canım, ben bunları hiç yapmadığım halde kıskançlık oluyor. bunları yapsam, bu yüzden kıskanıyor derim, yapmam zaten. sadece bana karşı değil dediğim gibi. kişilerin kendileri aşırı kıskanç.
öyle el kol şakası, sulu şakalar da yapmam. ne bileyim..
her samimi davranışı da kötü niyetle yapar diye asla düşünmem. eşime karşı da bayanların davranışını hemen kötüye yormam ben. yapana, yaptığına, dediğine bakarım önce.
olumsuz havayı hissettiklerimde kendimi geri çekiyorum ben mümkün oldukça. olan arkadaşlıklara, akraba ilişkilerine oluyor gibi geliyor bana.
şimdi bazı kadınlar aşırı kıskanç, bu tip kadınlardan hoşlanmayıp uzak durmaya çalışmakla beraber bu davranışlaına engel olamadıklarını düşünüyorum bazen
tamam tanımadıkları kadınlardan kocalarını sevgililerini kıskansınlar ama arkadaş grubu ve özellikle akrabalar içinde böyle kıskançlık yapılıyorsa bunu hoşgörmem anlamam mümkün değil
sonuçta ben her zaman hareketlerime tavrıma dikkat eden bir insanım
eğer o arkadaş ya da akraba beni tanıdığı halde hala beni ehlike olarak görüyorsa çok kızarım
ama naparım bilemiyorum sonuçta akrabalık var
sanırım mecburiyet dışında görüşmem ve soğuk davranırım
çünkü dediğim gibi kıskanç insanlardan hoşlanmıyorum
dayı kızı kuyuya taş attı tüm kk çıkaramadık hala desenize
neyse...
hiç kıskanç bir kadın olamadım ben..
ne sevgililerimi ne de kocamı başka kadınlardan kıskanmadım.
rahatsız edici ya da kısıtlayıcı boyutta bir kıskançlıkta yaşatmadı kimse bana.
akrabalara gelirsek, dünden beri bar bar bağırıyorum.
ne kaynanalığım kaldı ne de tencere kapaklığım.
ama gene söylüyorum.
eğer benim davranışlarımı kuzenin karısı kıskanırsa kendi bilir.
ya gerekli cevabı ona kocası verir ya da beni o pozisyona sokan insanlarla işim olmaz daha da..
hiç aklıma gelmemıstı.. fıkır için tşkler a.s.sadece sana karşı olsa bu durum rahatsız olmakta haklısın diycem
ama genel tavrı buysa karşıdakinin çok da takmamak gerek
belli ki rahatsız
yine de yok ben takarım arkadaş dersen
o zaman mümkün olduğunca o kıskanan şahsı öveceksin eşinin, sevgilisin yanında
sana rakip değilim.rahat ol mesajı yani
ben öyle yaparım...
Songül ablacıgım bi kuzenımın bu yuzden evlılıgı bitiyordu nerdeyse.. araya aileler filan girdide oyle kurtardılar..Sorun kıskanılan kişide değil bence,
esas sorun kıskanan kişide...
kıskançlığı hastalık boyutuna gelmiş,neredeyse
en yakınlarından kıskanmaya başlamışsa,
acilen bu hastalığını tedaviye başlamalı diye düşünüyorum...
gerçekten normal bir durum değil,mümkün olduğunca aranızdaki mesafeyi koruyun...
o düşüncedeki insanlardan iftira dahi beklenir...
sevgiler...
vallahi kıskanılazcak kadın var kıskanılmayacak kadın var..bence bu karşıdaki kadının tavırlarına bağlı..ben mesela durmaan kahkaha atan kocamın gözlerine gözünü dikip sırıtan konuşan kadınlardan hoşlanmam...aslında elektrik meselesi kadınlar hissediyor ve mutluluğun bozulmasın istiyorsun tehlikeden kaçıyorsun bi nevi..
bence çok doğal bi durum..potansiyeli yüksek kişilerle görüşülmemeli...ağır ,hanımefendi arkadasca davranan çiftlerle görüşürüm sadece..
vallahi kıskanılazcak kadın var kıskanılmayacak kadın var..bence bu karşıdaki kadının tavırlarına bağlı..ben mesela durmaan kahkaha atan kocamın gözlerine gözünü dikip sırıtan konuşan kadınlardan hoşlanmam...aslında elektrik meselesi kadınlar hissediyor ve mutluluğun bozulmasın istiyorsun tehlikeden kaçıyorsun bi nevi..
bence çok doğal bi durum..potansiyeli yüksek kişilerle görüşülmemeli...ağır ,hanımefendi arkadasca davranan çiftlerle görüşürüm sadece..
bahsettiğiniz ağır, hanımefendi, arkadaşça davranan kadınlar da kıskançlıktan nasibini alıyor. beni şaşırtan ve sinirlendiren durum bu zaten.lmaz:
sivribiber' in bahsettiği gibi, öz abladan bile kıskanabilen kişiler de var içlerinde...
bu şekilde davranan insanlarda, kıskanılan kadını suçlamak mümkün mü?
Bazı kadınlar, eşlerini (sevgililerini) neredeyse her kadından (kızdan) kıskanıyor.
Siz de böyle insanlara denk geliyor musunuz? Nasıl tepki veriyorsunuz?
Ben hareketlerimde, konuşmalarımda yanlış anlamalara yer vermemeye çok dikkat ederim. Buna rağmen, bu tür tavırlara denk geldim mi gerçekten çok sinirleniyorum.
Eşleri ile arasında sorun olmasın diye üstelemiyorum. Özellikle arayıp sormuyorum. Bir araya geldiğimizde ikili diyaloglara fazla girmiyorum.
Ama saçma bir kıskançlık yüzünden de arkadaşlık ve akrabalık(kuzenlerimle) ilişkilerimin etkilenmesini istemiyorum.
Sadece bana özel bir kıskançlık değil bu. Herkese karşı bu tutumdalar.
Bu insanlara karşı nasıl davranacağımı şaşırdım açıkçası.
:sm_confused:
Birkaç kişide bu soruna rastladığım için olayları tek tek anlatmadım. Genel olarak ne yapılmalı, nasıl davranılmalı? Bunu öğrenmek istiyorum.
Çok doğru , ben de hep yaşamım boyunca bu tip insanlardan çok rahatsız oldum .Böyle insanlar ruhsal bozukluğu olan , öz güveni olmayan insanlar .Bambusim nasıl davranırsan davran bu kişiler seni kıskanmaya devam edeceklerdir.Yaşamının her kesitinde böyle rahatsız insanlarla karşılaşacaksın .Çünkü ruhsal sağlığı yerinde olmayan , karşısındaki her güzel kadını eşi için potansiyel tehlike olarak gören , garip davranışlarda bulunan bu insanlar için yapacak bir şey yok .Durum böyle olunca o arkadaş çevresinden kendini ister istemez soyutlamak zorundasın .Geçmişte yaşanan bir dolu örnek verebilirim .Eşimde ben de çareyi böyle kadınlarla evli olan insanlardan uzaklaşmakta bulduk.Aslında eşleri istediği kadar beyefendi olsun , karşısındaki kadınlarda istediği kadar ciddi ve hanımefendi olsun , beyin hasta olunca yapacak birşey yok birtanem .Şenizbahsettiğiniz ağır, hanımefendi, arkadaşça davranan kadınlar da kıskançlıktan nasibini alıyor. beni şaşırtan ve sinirlendiren durum bu zaten.lmaz:
sivribiber' in bahsettiği gibi, öz abladan bile kıskanabilen kişiler de var içlerinde...
bu şekilde davranan insanlarda, kıskanılan kadını suçlamak mümkün mü?
Çok doğru , ben de hep yaşamım boyunca bu tip insanlardan çok rahatsız oldum .Böyle insanlar ruhsal bozukluğu olan , öz güveni olmayan insanlar .Bambusim nasıl davranırsan davran bu kişiler seni kıskanmaya devam edeceklerdir.Yaşamının her kesitinde böyle rahatsız insanlarla karşılaşacaksın .Çünkü ruhsal sağlığı yerinde olmayan , karşısındaki her güzel kadını eşi için potansiyel tehlike olarak gören , garip davranışlarda bulunan bu insanlar için yapacak bir şey yok .Durum böyle olunca o arkadaş çevresinden kendini ister istemez soyutlamak zorundasın .Geçmişte yaşanan bir dolu örnek verebilirim .Eşimde ben de çareyi böyle kadınlarla evli olan insanlardan uzaklaşmakta bulduk.Aslında eşleri istediği kadar beyefendi olsun , karşısındaki kadınlarda istediği kadar ciddi ve hanımefendi olsun , beyin hasta olunca yapacak birşey yok birtanem .Şeniz
ne kendine guvenıyor nede esıne ,haklısın bak bu yonden hiç dusunmemıstım ..abba iste esine ve kendine guvensiz bir kadin daha..
kuzey ulkesinde yasiyorum geneli fizigi duzgun,seksi giyimli,dikkat cekici bayanlar..
ben bayan halimle bakiyorum hayranlikla...
dunyanin en guzel irki..
esimi boyle bir ortamda erkek ark.basbasa birakirim gezerler,dolasirlar..
benim kiskancliktan olmem lazimmis demekki..
ne kendine guvenıyor nede esıne ,haklısın bak bu yonden hiç dusunmemıstım ..
insan biraz kendını bılmelı.. ne yaptıgının nelere mal oldunun farkına varmalı..
altından kafese koysunlar oldu olcak kaydirigubbakcemile3
size katılmıyorum..sizin dediğiniz cilve yapan , kur yapan kadınlar..
böyle bir yorum yaparak bize iftira atıyorsun , bu 1 ;
biz onlardan bahsetmıyoruz farkındasın ama saf ayagına yatıyorsun , bu da 2
sizde esınızi hastalık dercesınde çok kıskanan birisiniz.. ve kendınızı haklı çıkaracak bir yorum yaptınız..
sunu soyleyeyım boyle yaparak kendınızı haklı değil rezil edersınız..
Potansiyeli yuksek kadinlar derken, eglenceli, konuskan, sakaci vs vs bunlari mi kastettiniz
sizin gozunuzde potansiyel kadin kimdir, nedir berceste06?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?