elektrikli süpürge önerileriniz ?

kızlar merhaba; ihlasın temizlik robotu hakkında ne düşünüyorsunuz? ben görmedim de nişanlım ondan almak istiyor. kullanan varmı aranızda?

mükemmel bi temizlik aracı halının bi tarafını normal bi süpürgeyle diğer tarafını aura clınmaxla süpür halını yıkamış sanırsın emiş gücü süper, ayrıca havayı tozlardan sigara kokularından temizleme gibi bi özelliğide var balığı pişir bi taraftanda robotu çalıştır ne koku ne duman.. alerjisi olan evde hayvan besleyenler için bire bir ayrıca gelelim olumsuz yanlarına fiyatı biraz tuzlu halı yıkaması için pek bişi diyemeyeceğim şayet bi çok halı yıkamayla aynı şeyi yapıyo ama bir yeri kırılıncada parçası çok pahallı aman dikkat durumun iyiyse al derim yoksa orta halli bi süpürgede hemen hemen aynı işi görüyor:61:

panora philips tanıtım standında nature life elektrik süpürgesini tanıtıyorlardı 329 fiyat 450 çekim gücü 2400 v toz torbasız tanıttılar nasıl bir alet kullananlar var mı tavsiye eder misiniz

kızlar merhaba; ihlasın temizlik robotu hakkında ne düşünüyorsunuz? ben görmedim de nişanlım ondan almak istiyor. kullanan varmı aranızda?

ben kullanıyorum canım memnunum haftada iki gün açınca halılar parlıyor resmen tabii ginlik kullanılmaz çünkü aç kapa biraz zamn alıyor halı yıkamasıda var . ihlasın bir üstüde rainbow var onun fiiatı baya bi uçuk ama 4 -4 milyar ciavrında

Kızlarr kafam çok karışık, dün süpürge almaya çıktım. Rowentanın sessiz süpürgesi ya da bosch un yeni çıkan toztorbasız sessiz süpürgesini alacaktım. İkisi arasında kalmışken oradaki görevli bana dyson'ı tavsiye etti. Fiyatı 1389 tl. çok pahalı ama ömürlük bu süpürge diyor adam. Kafam çok karıştı, fikri olan var mı?

Back
X