- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
batıramadım şu an
büyük bir dert gibi geliyor
belki de öyledir
Eyvah dertliye dokundumNe sıkıntınız varsa umarım en kısa zamanda geçer.
Şükür ayrı şey..
Bazı sorunlarımız hakkında farklı görüşlere ihtiyaç duymak ayrı..
Sizin konunuzu hatırlıyorum, bana da çok büyük bir dert gibi gelmedi..
ben de biraz önce kulak yaramla ilgili konu açtım, tabiki çok ciddi bir sorun değil..
ama güzel tavsiyeleri olan arkadaşlar olursa faydası olcaktır mutlaka, o hesap..
yoksa burası dert yarıştırma platformu değil ki zaten arkadaşım, Allah hepimize iyilik versin..
Buradaki konulardan ziyade geneli için dedim ben. Yeterince şükrediyor muyuz diye. Yoksa ben de havuza giremediğim için sıkıldım konu açtım. Belki de ben anlatamadım ama bazen fazla mükemmeliyetçi oluyoruz biz kadınlar. Allah herkese iyilik versin tabii ki.
Derdi olmayan kul yok,çok şükür sağlıgımız en büyük zenginliğimiz..Hanımlar hadi iğneyi de çuvaldızı da kendimize batıralım. Sağlık, aile vb konularda ciddi sıkıntılar yaşayan gerçekten dertli arkadaşlarımızı tenzih ederek soruyorum acaba çok mu mükemmeliyetçiyiz ? Şükretmeyi biliyor muyuz ? Kendinize hiç sordunuz mu ? Ben mesela konu da açmıştım yeni evliyim birikim nasıl yaparım diye ama sonra oniki senelik evli ve evi&arabası hiçbir şeyi olmayan birini okudum ve utandım. Sizler de öz eleştiri yapıyor musunuz bazen ? Hayatta ne dertler var biz de yok kocam bana sormadan misafir davet etti yok kayınvalidem yan baktı derdinde.....
Hanımlar hadi iğneyi de çuvaldızı da kendimize batıralım. Sağlık, aile vb konularda ciddi sıkıntılar yaşayan gerçekten dertli arkadaşlarımızı tenzih ederek soruyorum acaba çok mu mükemmeliyetçiyiz ? Şükretmeyi biliyor muyuz ? Kendinize hiç sordunuz mu ? Ben mesela konu da açmıştım yeni evliyim birikim nasıl yaparım diye ama sonra oniki senelik evli ve evi&arabası hiçbir şeyi olmayan birini okudum ve utandım. Sizler de öz eleştiri yapıyor musunuz bazen ? Hayatta ne dertler var biz de yok kocam bana sormadan misafir davet etti yok kayınvalidem yan baktı derdinde.....
şimdi başka bir konuda gördüm aslında derdimiz aynıymış siz de boşanmışsınız
Evet tam 7 sene oldu. Çok kötü bir tecrübeydi gençliğime mal oldu ama bitti. Şimdi taze evliyim herşey yolunda. Sakın ümidinizi kaybetmeyin bu bir süreç geçiyor inanın.
ay ne güzel ya benim daha 4 ay oldu resmi boşanamadık bile. bazen içime sıkıntılar basıyor bunları hak edecek ne yaptım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?