Elenatal 2 yi Hamileliğin ilk trimesterinde kullanan var mıı

prensesinannesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
25
3
1
32
İyi akşamlar herkese, yeni hamileyim 6 haftalık. Doktorum Elenatal 2 verdi. Ama forumda herkes 2. trimesterde kullanmaya başlamış. Benim gibi ilk aylarda Elenatal 2 kullanan var mı

İyi akşamlar herkese, yeni hamileyim 6 haftalık. Doktorum Elenatal 2 verdi. Ama forumda herkes 2. trimesterde kullanmaya başlamış. Benim gibi ilk aylarda Elenatal 2 kullanan var mı
Kullanilmaz. İlk trimesterde folik asit alinir sadece (vitaminlerde ekstra bir dusukluk vs yoksa)

Canım ben sadece decavit kullanmıştım ilk 3 ay sonra elenatali de kullanmıştım birlikte

Evet bir resim atım bir bakarmisjn ben usg foto anlamıyorum yazılar nedir onu da bilmiyorum 140 cm bişi yazıyor anlamadım
O bebitoyla ilgili değil ya ultrason makinesinin detayı diye biliyorum, bende hep aynı yazı var çünkü ilk günden beri

20 gün sonra soracağım tabi gene heycandan unutmazsam şunu şunu soracağım diyorsun hoop kafadan gidiyor
Öyle ya ben de doktorun kapısından çıktığım an soru geliyor aklıma mesaj atıyorum bu sefer, bi dahakine yazıp gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…