 4 adet tekerlek
Ağırlık: 6.1 kg (Sadece gövde)
Toz torba kodu: BBZ41FP/TYP P
MegaAir SuperTEX filtreli toz torbası sayesinde mükemmel hijyen

430 liraya aldım...

20 gün önce arnica bora aldım çekiş gücü süper tek sorun gün aşırı suyunu değiştirmem yoksa koku yapıyor birde sesi çok fazla ama yinede memnunum önemli olan benim için güzel çekmesi..

canım peki bosch un süpürgesi çok ses çıkarıyor mu????

ben daha kullanmadım,3 ay sonra inşallah:)

ama dükkanda adam çalıştırdı göstermek için,çok ses çıkarmıyor,emiş gücünü kendin elinle ayarlayabiliyorsun ,onu en yüksek seviyeye çıkarınca biraz ses oluyor tabi ama öyle rahatsız edici boyutta değil o da....

adam dediki bir de,ben bosch bayisiyim ben bile şunu kullanıyorum dedi,daha düşük bir modeli göstererek ve bu çok iyi makina dedi benimki için...kullanmadan bilemem tabi net olarak ama benim içime sindi.....

arnica bora aldım vve çok memnunun kızlar suyu işiniz bitince hemen değiştirmezseniz çok kötü koku yağıyor her süpürmeden sonra yıkamak lazım ne sesi var çok sessiz ve ç.ok güzel temizliyor tavsiye ederimmm almamı olanlar mutlaka alsın

Back
X