• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eletirikli araç kullananlar

Evet öyle demiştiniz yani 3 milyon varsa bütçe al bi togg yarısını da kenara koyarsın çünkü arasıdna aman aman bi farklılık ben göremedim mercedes bile donuyor
Tesla da donma olmadı şimdilik @gisla
Baya da uzun yolculuk yaptık
Ama şuan bu derece sıcaklıkta bile kendini soğutmaya çalışıyor ve haliyle enerji harcıyor

Evden şarj edebiliyoruz şuanlık sorun olmuyor ama uzak yerlerde uzun süre dışarda kalırsa nasıl olur kestiremedik

Tesla da donma olmadı şimdilik @gisla
Baya da uzun yolculuk yaptık
Ama şuan bu derece sıcaklıkta bile kendini soğutmaya çalışıyor ve haliyle enerji harcıyor
Tesla benim tipim değil ya ben suv seviyorum hiç düşünmedşm onu 😅

Tesla benim tipim değil ya ben suv seviyorum hiç düşünmedşm onu 😅
Benim de değil arada biniyorum alışmışım yüksek arabaya aynalar filan zor geliyor 🤣🤣
Kocam diyor sana ne oluyor sanki ilk kez kullanıyorsun araba
Akıllı parka basıyor çarpacak diye tak frene basıyorum🤪

Benim de değil arada biniyorum alışmışım yüksek arabaya aynalar filan zor geliyor 🤣🤣
Kocam diyor sana ne oluyor sanki ilk kez kullanıyorsun araba
Akıllı parka basıyor çarpacak diye tak frene basıyorum🤪
Tesla x güzel de parası da iyi.... biz pegeout 2008 3008 vs bakıyorduk almak için aklımızda ne togg ne elektrikli vardı sonra kampanya olunca aldık işte ama memnunum yani kalitesi vs bence güzel şimdi ben de doblo kullanıyorum bebek arabasını bagaja atıp yüksek ya geçen bi sedan kullandım sanki sürünerek gidiyorum

Misal şerit değiştirmeyi çok sert yapıyor
Yani aniden geçiş yapıyor
Sinyal verip dediği sürede geçmezsen yada geç kalırsan hemen geri olduğun şeride giriyor
Çok fazla etraftaki arabalar için uyarıda bulunuyor
Bu da beni tedirgin ediyor

Tesla x güzel de parası da iyi.... biz pegeout 2008 3008 vs bakıyorduk almak için aklımızda ne togg ne elektrikli vardı sonra kampanya olunca aldık işte ama memnunum yani kalitesi vs bence güzel şimdi ben de doblo kullanıyorum bebek arabasını bagaja atıp yüksek ya geçen bi sedan kullandım sanki sürünerek gidiyorum
Benim arabamın da değişmesi lazım
Eşim de 3008 de kampanya varmış seninkini verip alalım diyor
Belki benim de arabam 3008 olur
Doblo güzel 🤣🤣🤣geniş
Bizde de cargo olanından var
Bazen doluşup arkaya koyun gibi sağa sola götürüyor bizi🤣🤣🤣🤣koltuk olmadığından fena mide bulantısı oluyor 🤣🤣🤣

Evimize yakın sarj yerleri var ama iş yeridne ve evde yok o konu benimde düşündürmeye başladı
Baya zaman alan bir durum
Ama vaktiniz varsa güzel olabilir
Şöyle ki tesla hızlı sarjı her yerde olsa uzun mesafe de çok güzel dinlenmek için bire bir
Ama şehir içinde sürekli doldur onu bekle bana zor geliyor

Benim arabamın da değişmesi lazım
Eşim de 3008 de kampanya varmış seninkini verip alalım diyor
Belki benim de arabam 3008 olur
Doblo güzel 🤣🤣🤣geniş
Bizde de cargo olanından var
Bazen doluşup arkaya koyun gibi sağa sola götürüyor bizi🤣🤣🤣🤣koltuk olmadığından fena mide bulantısı oluyor 🤣🤣🤣
Aslında togg benim arabam ama bebe plunca dobloda kaldım biz de onu değiştiriyoruz 2013 model manuel 1.6 çok yakıyor ya kapısı bozuk pegeout rifter düşünüyorum yine ticari büyük bi araba olacak

Baya zaman alan bir durum
Ama vaktiniz varsa güzel olabilir
Şöyle ki tesla hızlı sarjı her yerde olsa uzun mesafe de çok güzel dinlenmek için bire bir
Ama şehir içinde sürekli doldur onu bekle bana zor geliyor
Hzılı sarj ile 35 dakika ayarında sanırsam işte bir hafta gitse avm ye gittiğimde vs bıraksam diye düşünmüştüm

Önce şarj istasyonu işini halletmek lazım anladığım kadarı ile, teşekkür ederim yorumlarınız için
Yani şehir içi 300 km gider 1 şaejla kısası uzunu 500 ona göre hesaplayın kaç gündd 1 lazım

Hzılı sarj ile 35 dakika ayarında sanırsam işte bir hafta gitse avm ye gittiğimde vs bıraksam diye düşünmüştüm
Eğer hergün çok uzun mesafe gitmeyeceksiniz neden olmasın
Eşim günlük en az 100 km yapıyor
4 günde bir şarj ediyor
Eğer evden olmasaydı bu onun için baya bir vakit kaybı olurdu
Ona göre hesap edip alabilirsiniz

Aslında togg benim arabam ama bebe plunca dobloda kaldım biz de onu değiştiriyoruz 2013 model manuel 1.6 çok yakıyor ya kapısı bozuk pegeout rifter düşünüyorum yine ticari büyük bi araba olacak
Çok eskiden vardı pegeout benzer modeli bizde çok güzel arabaydı
Baya kullanışlı idi
Motoru sağlamdı
Uzun yolda da çok kullandık
Hatta benim kullandığım ilk araba idi😍
Gönlünüze göre olur inşallah sizin de konu sahibinin de🙏

Önce şarj istasyonu işini halletmek lazım anladığım kadarı ile, teşekkür ederim yorumlarınız için
Günde kac km yol yapıyorsunuz ki?
Benim mini countryman all4'üm vardi benzinli,benzin fiyatları artınca kafama esti,Mini'den memnunum diyerek Countryman E aldım.
Haftada 1 kez şarj ediyorum(bazen az kullandıysam/verimli kullandıysam 10 günde de şarj ettiğim oldu). Yüzde 20-80 arası 29 dakikada doluyor. Yüzde yüz doldursam 1 saat maksimum. Yani avm'ye girip market alışverişini bitirmeden şarj etmiş oluyor. Basinda beklemiyorum, sevdiğim bir marketin otoparkında var şarj istasyonu,yine oraya gidip alışverişimi bitirmeden şarj olmuş oluyor. Ben mart ayında aldim elektrikli miniyi,hiç şarj beklemedim bir yerde. Genelde işim daha gec bitiyor şarj etmesinden. Kendimi ona göre ayarlıyorum. Uzun yola gidecek olsam kahve molası verdiğimde bile beni yormadan şarj olur. Ki zaten benzinli araçla da gitsek,sık sık mola veriyoruz biz.
Tesla denemedim ben biraz soğuğum o arabaya,onun hakkında yorum yapamam, beğenmiyorum,gidip bakmadım ama Mini ile tecrübem olumlu.

Back
X