- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Yok ,ev tipiydi.Hastane tipi mı mini olanlardan mı kullandın?
3 sene geçti üstünden ama mamajoo dan daha memnun kalmıştım çekim güçleri arasında bariz bir fark yoktu zaten kademeli ayarlayabilirsiniz..Daha sesli ve daha fazla can acıtıyordu diye hatırliyorum..Peki iki ürün kullanmışsınız. Lansinoha yavaş diyorlar. Bir fark hissettiniz mi? İkinci ürünü alınca evet bu daha hızlı dediniz mi?
ben lansinohun elektrikli olanını kullanmadım..elle sağılan pompasını kullandım..o yüzden mukayese edemiyeceğim malesef..Peki iki ürün kullanmışsınız. Lansinoha yavaş diyorlar. Bir fark hissettiniz mi? İkinci ürünü alınca evet bu daha hızlı dediniz mi?
Peki tekli mı Çiftli mı kullandınız?Medela cok sert çekio die duydum ben lansinoh aldım
Tekli olanını ama daha kullanmadım sadece etrafımda kullanalar yogunlukla bunu önerdilerPeki tekli mı Çiftli mı kullandınız?
Kiralananda sadece makine kiralanıyor. Ucuna takılan aparatlar size özel oluyor. O nedenle sorun çıkmıyor. SevgilerBir de kiralamak nasıl oluyor? Temizliğine güvenebiliyor musunuz?
İkili de zaman tasarrufu daha fazla olmaz mı?Tekli olanını ama daha kullanmadım sadece etrafımda kullanalar yogunlukla bunu önerdiler
Tekli mı Çiftli mı kullandınız?Lansinoh kullandım.iyi bence.
Hep tek kullandım.çift hiç kullanmadım.Tekli mı Çiftli mı kullandınız?
Hep tek kullandım.çift hiç kullanmadım.
Bende geçen merak ettim ama denemedim.bence olur yani ikisinide sağar.Çift kullanan varsa yazsa
Tek kullanınca biri sağılırken diğeri akıyor bir miktar boşa gidiyor ama ikisi aynı anda Nasıl tutulup Nasıl sağılacak bilemedim
Eşim Zaman'dan tasarruf çiftli al demişti de ben tekli kullandım ama hep merak ettim çiftliyi
Birinin yardımı gerekiyor mu?Çift taraflı çok iyi oluyo ikisinaynı anda sağıyorsun istersen tekli de olabiliyor daha avantajlı, tekli olsa diğerinden akıyo birini sağarken
Çift taraflı çok iyi oluyo ikisinaynı anda sağıyorsun istersen tekli de olabiliyor daha avantajlı, tekli olsa diğerinden akıyo birini sağarken
Yok iki elinle kolaylıkla tutuyorsun benim çok Zaman'ımı almazdı 6 7 dk içinde sağardıBirinin yardımı gerekiyor mu?
Kiraladığınız makine ile göğsünüze temas eden içe içinden süt akan aparatları satın alıyorsunuz. Bu aparatlar çok pahalı değil.Bir de kiralamak nasıl oluyor? Temizliğine güvenebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?