• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eletirikli araç kullananlar

Eğer hergün çok uzun mesafe gitmeyeceksiniz neden olmasın
Eşim günlük en az 100 km yapıyor
4 günde bir şarj ediyor
Eğer evden olmasaydı bu onun için baya bir vakit kaybı olurdu
Ona göre hesap edip alabilirsiniz
Benim o kadar olmaz maksimum 40 km o da hafta 3-4

Günde kac km yol yapıyorsunuz ki?
Benim mini countryman all4'üm vardi benzinli,benzin fiyatları artınca kafama esti,Mini'den memnunum diyerek Countryman E aldım.
Haftada 1 kez şarj ediyorum(bazen az kullandıysam/verimli kullandıysam 10 günde de şarj ettiğim oldu). Yüzde 20-80 arası 29 dakikada doluyor. Yüzde yüz doldursam 1 saat maksimum. Yani avm'ye girip market alışverişini bitirmeden şarj etmiş oluyor. Basinda beklemiyorum, sevdiğim bir marketin otoparkında var şarj istasyonu,yine oraya gidip alışverişimi bitirmeden şarj olmuş oluyor. Ben mart ayında aldim elektrikli miniyi,hiç şarj beklemedim bir yerde. Genelde işim daha gec bitiyor şarj etmesinden. Kendimi ona göre ayarlıyorum. Uzun yola gidecek olsam kahve molası verdiğimde bile beni yormadan şarj olur. Ki zaten benzinli araçla da gitsek,sık sık mola veriyoruz biz.
Tesla denemedim ben biraz soğuğum o arabaya,onun hakkında yorum yapamam, beğenmiyorum,gidip bakmadım ama Mini ile tecrübem olumlu.
Mini ye karşı benimde sempati var ondan dolayı tercihlerim arasında, tesla ise yaygın olduğu için tercihler arasına eklemiştim. Anladığım kadarı ile countrymanden memnunsunuz siz

Mini ye karşı benimde sempati var ondan dolayı tercihlerim arasında, tesla ise yaygın olduğu için tercihler arasına eklemiştim. Anladığım kadarı ile countrymanden memnunsunuz siz
Evet oldukça memnunum. Bu 2.Mini aracim,öncesinde Bmw kullandım,Borusan'ı seviyorum firma olarak,2016 senesinden beri bütün araçlarım Borusan'dan. Mini Bmw ile aynı platformda Almanya'da üretiliyor bu arada sağlamlık anlamında da tercihim genelde Alman arabaları. 2 tır arasında kaldık Bmw aracımızla ve cocuklarım,eşim ben,burnumuz kanamadan çıktık. Benim sempatim var markaya.
Mininin sürüş karakterini de seviyorum zaten ben ,önceki Mini Countryman All4 aracımdan da memnundum.

Evet oldukça memnunum. Bu 2.Mini aracim,öncesinde Bmw kullandım,Borusan'ı seviyorum firma olarak,2016 senesinden beri bütün araçlarım Borusan'dan. Mini Bmw ile aynı platformda Almanya'da üretiliyor bu arada sağlamlık anlamında da tercihim genelde Alman arabaları. 2 tır arasında kaldık Bmw aracımızla ve cocuklarım,eşim ben,burnumuz kanamadan çıktık. Benim sempatim var markaya.
Mininin sürüş karakterini de seviyorum zaten ben ,önceki Mini Countryman All4 aracımdan da memnundum.
Teşekkür ederim bilgileriniz için,bende countryman e biraz daha yakın gibiyim

Merhabalar arkadaşlar,
Eletirikli araç almayı planlıyoruz, benzinli bir aracımız var bunu ben kullanacağım şehir içi genellikle. Eletirikli araç tavsiye eder misiniz ve önerebileceğiniz marka/model hangisi olur. Ben tesla ile mini countryman arasında kararsızım
Cupra aldık.Çok konforlu güzel bir araba.

Back
X