eleştiri yapalım!

hayat garip ve sürprizlerle dolu gerçekten...
grip bile olmuyorum heheheytt diye geziniyorken
ertesi güne kanserli!!!olarak uyandım
şaşıracaksınız belki ama ben bu halime bile şükrettim
şükrettim çünkü akciğerimde ya da beynimde değildi tümör
şükrettim çünkü henüz 2, evredeydim
şükrettim çünkü %90 tedavi imkanı olan bir türüne yakalanmıştım
şükrettim çünkü benim için ağlayan bir eş,kv,arkadaşlar vardı
boğazımda oluşan yaralardan dolayı mamalarla besleniyorken de...
halsiz düşen vücudumu serumlarla toplamaya çalışırken de hep şükrettim...
yola beraber çıktığım,beraber tedavi olduğum hastane arkadaşlarımdan 2 sini kaybettim...
bense iyileştim,atlattım:)şükrediyorum hergün yüzlerce kez...

Herkesin derdi kendine. Ne benden kötü durumda olanlara bakıp şükrederim ne de benden iyi durumda olanlara imrenirim. Kendi şartlarımı yükseltmeye çalışıyorum. Bizden kötü durumda olanlara bakıp bakıp durmanın bizi yerimizde saydıracağına inanıyorum. Bunun sorumlusu biz değiliz.

Son düzenleme:
Ben çok şükrediyorum, özellikle sağlık, para ve iş konularında. Eşime göre iyi durumda değiliz ama ben geleceği düşünmek yerine daha kısa vadeli planlar yaptığım için "ya şöyle olursa, ya böyle olursa" diyip üzülemiyorum. o yüzden vurdumduymazım biraz.
Tek kafaya taktığım aşk, ilişki konularıydı ama onlarda da vurdumduymaz olmaya karar verdim

hastalık takıntılarımdan hayatı kendime zehir etmekten utanıyorum oysa gerçekten yardıma muhtaç durumda hasta olan insanlar var şükretmem lazım ama terbiyesizim işte

Burasi gunah cikarma mekani gibi olmus
ben sukrediyorum. Hatta Koalina'nin dedigi gibi esim depresyonlardan deresypn begenirken kendine
ben bu gunlere de sukur Allah saglikla sinamasin diyorum.
Saglikla sinaninca da ya evladimda olsaydi, o cekseydi bunu falan diye geciririm aklimdan.
Serde biraz vurdumduymazlik da olunca sukretmek kolay oluyor sanirim.
Ama hergun daha garip seyler duydugumu da hesaba katarsam sukur konusunda yine de cook eksigim var.
Bu ozelistiri de benden olsun :)

Ben de sürekli sukrediyorum hem verdiklerine hem de vermediklerine
Çünkü cok şükür vermedigi o kadar cok sey var ki. Hastalık, sakatlik, zeka geriliği vs vs vs.
Ama bazen çok küçük seylere cok sinirlenebiliyorum, sinirli tavrim sürekli eşime yansıyor, zavalli beni cekiyor ve yine o kadar fedakarlik yapmasina rağmen bazen hic yoktan uzuyorum onu. Ama son 1 aydir cok daha iyi anladim ki onun benden başka sahip çıkanı yok. Destekçisi yok, ben onu uzmemeliyim her zaman yaninda olmaliyim, bugun işe giderken bana dedi ki:'yoruldum be aşkım, cok yoruldum, hayat çok yordu ve bu yorgunlugumda bir tek sen destek olabilirsin, ailem arkamda degil' dedi. Sabahtan beri öyle içim acıyor ki. Cunku gerçekten cok yoruluyor ve hastalanmasindan cok korkuyorum. En büyük korkum eşime bir sey olmasi. Allah kimseyi sevdigiyle imtihan etmesin. Esim bu kadar yorgunken elbisesini kirli sepetine atmamis, yok yardim etmemis derdine de hic dusmuyorum. Çünkü bari evde ayaklarini uzatip dinlensin. Bari karisi ona iyi olsun.. benim de boyle işte. Cok dolmusum galiba.. Ama yine de sukrediyorum biliyorum ki yanimda..
Hayat oyle kisa ki. Cok kayiplar verdim bu kisa hayatta ve o yüzden sevdiklerime cok sıkı baglaniyorum, hayat 3 4 bulasigi dert edecek kadar uzun değil maalesef...
Bi de çocugumuz olmuyor diye dertleniyorum icten ice bu da cok kötü bir huyum. Allaha binlerce şükür, yıllarca hasretle yananlar var diyorum Bilgece, ama işte içim öyle diyemiyor. Bazen de agliyorum annem aramadi diye oysa cok sacma arıyorlar ama iste biraz da kiskaniyorum, ablamlar gezmeye gidiyorlar surekli yanimda istiyorum onlari ama surekli de gelemezler ki. Boyle uzun oldu da işte dolmusum demekki. Hayat kisa diyorum ama bu kisa hayatta dert ettigin seylere bak bi de diyorim.. yani aslinda bazen kendimle celisiyorum....

aynı dertten bende müzdaribim çektireli bir kaç gün oluyor ama bence çektirmeden önceki acının yanında çektirdikten sonra insan rahtlıyor ne kadar ağrıda yapsa, haftaya da diğeri alınacak ameliyatla .

geçmiş olsun çok büyük bir dert olmasa da zor diş ağrısı

Bu kadınlar klübünde öğrendiğim bir şey harbiden. Pamuk gibi oldum burası sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…