- Konu Sahibi bilgisayarcambazi
Alıcı gözüyle bakayım bi togg için deEvet öyle demiştiniz yani 3 milyon varsa bütçe al bi togg yarısını da kenara koyarsın çünkü arasıdna aman aman bi farklılık ben göremedim mercedes bile donuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıcı gözüyle bakayım bi togg için deEvet öyle demiştiniz yani 3 milyon varsa bütçe al bi togg yarısını da kenara koyarsın çünkü arasıdna aman aman bi farklılık ben göremedim mercedes bile donuyor
Tesla da donma olmadı şimdilik @gislaEvet öyle demiştiniz yani 3 milyon varsa bütçe al bi togg yarısını da kenara koyarsın çünkü arasıdna aman aman bi farklılık ben göremedim mercedes bile donuyor
Kapalı garajımız var ama istasyon kuramayız sadece bize ait değil gün içinde işte dısarıda kalacak sadece akşam kapalı garajdaEvden şarj edebiliyoruz şuanlık sorun olmuyor ama uzak yerlerde uzun süre dışarda kalırsa nasıl olur kestiremedik
Tesla benim tipim değil ya ben suv seviyorum hiç düşünmedşm onuTesla da donma olmadı şimdilik @gisla
Baya da uzun yolculuk yaptık
Ama şuan bu derece sıcaklıkta bile kendini soğutmaya çalışıyor ve haliyle enerji harcıyor
Benim de değil arada biniyorum alışmışım yüksek arabaya aynalar filan zor geliyorTesla benim tipim değil ya ben suv seviyorum hiç düşünmedşm onu![]()
Dışarda kaldığında peki şarj edebilecek misinizKapalı garajımız var ama istasyon kuramayız sadece bize ait değil gün içinde işte dısarıda kalacak sadece akşam kapalı garajda
Tesla x güzel de parası da iyi.... biz pegeout 2008 3008 vs bakıyorduk almak için aklımızda ne togg ne elektrikli vardı sonra kampanya olunca aldık işte ama memnunum yani kalitesi vs bence güzel şimdi ben de doblo kullanıyorum bebek arabasını bagaja atıp yüksek ya geçen bi sedan kullandım sanki sürünerek gidiyorumBenim de değil arada biniyorum alışmışım yüksek arabaya aynalar filan zor geliyor
Kocam diyor sana ne oluyor sanki ilk kez kullanıyorsun araba
Akıllı parka basıyor çarpacak diye tak frene basıyorum![]()
Bence mantıklı değil çünkü doldurdum bitti değil ona zaman ayırmak lazımEvimize yakın sarj yerleri var ama iş yeridne ve evde yok o konu benimde düşündürmeye başladı
Benim arabamın da değişmesi lazımTesla x güzel de parası da iyi.... biz pegeout 2008 3008 vs bakıyorduk almak için aklımızda ne togg ne elektrikli vardı sonra kampanya olunca aldık işte ama memnunum yani kalitesi vs bence güzel şimdi ben de doblo kullanıyorum bebek arabasını bagaja atıp yüksek ya geçen bi sedan kullandım sanki sürünerek gidiyorum
Önce şarj istasyonu işini halletmek lazım anladığım kadarı ile, teşekkür ederim yorumlarınız içinBence mantıklı değil çünkü doldurdum bitti değil ona zaman ayırmak lazım
Baya zaman alan bir durumEvimize yakın sarj yerleri var ama iş yeridne ve evde yok o konu benimde düşündürmeye başladı
Aslında togg benim arabam ama bebe plunca dobloda kaldım biz de onu değiştiriyoruz 2013 model manuel 1.6 çok yakıyor ya kapısı bozuk pegeout rifter düşünüyorum yine ticari büyük bi araba olacakBenim arabamın da değişmesi lazım
Eşim de 3008 de kampanya varmış seninkini verip alalım diyor
Belki benim de arabam 3008 olur
Doblo güzelgeniş
Bizde de cargo olanından var
Bazen doluşup arkaya koyun gibi sağa sola götürüyor bizikoltuk olmadığından fena mide bulantısı oluyor
![]()
Hzılı sarj ile 35 dakika ayarında sanırsam işte bir hafta gitse avm ye gittiğimde vs bıraksam diye düşünmüştümBaya zaman alan bir durum
Ama vaktiniz varsa güzel olabilir
Şöyle ki tesla hızlı sarjı her yerde olsa uzun mesafe de çok güzel dinlenmek için bire bir
Ama şehir içinde sürekli doldur onu bekle bana zor geliyor
Yani şehir içi 300 km gider 1 şaejla kısası uzunu 500 ona göre hesaplayın kaç gündd 1 lazımÖnce şarj istasyonu işini halletmek lazım anladığım kadarı ile, teşekkür ederim yorumlarınız için
Eğer hergün çok uzun mesafe gitmeyeceksiniz neden olmasınHzılı sarj ile 35 dakika ayarında sanırsam işte bir hafta gitse avm ye gittiğimde vs bıraksam diye düşünmüştüm
Çok eskiden vardı pegeout benzer modeli bizde çok güzel arabaydıAslında togg benim arabam ama bebe plunca dobloda kaldım biz de onu değiştiriyoruz 2013 model manuel 1.6 çok yakıyor ya kapısı bozuk pegeout rifter düşünüyorum yine ticari büyük bi araba olacak
Günde kac km yol yapıyorsunuz ki?Önce şarj istasyonu işini halletmek lazım anladığım kadarı ile, teşekkür ederim yorumlarınız için