Hamam böceği

İade yapılmasını istemek gibi bişey hiç gelmedi aklıma ama aradığımda öyle sadexe kusura bakmayın deyince de sinir oldum insan odayı değiştirelim falan demez mi mesela ? Ondan sonra nette bakındım en azından %20-50 arası iade yapan yerler varmış
Bi de Balkon kapısı kapalı tamamen içeriden kaynaklı ve yeteri kadar ilaçlama temizlik yapılsa gelmez bence
Yıllardır aynı evde yaşıyorum evimde yok benim 🤷🏻‍♀️
Hanımefendi büyük oteller genelde 15 günde bir detaylı olarak ilaçlanır. Ama illaki böcek yılan vs. özellikle ağaçlık alanlarda maalesef oluyor. Oteller büyük kompleksler evleriniz ile karşılaştırmayın. Otel eğer doluysa odanızı değiştirmeleri pek mümkün değil ve gittiğiniz odada olması da olası. Eğer böceği fotoğraflamadıysanız şikayetiniz pek dikkate alınmaz.

Yazlik yerde buyuk boy hamambocegi olur bu cok normal, ki kendileri kucuk boy hamamboceklerinden daha az isgalci bir turdur, haliyle nadiren rastlarsiniz ama aslında onlar hep icerdedir.

Muhtemelen kapi pencere kapali diyorsaniz giderlerden gelmislerdir (ki gelirler), sizi gorup kacmamasina sasirdim ben cicek, o noktada bocege cok kizdim, halbuki isik acilir acilmaz bu arkadaslar saklanirlar, cunku insanlardan tiksiniyorlar.

Bizim yazlikta hamambocegi olayi ilk aldigimizda cok oluyordu, belediyeyi darliya darliya kokunu kuruttuk ama bazen cok sicak bastırınca ucarak geliyorlar (ucan hamambocekleride var turuncu) sonra balkonda bi savaş çıkıyor jsjsjsj o onde biz arkada, oldurene dek kovalıyoruz ya da o gozden kaybolana dek. Bu sebeple balkonumuzda tamamen dogal ortamdan gelmis bir kertenkelemiz var asla ona dokunmuyoruz, cunku kendisi bu boceklere sevdali, yiyoveriyor kerata.

Otelden para alamazsiniz bence adamlar dogaya hukmedemezler sonucta?

3 oteli birleştirdik bir blok yaptık ama ne yazıkki hiç ayıplı mal şeysi yaşamadık. ödedik paralarımı hatta hala ödüyoruz. bazı otellerde kertenkele gördüm bahçede o sayılır mı acaba 😂
Bir şansını dene. Üçünden biri elbet düşer, koparırsın bir şeyler. 😂

Yarın çıkıyoruz zaten diye sadece arayıp şikayetimizi dile getirdik 😏 ben de çocuklar da etrafta bişey var mı diye bakıp duruyoruz korkuyoruz eşime söyledim odayı değiştirelim diye gerek yok dedi :(
10 gün kaldığınız yerden para iadesi mi isteyeceksiniz gerçekten 🫠

Alışmadık şeyde gerçekten don durmuyor demek ki... bazı insanlar 5 yıldızlı otele uyum sağlayamıyor, gittikleri yerlere küçük köylü kurnazlıklarını da götürmek istiyorlar, çok sakil görünüyor. öyle aklıma geldi :olamaz:
Bütün yakıştırmalarınızı aynen size iade ediyorum 🤝
Siz bunca para verip böcekli yerlerde tatil yapmayı olağan görüyorsanız veya her türlü hizmete okeyseniz,yetiniyorsanız o halde sizde var bir sorun üzgünüm.

10 gün kaldığınız yerden para iadesi mi isteyeceksiniz gerçekten 🫠
Yahu ben ne yapılır diye sordum amma abarttınız ben konuyu unutmuşum otelden çıkıp evime gelmişim neler yazılmış neler..
Ben o anki sinirle nette araştırdım böyle durumlar yaşayıp BİR KISIMDA olsa iade alanlar varmış dedim
Siz gerçekten bütün yaşadığınız olumsuzluklara bu kadar olgunlukla karşılıyorsanız tebrik ederim sizi 🤝

Ben otel sektöründeyim. Neler neler bahane edilip isteniyor bir bilseniz:)))) Özellikle yabancı misafirler tarafından:halay:
Konum tamamen saptırılıyor doğru okunmamış anlaşılmamış.
Ben nette okuduğum bi yorum üzerine böyle bir hakkım var mı dedim kapadım gittim te şimdiye kadar aklıma bile gelmedi bişey,ki çıktık yola evimize vardık 🤦🏻‍♀️ sadece resepsiyonda dile getirdim onlar da özür diledi çıktık şayet burda ima edildiği gibi amacım kurnazlık olsa resepsiyonda dile getirirdim herhalde..
İnsan ilk anda yaşadığı kızgınlık duyduğu durumları dile getirir ya birine,zaten sonrasında aman ne saçma bişeydi taktığım şey dersin tam olarak şunları okurken öyle düşündüm ama zateb birkaç dk sürdü görmemiz buraya yazmam vs ..o kadar bile takmadım buraya yazıp yattım uyudum😏🤦🏻‍♀️
KK maşallah tam birbirini gömme yeri 🤷🏻‍♀️

Yazlik yerde buyuk boy hamambocegi olur bu cok normal, ki kendileri kucuk boy hamamboceklerinden daha az isgalci bir turdur, haliyle nadiren rastlarsiniz ama aslında onlar hep icerdedir.

Muhtemelen kapi pencere kapali diyorsaniz giderlerden gelmislerdir (ki gelirler), sizi gorup kacmamasina sasirdim ben cicek, o noktada bocege cok kizdim, halbuki isik acilir acilmaz bu arkadaslar saklanirlar, cunku insanlardan tiksiniyorlar.

Bizim yazlikta hamambocegi olayi ilk aldigimizda cok oluyordu, belediyeyi darliya darliya kokunu kuruttuk ama bazen cok sicak bastırınca ucarak geliyorlar (ucan hamambocekleride var turuncu) sonra balkonda bi savaş çıkıyor jsjsjsj o onde biz arkada, oldurene dek kovalıyoruz ya da o gozden kaybolana dek. Bu sebeple balkonumuzda tamamen dogal ortamdan gelmis bir kertenkelemiz var asla ona dokunmuyoruz, cunku kendisi bu boceklere sevdali, yiyoveriyor kerata.

Otelden para alamazsiniz bence adamlar dogaya hukmedemezler sonucta?
Aaaahh cidden para almak gibi bir amacım olsa 200b otele ödemezdim 🤦🏻‍♀️ o anki sinirle böyle bir hak varsa peşine düşeyimdi o parayı alıp çöpe bile atsam alırdım ki verilen hizmetin hakkı verilsin.Amacım buydu o an..
Ama diyorum ya anlık öfke
Buraya yazıp yattım unuttum
Sabah çıkarken onlar bi daha özür diledi hatırladım o an,bitti 🤝🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Hanımefendi büyük oteller genelde 15 günde bir detaylı olarak ilaçlanır. Ama illaki böcek yılan vs. özellikle ağaçlık alanlarda maalesef oluyor. Oteller büyük kompleksler evleriniz ile karşılaştırmayın. Otel eğer doluysa odanızı değiştirmeleri pek mümkün değil ve gittiğiniz odada olması da olası. Eğer böceği fotoğraflamadıysanız şikayetiniz pek dikkate alınmaz.
Hayır fotoğrafladım,sonra sabah çıkacağımız zaman onlar özür dilerken fotoğraf varsa bakalım dediler gruba atarım temizlikçi arkadaşlar dikkat etsin gerekirse ilaçlanır tekrar falan dedi o an öyle demese çıkarıp göstermeyecektim de..

Aaaahh cidden para almak gibi bir amacım olsa 200b otele ödemezdim 🤦🏻‍♀️ o anki sinirle böyle bir hak varsa peşine düşeyimdi o parayı alıp çöpe bile atsam alırdım ki verilen hizmetin hakkı verilsin.Amacım buydu o an..
Otelin ismi ne merak ettim

Yok ben sizi anladim, derdiniz para degil, derdiniz temiz olmayan bir isletmeye cezasini cektirmek.

Her sene tatile gidiyorum egeye de antalyaya da. Bu sene her yerden garip şekilde böcek fışkırıyor. İyi otellerin hiçbirinde bugüne kadar hamam böceği falan görmedim. Bu şekilde olması ilaçlamanın ve temizliğin düzgün yapılmadığını gösteriyor bana göre. Bu da bir tür hizmet eksikliği bence.

Her sene tatile gidiyorum egeye de antalyaya da. Bu sene her yerden garip şekilde böcek fışkırıyor. İyi otellerin hiçbirinde bugüne kadar hamam böceği falan görmedim. Bu şekilde olması ilaçlamanın ve temizliğin düzgün yapılmadığını gösteriyor bana göre. Bu da bir tür hizmet eksikliği bence.
Ahh çok yaşayın 🤝🌺
Biz geçen yıl da bu otele gittik yine 10gün kaldım her şey kusursuzdu
Bu yıl hizmet eksikliği olduğu barizdi.
Önceki günde bebeğimin altını açtım yatakta alt açması kayınca afedersiniz yatağa k..bulaştı az da olsa ben de temizlikçi gireceği sırada çıkıyordum ve söyledim “zaten değiştiriyoruz” dedi ama o çarşaf 2 gün kaldı ayak kısmında olunca 2 gün sonra fark ettim tekrar (amacım pislik çıkarmak olsa odaya çıktığım gibi bakardım değil mi ama söyledim unuttum gitti)fark ettiğim gün tekrar aradım hemen söylüyoruz dediler yine ve yine değişmedi maalesef zaten bugün ayrıldık..

Bugün resepsiyona Bi hizmet sıkıntısı vardı bu defa dedim ee sezon ee yoğun dedi 🤦🏻‍♀️ bahanesi olmamalı bence böyle yerlerin gerekirse 2 katı personel al sen 5yıldızlısın 🤷🏻‍♀️

Antalya da yaşıyorum bu sene ve geçen sene özellikle hamamböceklerinin kahverengi olanları her tarafta. İnanın çoğu otel dikkat ediyor en azından büyük olanlar ama Antalya çok fazla nemli bir şehir ve maalesef bu sene o kadar pis ki. Bildiğiniz şehir pis ve kokuyor.

Back
X