Nasil davranilmali ben de bilmiyorum bambusicim, ben de fazla samimi olmamaya
diyalog kurmamaya calisirim gerci o cinsler bundanda bir mana cikarir ya neyse..:1closedeyes:
bende sinir oluyorum böyle tiplere
hemen muhataplığı kesiyorumm
ortam bozuk kadınlar haklı banada oyle denk geldi normal karsılıyorum zaten sevgilisi olan evli olan erkeklerle samimide olmam bu yuzden
bende kiskaniyorum esimi birturlu asamadim bu sorunu bu yuzdende nerdeyse evliligim bitecek
ortam bozuk olabilir ama bu herkesin bozuk olduğu anlamına gelmez, değil mi?
şöyle düşünün. siz de evli, nişanlı ya da ciddi bir ilişkiye sahipsiniz üstelik.
arkadaş-akrabanıza karşı asla duygusal bir yaklaşımınız yok, olamaz da...
yanlış anlaşılmaya yönelik bir samimi davranışınız da yok...
bunlara rağmen size bu tavırla yaklaşılması ; size ve eş-nişanlı-sevgilinize karşı saygısızlık değil midir?
arkadaş çevresi ile sınırlı düşünmeyin. akrabalık ilişkilerinde de bu oluyor...
görüşmemekten başka bir çözüm yok mu? bunu öğrenmek istiyorum.
canım bazı bayanlar davranıslarını cok abartıyor. Sapur supur opmeler, sarılmalar konusma tarzları hıc hos degıl. Ne kadar samımı olursan ol ama esının yanında ıken daha dıkkatlı olmak gerekır. Tabı bu asırı davranısta bulunanlar ıcın. Tabıkı evlı arkadaslarımız akrabamız olcak. Eslerı asırı kıskancsa bıze alısana kadar sabretmemız gerekır.
ben bu konudan çok muzdaribim yaa( özellıkle kuzenlerımın eşlerı yonunden..
hatta oyle birsey oldukı abilerimde aynı odada yalnız kalmaya korkar oldum , akrabayız illakı yuzyzue vbakıyoruz yani..
ben abımın yanına gelınce mumkun oldugunda çok kasıyorum kendımı aman bişey derımde yanlıs anlasılırım die..
hemen kendılerını belli edıyorlar zaten.. (kıskandıklarını) ; normalde kullanmadıkları kelımeleri özellıkle benım yanımda diyorlarmıss.. (aşkım bebegım bitanem gibi.. )
kuzenımın bitanesiyle süt kardesız + bizim ailede akraba evlılıgı olmaz .. bunu bıldıklerı halde hala daha kıskanclık triplerine girmeleri gercekten çok tuhaf..
ben de bunu diyorum cnm.
konuşmaların değişmesi, normal otururken birden adamın koluna sımsıkı yapışma kaydirigubbakcemile3 komik oluyor gerçekten. yanımda eşim varken de bunlar oluyor. neyin kıskançlığı anlayamıyorum... :sm_confused:
Kıskançlığın aşırısı hastalıktık ve tedavi edilmesi gerekir. Aşırı kıskanç kişiler hem sevdiklerini hemde etrafındakileri rahatsız ederler ve ben asla öyle tipleri çekemem.
Şimdiye kadar böyle bir kıskanç biriyle karşılaşmadım, ama geçen sene aşırı olamasa da genede biraz fazla kıskanç bir bayanla (şimdi çok iyi dostumdur) yaşadığım olayı asla unutamam.
Arkadaşım (erkek) tatile giderken hem kendi hemde eşinin telini verdi ve bir sorun olduğunda ara dedi. Eşi de bizimle aynı işi yapıyor ama birimlerimiz farklı yani aynı yerde değiliz.
Tatilde arkadaşın eşinin şarjı bitmiş (plajdalar bu sırada) "eyvah işyerinden ararlarsa bana ulaşamazlar şarjım bitti" deyince arkadaşım "benim telefona tak kartını nasıl olsa senin numaranı da verdim ben, benden ulaşamazlarsa senin numaradan ulaşacaklar bana" demiş. Böylece arkadaşımın telefonuna kendi simkartını takmış eşi. Not: Arkadaşın eşi telefonuna eşinin cebini aşkım, işyeri telefonunu ise aaşkım diye kaydetmiş.
Neyse saatler geçiyor ve ben ne hikmetse acil bir şey yüzünden arıyorum arkadaşımı, telefona ulaşamıyorum, eşinin numarasını arıyorum tabi işyerinden arıyorum, kadını tanımadığımdan önce özür dileyerek giriş yapmam gerekir diye kafamdan kuruyorum. Arkadaşın eşi kartı değiştirdiğini unutuyor, eşinin telefonu çalıyor (tabi telefonun içindeki simkart kendinin ama unutmuş) eşi denizde kendi güneşleniyor, ekranda aaşkım yazıyor, bayan kıskançlıktan kudurmuş vaziyette telefonu açıyor ben daha "özür dilerim ben ...... şuradan arıyorum" diye giriş yapacakken karşımdaki bayan ağzına gelen ve duymadığım bir sürü küfürü sıralayıp, kocamdan uzak dur diye başlayan ve ağzını 2 karış açık bırakan sözcükleri sıralayıp yüzüme kapatıyor.
Ben şok halde donup kalıyorum. Tabi arkadaşın eşi gidip kocasını plajda herkesin önünde haşlıyor ortalık karışıyor. Neyse sonuçta olay açığa çıkıyor, tatil zehir oluyor, kavga gürültü falan ortalık ayağa kalkıyor.
Sonuçta tatil yarım kesilip işyerine gelindi, benden özür dilendi, şimdi çok iyi dostuz. Ama fazla kıskançlık bazen korkunç hatalar yaptırabilir. Biraz dikkatli olmak lazım.
burbuk hanım sizinkine benzer bende bir olay yasadım maalesef..
gecen sene babamın arkadası evden çıkarken bana ev tlfnundan bizim eve cagrı at ben anlar çıkarım demıs.. babmda olur demıs..
aynı gun oğleden sonra benı bir bayan aradı ama nasıl bagırıyor ben daha kımsınız demeye kalmadan ..
neden bizi aradın sen kocamndan ne istiyorsun.. bende babamın aradıgından haberım yok.. diyorum ben sizi aramadım yaa ne sacmalıyorsunuz.. derken bizim telde kavgamız aksamı buldu..
bende önce annemı sonrada babama soyledım numarayıda verdım .. babamda aa o benım arkadas x dedi ,onun evıydı bu sabah cagrı atmamı istedi bende attım dedi..
kadın tekrar aradı ben durumu izah ettım kısa cumlelerle (deli gibi bagırıyor manyak) .. haberım yoktu babamın aradıgından kusura bakmayın dedım ama kadında hiç oyle bi meyıl yok özür yerıne daha bagırıyor bana kufurler vs.. sinir olmustum iyicene..
babam arada gorusuyor o arkadasıyla ama ben yada annem bitti yani gorusmuyoruz..
Allah bizi böyle insanlardan korusun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?