Elenatal 1 vs Diğer vitaminler

supremen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
48
14
3
34
Kızlar doktorum bana vitamin olarak elenatal 1 verdi 56 liraya aldım üstelik. 30tablet. Bir de demir kullanıyorum. Ağzımın tadı çok bozuk boğazımda filan yanma hissediyorum demir ilacını suçluyordum. Dün ikisini de içmeyi unuttum. Daha az sıkıntılıydım. Bugün vitamini aldım demiri akşam yatarken alayım hiç olmazsa uykuda geçsin diye düşündüm. Vitamini aldıktan yarım saat sonra gene yanma başladı. Midemde değilde aslında çok ilginç boğazımda hissediyorum. Acaba vitamin mi yan etki yaptı var mı bunu kullanan? Yada size ne önerdi doktorlarınız? Daha 20 tane var içinde değiştirsem mi bilemedim. Doktorumu henüz belirlemediğim için çok güvenemiyorum dün demir ilacından şikayet ettim yapacak bir şey yok dedi. Değiştirmesini filan bekliyordum.

Hamilelik düşündüğüm için doktor bana elenatal 1 verdi eczanede baya pahalı ben netten aldım. Ben de hiç negatif bir durum olmadı. Zaten yan etkisi de olmuyormuş ek gıda olduğu için. İçeriği iyi olduğu için de devam ediyorum

Hamilelik düşündüğüm için doktor bana elenatal 1 verdi eczanede baya pahalı ben netten aldım. Ben de hiç negatif bir durum olmadı. Zaten yan etkisi de olmuyormuş ek gıda olduğu için. İçeriği iyi olduğu için de devam ediyorum
Merhaba. Hangi siteden sipariş etmiştiniz? Ben de onu kullanıyorum. Uygunsa bundan sonra internetten alayım.
Bu arada S supremen bende hiç olumsuz bir yan etkisi olmadı.

merhaba kızlar elenatal verdi doktorum bana da ilacın yardımcı maddelerini araştıran oldu mu

Hamileyim ve doktorumun tavsiyesiyle elenatal 1 kullanmaya başladım. B12im düşüktü. 24gündür kullanıyorum kan vermeye gittiğimde yükselmiş mi diye B12 değerime de baktırdım ve sonuç berbat. İyice düşmüş.folat değerim de düşmüş. Zaten onlara baktırmıştım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Boşuna kullanmışım hiçbir faydası olmamış. Elenatal ile ilgili hiçbir yorum göremediğim için yapıyorum. Araştıran hamileler için bir faydası olur umarım.

Back
X