Hamam böceği

Lokanta, fırın, otel, hamam, deniz, göl daha doğrusu nemli ve besin bulma ihtimali olan her yerde gözümüz görmese de o böcekler cirit atıyor. İnsanlar ortalıktan çekildiğinde gezmeye başlıyorlar. Bir tane gördüyseniz binlercesi görünmeyen yerde geziyordur.
En sevmediğim şeydir kendisi hakkında her şeyi okumuşluğım vardır.
iyi ilaçlanınca görmüyoruz sadece. E ilaç da kimyasal tabi ki.
Ben napıyorum otele gidince valizimi açık bırakmam. Kullanacağımı alıp kapatırım. Eve kadar taşımayı hiç istemem. Az eşya götürürüm, minimal şekilde kullanırım evime dönerim. Odaya asla yiyecek götürmem. Banyo kapısını hep kapatırım.
Çok şükür evime taşınmadı hiç, taşınırsa kötü bir tanesi binlercesini oluşturabilir.
Çok Çetin şartlarda hayatta kalabilir.
Kafası kopsa bile günlerce yaşayabiliyor😁 bir kere ilaçlandığında yavruları o ilaca direnç gösteriyor sadece bayılıp üç gün sonra yeniden hayata dönüyorlar vs vs.

Sevmiyorum saygı duyuyorum ama hayata onlar kadar tutunsak keşke.

Konum tamamen saptırılıyor doğru okunmamış anlaşılmamış.
Ben nette okuduğum bi yorum üzerine böyle bir hakkım var mı dedim kapadım gittim te şimdiye kadar aklıma bile gelmedi bişey,ki çıktık yola evimize vardık 🤦🏻‍♀️ sadece resepsiyonda dile getirdim onlar da özür diledi çıktık şayet burda ima edildiği gibi amacım kurnazlık olsa resepsiyonda dile getirirdim herhalde..
İnsan ilk anda yaşadığı kızgınlık duyduğu durumları dile getirir ya birine,zaten sonrasında aman ne saçma bişeydi taktığım şey dersin tam olarak şunları okurken öyle düşündüm ama zateb birkaç dk sürdü görmemiz buraya yazmam vs ..o kadar bile takmadım buraya yazıp yattım uyudum😏🤦🏻‍♀️
KK maşallah tam birbirini gömme yeri 🤷🏻‍♀️
Bunu sizin için söylemedim hanımefendi sürekli yaşanan bir durum olduğunu belirttim özellikle yabancı misafirler tarafından yurtdışına döndükten sonra acente aracılığıyla laminantın köşesi soyulmuş diye para iadesi isteyen bile var:)

Alanya otelleri kalite bakımından diğer bölgelere oranlar bir tık daha düşük maalesef.
Yaaa :( geçen yıl geldiğimizde çok memnun kalmıştım Muğla’da da İzmir’de de gittiğim oteller oldu en çok bunu sevmiştim ki geçen yıl kırklı bebeğim olmasına rağmen çok sevdim (bebekler için oda ısısı hijyen vs malum daha önemli)

Bunu sizin için söylemedim hanımefendi sürekli yaşanan bir durum olduğunu belirttim özellikle yabancı misafirler tarafından yurtdışına döndükten sonra acente aracılığıyla laminantın köşesi soyulmuş diye para iadesi isteyen bile var:)
O otelleri leş gibi kullanıp kullanıp üstüne para mı istiyorlar yuh zaten bedavaya geliyorlar.

Lokanta, fırın, otel, hamam, deniz, göl daha doğrusu nemli ve besin bulma ihtimali olan her yerde gözümüz görmese de o böcekler cirit atıyor. İnsanlar ortalıktan çekildiğinde gezmeye başlıyorlar. Bir tane gördüyseniz binlercesi görünmeyen yerde geziyordur.
En sevmediğim şeydir kendisi hakkında her şeyi okumuşluğım vardır.
iyi ilaçlanınca görmüyoruz sadece. E ilaç da kimyasal tabi ki.
Ben napıyorum otele gidince valizimi açık bırakmam. Kullanacağımı alıp kapatırım. Eve kadar taşımayı hiç istemem. Az eşya götürürüm, minimal şekilde kullanırım evime dönerim. Odaya asla yiyecek götürmem. Banyo kapısını hep kapatırım.
Çok şükür evime taşınmadı hiç, taşınırsa kötü bir tanesi binlercesini oluşturabilir.
Çok Çetin şartlarda hayatta kalabilir.
Kafası kopsa bile günlerce yaşayabiliyor😁 bir kere ilaçlandığında yavruları o ilaca direnç gösteriyor sadece bayılıp üç gün sonra yeniden hayata dönüyorlar vs vs.

Sevmiyorum saygı duyuyorum ama hayata onlar kadar tutunsak keşke.
Aman ya rabbi 😅🤦🏻‍♀️
Normalde ben de sizin kadar olmasa da dikkat ederim ama geçen yıl geldiğim bir yerdi çok memnun ayrılmıştım belki onun verdiği rahatlıktan açık bıraktım git gel çıkar aç yapmak istemedim (kızların takısı tokası ojesi de bi bölümdeydi onlar da sürekli indir aç kapa yapmasın dedim)

🌺

Ailece 1 hafta gitmislerdir 4 kisi 6 gece kalia ortalama oteller o ucreti istiyorlar
İkiz çocukları vardı, sanırım 7-8 yaşlarında. Muhtemelen sadece 2 yetişkin ücreti ödediler. On gün tatil yapmışlar, günlüğü 20 bine gelmiş. O paraya Alanya’ya gitmezdim. Çok daha üst segment oteller var Belek’te, Kemer’de vs.

İkiz çocukları vardı, sanırım 7-8 yaşlarında. Muhtemelen sadece 2 yetişkin ücreti ödediler. On gün tatil yapmışlar, günlüğü 20 bine gelmiş. O paraya Alanya’ya gitmezdim. Çok daha üst segment oteller var Belek’te, Kemer’de vs.
Kemer ve Beleke günü birlik daha önce gittik ama bu otele daha önce de gelmiş çok sevmiştim çok içime sinmişti özellikle ikizlerim su parkı için gün sayıyordu,birkaç neden vardı işte,belki o zaman Eylül ayıydı diye sakin temiz bi döneme denk gelmiştik 🤷🏻‍♀️ Bu defa tam sezon ama tabii ki mazeret olamaz diyorum yine de 🤦🏻‍♀️

Kemer ve Beleke günü birlik daha önce gittik ama bu otele daha önce de gelmiş çok sevmiştim çok içime sinmişti özellikle ikizlerim su parkı için gün sayıyordu,birkaç neden vardı işte,belki o zaman Eylül ayıydı diye sakin temiz bi döneme denk gelmiştik 🤷🏻‍♀️ Bu defa tam sezon ama tabii ki mazeret olamaz diyorum yine de 🤦🏻‍♀️
D ile başlayan otel mi burası?

Back
X