Elerini / sevgililerini ok kskanan kadnlar...

sadece sana karşı olsa bu durum rahatsız olmakta haklısın diycem
ama genel tavrı buysa karşıdakinin çok da takmamak gerek
belli ki rahatsız
yine de yok ben takarım arkadaş dersen
o zaman mümkün olduğunca o kıskanan şahsı öveceksin eşinin, sevgilisin yanında
sana rakip değilim.rahat ol mesajı yani
ben öyle yaparım...

evet haklısın canım. benimde kuzen dediğim bir akrabam vardı. benden 1 yaş büyük. ama abi gibi görüyorum. babaannesine gittiğimizde görüşüyorduk. sonra evlendi karısı bizi görüştürmüyor. bir düğünde gördüm yüzünü 3 sene oluyor evine bile gitmedim. kıskandı diye düşünüyorum.
teyzemin oğlu evlendi karısı bizden soğuttu.
bazıları komik derecede kıskanç oluyor. bende kıskancım ama benim nedenim laubali davranan kızlar yüzünden. ya düşün eşimin iş yerinden arkadaşları ile denize gittik. benim yaımda çalışanlardan bir kız ellerini eşimin göğüslerine koydu. lafı soktum tabi.
ama tanıdığım güvendiğim arkadaşlarının aşırı olmadıkça samimi davranışına bişey demem.

şimdi bazı kadınlar aşırı kıskanç, bu tip kadınlardan hoşlanmayıp uzak durmaya çalışmakla beraber bu davranışlaına engel olamadıklarını düşünüyorum bazen
tamam tanımadıkları kadınlardan kocalarını sevgililerini kıskansınlar ama arkadaş grubu ve özellikle akrabalar içinde böyle kıskançlık yapılıyorsa bunu hoşgörmem anlamam mümkün değil
sonuçta ben her zaman hareketlerime tavrıma dikkat eden bir insanım
eğer o arkadaş ya da akraba beni tanıdığı halde hala beni ehlike olarak görüyorsa çok kızarım
ama naparım bilemiyorum sonuçta akrabalık var
sanırım mecburiyet dışında görüşmem ve soğuk davranırım
çünkü dediğim gibi kıskanç insanlardan hoşlanmıyorum

dayı kızı kuyuya taş attı tüm kk çıkaramadık hala desenize
neyse...

hiç kıskanç bir kadın olamadım ben..
ne sevgililerimi ne de kocamı başka kadınlardan kıskanmadım.
rahatsız edici ya da kısıtlayıcı boyutta bir kıskançlıkta yaşatmadı kimse bana.

akrabalara gelirsek, dünden beri bar bar bağırıyorum.
ne kaynanalığım kaldı ne de tencere kapaklığım.
ama gene söylüyorum.
eğer benim davranışlarımı kuzenin karısı kıskanırsa kendi bilir.
ya gerekli cevabı ona kocası verir ya da beni o pozisyona sokan insanlarla işim olmaz daha da..

Son düzenleme:
Sorun kıskanılan kişide değil bence,
esas sorun kıskanan kişide...
kıskançlığı hastalık boyutuna gelmiş,neredeyse
en yakınlarından kıskanmaya başlamışsa,
acilen bu hastalığını tedaviye başlamalı diye düşünüyorum...
gerçekten normal bir durum değil,mümkün olduğunca aranızdaki mesafeyi koruyun...
o düşüncedeki insanlardan iftira dahi beklenir...
sevgiler...

Son düzenleme:

beni tanıyan bir kişinin de bu tavrına denk gelmiştim füsfüsüm. arkadaştık, yakın arkadaşımızla sevgili olunca, herkese tavrı değişmişti... tanıdığın yapması ayrı bir rahatsız ediyor.

ben de hareketlerimde ölçülüyümdür. rahat davranan bir insan da değilim. neye kıskançlık yapıldığını çözemiyorum.

aklımda olan konulardan biri idi essmeraldam, dayı kızı tetikledi sadece...

bu yaz, arkadaş görüşmelerinde bu sorun baş gösterip planlar iptal edildi...
önümüzdeki günlerde, kuzenlerimin yanına tatile gitmeyi düşünüyorum, geçmişte olan sorunların tekrarlanmasını istemiyorum.

ilişkilerin bozulmasını istemiyorum.
birkaç kere başıma geldiği için, genel bir sorun olduğunu düşünüyorum. yorumlarla farklı noktaları da görüyorum.

esini kiskanirsin mutlaka ama gereksiz ve sacma kiskancliklara karsiyim..
kendine ve esine guvenle alakali bir durum herhalde..
okuldayken bircok kez basima geldi.
kiz ark.erkek ark.dan kiskandigini duymustum ama bunu bana hic belli etmedi..cok uzulmustum bunu duyunca..cunku sadece merhabamiz vardi erkek ark.la hani kiskandiracak bir hareket yapsam kendimi suclarimm..burada da anlatmam zaten..yada bir ortama girdiginizde size bakiyorlarsa kiz ark.bunuda sorun yapiyor..acikcada soyluyorlar guzel kizsin dikkat cekiyorsun rahatsiz oluyoruz diyorlar..
samimi harekette bulunmaniz sart degil;dikkat cekici bir ozelliginiz varsa kadinlar bunu sorun yapabiliyor yakinizda olsa..iyi birsey yapsaniz bile goze batiyor..sucu olmayan biri yada birilerine farkinda olmadan zarar veriyor kiskanclik..olumsuz yonlerimizi torpulemeyi bilmemiz lazim..
sonradan biraz zor bir hayat gecirmemize ragmen anneminde birgun olsun birine karsi kiskancligini gormedim,duymadim ben..
hicbir yakinimi esimden,sevgilimden kiskanmadim..yada baskalarinin hayatiyla kiyaslayip kendimi yiyip bitirmedim..herkes sectigi hayati yasar..sadece uzuluyorumm boyle seylere cunku cok cirkin geliyor.tehlikeli insansa hayatina sokmazsin zaten oyle biriyse isin olmaz efendi biriysede kiskancligin yuzunden iyi bir insanin kalbini kirma ve kaybetme..
dikkat cekici yonu varsada bu onun sucu degil..
kimse yanlis anlamasin lutfen.biseyleride ovdugumu dusunmesin..

Son düzenleme:
hiç aklıma gelmemıstı.. fıkır için tşkler a.s.
Songül ablacıgım bi kuzenımın bu yuzden evlılıgı bitiyordu nerdeyse.. araya aileler filan girdide oyle kurtardılar..
kuzenım esnaf ve züccaciye dukkanları var .. genelde kadınlar gelıyor buralara.. buyuzden eşi resmen deliye donuyordu.. işte ustunu basını utulemezdi ve ütületirmezdide (hangi kıza suslu goruncen mantıgıyla) daha gıyecegı kazak veya gömlegi alır mutfaga koyardı , yemek koksun diye mesela.

hatta gecen gun evının onundekı apartmanda bi bayan temızlık yapıyormus altında tayt ustundede degajesi acık ip askılı badi varmıs neyse.. kuzenımın eşi unu goruyor vee solugu asagıda alıyor,kadına aynen soyle bagırıyor (bunu bize magrifet gibi anlatıyorda)
- ya sen nası böyle temızlık yaparsın,git ustune bişiyler giy..heryerınde meydanda..
kadın bu lafı duyunca halıyle afallamıs.. (banada dense nutkum tutulurdu sanırım)
sonra - sana ne istegımı giyerım burası benım evim demıs..
kuzenımın eşide
ev senın ama karsı apartmandakı evde benım,kocam evde ve senı boyle gorsun ıstemıyorum demıs..
kadında - ozaman perdelerini ort demıs
k.eşide - ortemem sen giyin diye ınatlasmıslar..
sonucta kadın daha fazla laf dalasına girmemek için sıldıgı camı carpıp içeri girmiş..

bu kuzenın eşi zafermıs gibi anlatıyor ama.. pek büyük bi magrifet işlemıs masallah :mymeka: :mymeka:

akrabayız sonucta 2gun gorusmesek 3.gun mutlaka karsılasıyoruz yani
kaydirigubbakcemile

abba iste esine ve kendine guvensiz bir kadin daha..
kuzey ulkesinde yasiyorum geneli fizigi duzgun,seksi giyimli,dikkat cekici bayanlar..
ben bayan halimle bakiyorum hayranlikla...
dunyanin en guzel irki..
esimi boyle bir ortamda erkek ark.basbasa birakirim gezerler,dolasirlar..
benim kiskancliktan olmem lazimmis demekki..

vallahi kıskanılazcak kadın var kıskanılmayacak kadın var..bence bu karşıdaki kadının tavırlarına bağlı..ben mesela durmaan kahkaha atan kocamın gözlerine gözünü dikip sırıtan konuşan kadınlardan hoşlanmam...aslında elektrik meselesi kadınlar hissediyor ve mutluluğun bozulmasın istiyorsun tehlikeden kaçıyorsun bi nevi..
bence çok doğal bi durum..potansiyeli yüksek kişilerle görüşülmemeli...ağır ,hanımefendi arkadasca davranan çiftlerle görüşürüm sadece..

imse kusura bakmasın ama bu aşırı kıskanç tiplereden hiç haz etmiyorum...

çok komik duruma düşüyolar sadece kendileri rencide oluyo yaptıkları hareketlerle.....

eltim aşırı kıskanç bi insan eşinin dışarı çıkarken jöle kullanmasına, teefonunu sürekli kontrol etmesine kadar herşeyine karışıyor bu hastalığı yüzünden....

bu durum eşi tarafındanda nefretle karşılanıyo ama o bi aha bi daha yapıyo kendine dur diyemiyor....

ben hiç zaman onun gibi olmam ve olamam istesemde....

evlendiğim ilk zamanlarda beni eşime karşı doldurp eşimi kıskanmamı istiyordu aklı sıra yalanlar söyleyip şaka yaptım diyordu eşim sorunca zamanla benim bundan hoşlanmadığımı ve kıskanç olmadığımı anlayınca vazgeçti.....

şimdi kabulleniyor artık mecburen....

ama bu durm ailede çok kötü karşılanıyor herkes bu huyu yüzünden ondan soğudu resmen eşini ablasından bile kıskanıyor....

bahsettiğiniz ağır, hanımefendi, arkadaşça davranan kadınlar da kıskançlıktan nasibini alıyor. beni şaşırtan ve sinirlendiren durum bu zaten.lmaz:

sivribiber' in bahsettiği gibi, öz abladan bile kıskanabilen kişiler de var içlerinde...
bu şekilde davranan insanlarda, kıskanılan kadını suçlamak mümkün mü?

arkadaşım senin dediğin eşine kur yapılan kadınların kıskançlığı biz onu tartışmıyoruzki öyle bi durumda tabi tepki gösterip kabul edilmemeli o durumda kıskançlıktan çok adının onuru çiğneniyor....

bizim dediğimiz saçma sapan şeylerden rahatsız olunması...

evet alakası olmayan kıskanılması saçma olan kadınları eşlerinden kıskanıyorlar....

öz abladan bi insan neden kıskanılırki onla samimi olması bile eşlerini rahatsız ediyo....

peh!!!!!

Çok doğru , ben de hep yaşamım boyunca bu tip insanlardan çok rahatsız oldum .Böyle insanlar ruhsal bozukluğu olan , öz güveni olmayan insanlar .Bambusim nasıl davranırsan davran bu kişiler seni kıskanmaya devam edeceklerdir.Yaşamının her kesitinde böyle rahatsız insanlarla karşılaşacaksın .Çünkü ruhsal sağlığı yerinde olmayan , karşısındaki her güzel kadını eşi için potansiyel tehlike olarak gören , garip davranışlarda bulunan bu insanlar için yapacak bir şey yok .Durum böyle olunca o arkadaş çevresinden kendini ister istemez soyutlamak zorundasın .Geçmişte yaşanan bir dolu örnek verebilirim .Eşimde ben de çareyi böyle kadınlarla evli olan insanlardan uzaklaşmakta bulduk.Aslında eşleri istediği kadar beyefendi olsun , karşısındaki kadınlarda istediği kadar ciddi ve hanımefendi olsun , beyin hasta olunca yapacak birşey yok birtanem .Şeniz

teşekkürler ablacığım yorumunuz için.
tek tük olsa da can sıkıcı bir hal alıyor.

ne kendine guvenıyor nede esıne ,haklısın bak bu yonden hiç dusunmemıstım ..
insan biraz kendını bılmelı.. ne yaptıgının nelere mal oldunun farkına varmalı..
altından kafese koysunlar oldu olcak
kaydirigubbakcemile3

size katılmıyorum..sizin dediğiniz cilve yapan , kur yapan kadınlar..

böyle bir yorum yaparak bize iftira atıyorsun , bu 1 ;

biz onlardan bahsetmıyoruz farkındasın ama saf ayagına yatıyorsun , bu da 2

sizde esınızi hastalık dercesınde çok kıskanan birisiniz.. ve kendınızı haklı çıkaracak bir yorum yaptınız..

sunu soyleyeyım boyle yaparak kendınızı haklı değil rezil edersınız..

hiç üstüne alınmasaydın arkadaşım. biz kendimizi biliyoruz. karşımızdakiler de bizi bilmiyorsa onların ayıbı.

kompleklerinden ya da kişilik bozukluklarından ötürü kıskançlık yapıyorlarsa kendi bilecekleri iş. gamyoncuiremsu abladan bile kıskanma potansiyeline sahip olanlar var bahsettiklerimde...

komplekse girip kıskanacak kadın varkafamçokkarıştı;
kendine güveni tam, alakasız kişiden kıskanmayacak kadın var. sengözlerimebaksanab

ne mutlu ki, arkadaşı kimse kıskanmamış. konuyu anlamadığına göre kaydirigubbakcemile3

Potansiyeli yuksek kadinlar derken, eglenceli, konuskan, sakaci vs vs bunlari mi kastettiniz
sizin gozunuzde potansiyel kadin kimdir, nedir berceste06?

Potansiyeli yuksek kadinlar derken, eglenceli, konuskan, sakaci vs vs bunlari mi kastettiniz
sizin gozunuzde potansiyel kadin kimdir, nedir berceste06?

onun gozunde, kocasına karsı butun kadınlar yuksek potansıyele sahip :roflol: :roflol:

dahası berceste06 ya göre her bakımdan İYİ olan bütün kadınlar desek daha dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…