Eleştirmeden sadece mantık yürütme istiyorum.

İlacı nasıl kullanacağını sorunca mesafesiz mi oluyor? Ben de aşkım böceğim falan yazıyor sandım. Siz samimi olmasını mı istiyosunuz?
Hayır o değil. Ufak bı şeyde hemen geçmiş konuları açar sen söyle yaptın böyle yaptın acaba bana sadık mıydın evliyken diye

Ya adamin normali düzgün değilmiş zaten yüzüme baktı bakmadı diye hiç kafa yormayin derim. Belki durduk yere yine kendi kendine ayrılmanız sizin sucunuzmus gibi triplenmis olabilir falan... Bence kendi iç meseleleri bu. Bu arada boşanmış erkekler evli hallerinden daha berbat halde oluyo zaten. Gotunu toplicak biri yoktur diye de üzgündür dün gece niye yalnız yattım ben diye üzgündür..

Peki birlikte götürelim dedim diye kendine bı pay çıkarmış mıdır. Zira kafası biraz öyle çalışıyor.

Ben tam olarak ne düşündüğünüzü anlayamadım.
Bugün uçagim var diye dün erken al dedim. suraya mi gidiyorsun diye sordu. Buna cevap vermedim.

İletişim kurmasından rahatsız mı oluyorsunuz. Çünkü cevap vermemişsiniz.

Çocuğu teslim alırken yüzüme bakıp konuşmamaya yemin etmiş gibi asla bakmıyor. Bennki gözü görmez birine konuşuyorum. Neden bu şekilde tavırları.
Yoksa iletişim kursun mu istiyorsunuz?

Bana kalırsa evlilik bitmiş, çocuk dışında herhangi bir konuda sizle iletişime geçmek durumunda değil. Hayatında biri olduğu için mesafeli davranması da gayet anlaşılır bir durum.

Peki birlikte götürelim dedim diye kendine bı pay çıkarmış mıdır. Zira kafası biraz öyle çalışıyor.

Bu sizin iliski dinamiginizle alakali bir durum. Sizinle yanyana gelmek istemiyorsa pay cikarmis olabilir. Annelik içgüdüsü ile cocugun yaninda olmak istediginizi dusunup pay cikarmamista olabilir

Yani onu ne ilgilendirir ki nereye gittiğim. Sonuçta çocukla gitmiyorum yalnız gidiyorum. Ne diye sorar ki
İlgilendirmez tabiki ama eğer yarın uçağım var erken gel dersen, insan merak eder sorar. Yani bana bunu kim söylese, yakın uzak, hayrola nereye derim yani. Ama siz özellikle söylemek istemiyorsanız, o da anlaşılır. Ama adamın sizle muhatap olmak istememesi de anlaşılır.

Yani onu ne ilgilendirir ki nereye gittiğim. Sonuçta çocukla gitmiyorum yalnız gidiyorum. Ne diye sorar ki
E sizi ne ilgilendirir adamın nereye baktığı, yada hayatında biri olup olmadığı yada o kişiye sadakatinin derecesi?
Siz nerede duracağınıza karar verirseniz, karşı tarafın davranışlarından daha az etkilenirsiniz.
Eğer özel hayatınızla ilgili bilgi vermek istemiyorsanız ki bu gayet normal, ucunu açık bıraktığınız cümleler kurmayın.
Eğer uçuş görevlisi değilseniz, yada işiniz gereği sık seyahat eden biri değilseniz, ucağım var dediğinizde devamı gelir.
Siz cevap vermeme hakkına sahipsiniz, o zaman da karşı taraf yüzüme bakmadı demeyin. Diyalog kuramadığım insanın yüzüne ben de bakmam 🤷🏻‍♀

Doktor konusu çocuğunuza bağlı. Eğer babasıyla gitmeye alışıksa gitmeyi teklif etmenize gerek yok zaten.

Eski eşim ayda bir çocuğu alıyor. Bosanali bir sene oldu. Bugün uçagim var diye dün erken al dedim. suraya mi gidiyorsun diye sordu. Buna cevap vermedim. 12 gibi çocuğu alacaktı. Ama gece çocuk çok atesliydi. Daha önce hastanede yattığı için tedirginim. Geldiğin zaman hastaneye götürüp muayene ettirelim dedim. Ben götürürüm. Senin gelmene gerek yok dedi. Ben de uzak yola gidiyor. 4 saat. Aklım kalmasın dedim. Ben orada götürürüm burda götürmeye gerek yok. Senin gelmene gerek yok dedi. Çocuğu teslim alırken yüzüme bakıp konuşmamaya yemin etmiş gibi asla bakmıyor. Bennki gözü görmez birine konuşuyorum. Neden bu şekilde tavırları. Hayatında biri var da sadakatsizlik olmasin diye mi. Bu kadar sadık bı insan değildi. Sevgilisine sadık kalmak için olabilir mi . Şimdiden teşekkürler yorumlar için
Bende aynı şekilde davranmıştım, yüzünü görmek istemediğim insanla mecbur bir araya geldiysem yüzüne dahi bakmam. Oda benim gibi demek. Hayatında başkası olmasa bile, yüzünüzü bile görmek istemiyor oyuzden

Nedeni sizi ilgilendirmez. Boşanmışsınız bitmiş gitmiş. Artık sizi tek ilgilendiren konu çocuğunuza iyi bir babalık yapması.

Siz neden bundan anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz?
Bitmeyen bir şeyler mi var içinizde

Eski eşim ayda bir çocuğu alıyor. Bosanali bir sene oldu. Bugün uçagim var diye dün erken al dedim. suraya mi gidiyorsun diye sordu. Buna cevap vermedim. 12 gibi çocuğu alacaktı. Ama gece çocuk çok atesliydi. Daha önce hastanede yattığı için tedirginim. Geldiğin zaman hastaneye götürüp muayene ettirelim dedim. Ben götürürüm. Senin gelmene gerek yok dedi. Ben de uzak yola gidiyor. 4 saat. Aklım kalmasın dedim. Ben orada götürürüm burda götürmeye gerek yok. Senin gelmene gerek yok dedi. Çocuğu teslim alırken yüzüme bakıp konuşmamaya yemin etmiş gibi asla bakmıyor. Bennki gözü görmez birine konuşuyorum. Neden bu şekilde tavırları. Hayatında biri var da sadakatsizlik olmasin diye mi. Bu kadar sadık bı insan değildi. Sevgilisine sadık kalmak için olabilir mi . Şimdiden teşekkürler yorumlar için
Siz sorusuna cevap vermemissiniz o da buna sinir olmuş yüzünüze bakmamis.Olay bu bence

Ayrıca yüze bakmamak benim için de sevmediğim tiksindigim insana verdiğim tepkidir. Bunda kimin haklı olup olmadığı ile ilgisi yok. Seni adam aldatmış ama sonuçta boşanmışsınız ve şu an adam için tek gerçek çocuğu için her ay 4saat yol geliyor olmak zorunda olması. Üstelik çocuk hasta. Valla ben de olsam sinir olurdum. Bakın haklı demiyorum. Haksız. Adam belki çocuğa iyi bakamadığınızı bile düşünmüş olabilir. Hasta çocuğu bırakıp bi yere gidiyor olmanızı içten içe kızmış olabilir. Hersek olabilir

Velayeti babasında olan kızımı babası gecenin bi vakti bana teslim edip gidecek olsa ben de istemsizce nereye gidiyorsun derdim. Bu sorunun amacı sevmek önemsemek değil. Aslında meali su : cehennemin dibine kadar yolun var ama çocuk bu halde bırakıp hangi cehenneme gidiyorsun nasıl bi babasın sen derdim yani

Back
X