Yeni ise girdim bende.. bazi insanlar var etrafimda butun gun dirdirdir birbirlerine hayatlarini anlatiyorlar.. basimizdaki sorumluda onlarla birlikte kahkaha vs.. bunu ben yapmis olsam, eminim sen calismiyorsun, hic bisey yapmiyorsun diyecekler, ve kiskanclik sezdim onlarda, en nefret olaylardan bir tanesi is yerinde kiskanclik, bu tip insanlar komigime gidiyor.. bende senin gibi elimden geleni yapiyorum simdilik.. ama henuz beni ezmediler.. bakalim ilerleyen gunlerde ezmeye calisacaklarmi.. gerci laflarinida esirgemediler, banane yahu hepsi gelip ben su kadar senedir burdayim dedi, yani bunu bana kasten duyuruyorlar, sen yenisin biz tecrubeliyiz gibisinden.. .. bide bizde ustun calisan kisilere siz diye hitap ediyoruz dediler.. sen demiyoruz dediler..ilk kez boyle birseye denk geldim.. halbuki kendileri sen diye hitap ediyor.. acayip negatif elektrik aldim .. Allah'tan sirketin sirf bir bolumunde calismiyorum, bir kac bolumunde gorev verildi bana.. calisanlarin bir taneside aaaa cok tuhaf nasil olurda sana bir kac tane gorev verilir diyor, halbuki kendiside ayni sekilde calisiyor, bende almis oldugum egitimle ilgili o yuzden dedim.. sustu...