- 17 Şubat 2015
- 8.829
- 24.285
- 548
Lokanta, fırın, otel, hamam, deniz, göl daha doğrusu nemli ve besin bulma ihtimali olan her yerde gözümüz görmese de o böcekler cirit atıyor. İnsanlar ortalıktan çekildiğinde gezmeye başlıyorlar. Bir tane gördüyseniz binlercesi görünmeyen yerde geziyordur.
En sevmediğim şeydir kendisi hakkında her şeyi okumuşluğım vardır.
iyi ilaçlanınca görmüyoruz sadece. E ilaç da kimyasal tabi ki.
Ben napıyorum otele gidince valizimi açık bırakmam. Kullanacağımı alıp kapatırım. Eve kadar taşımayı hiç istemem. Az eşya götürürüm, minimal şekilde kullanırım evime dönerim. Odaya asla yiyecek götürmem. Banyo kapısını hep kapatırım.
Çok şükür evime taşınmadı hiç, taşınırsa kötü bir tanesi binlercesini oluşturabilir.
Çok Çetin şartlarda hayatta kalabilir.
Kafası kopsa bile günlerce yaşayabiliyor
bir kere ilaçlandığında yavruları o ilaca direnç gösteriyor sadece bayılıp üç gün sonra yeniden hayata dönüyorlar vs vs.
Sevmiyorum saygı duyuyorum ama hayata onlar kadar tutunsak keşke.
En sevmediğim şeydir kendisi hakkında her şeyi okumuşluğım vardır.
iyi ilaçlanınca görmüyoruz sadece. E ilaç da kimyasal tabi ki.
Ben napıyorum otele gidince valizimi açık bırakmam. Kullanacağımı alıp kapatırım. Eve kadar taşımayı hiç istemem. Az eşya götürürüm, minimal şekilde kullanırım evime dönerim. Odaya asla yiyecek götürmem. Banyo kapısını hep kapatırım.
Çok şükür evime taşınmadı hiç, taşınırsa kötü bir tanesi binlercesini oluşturabilir.
Çok Çetin şartlarda hayatta kalabilir.
Kafası kopsa bile günlerce yaşayabiliyor

Sevmiyorum saygı duyuyorum ama hayata onlar kadar tutunsak keşke.