arkadaşlar doktora gittiğimde bana elevit verdi.günde 1 tane içiyorum.ama içtiğim günden beri çok afedersiniz tuvaletim çok koyu geliyor.internetten biraz araştırdım, demir almak koyulaştırabilirmiş.sizdede böyle bişey oluyormu yoksa benimki başka bişeydenmi kaynaklanıyor acaba.
elevitte demir olduğu için dışkıyı koyulaştırıyor kızlar.korkulacak bir durum yok.
ayrıca kabızlık da yapabiliyor.
mümkünse gece yatarken içerseniz daha faydalı olur hem gündüz iştah sorunu yaşamazsınız.biraz iştah açıyor da:)
arkadaşlar doktora gittiğimde bana elevit verdi.günde 1 tane içiyorum.ama içtiğim günden beri çok afedersiniz tuvaletim çok koyu geliyor.internetten biraz araştırdım, demir almak koyulaştırabilirmiş.sizdede böyle bişey oluyormu yoksa benimki başka bişeydenmi kaynaklanıyor acaba.
bu elevıt kılomu aldırıyo benım ıstahım ondan acıldı demekkı aksam ıceyım ozaman ama uzerınde sabah yazıyo
evet ßende sabah alıyorum doktorum sabah içmemi söyledi Sen kaç haftalık hamiştin canım?
pardon varmış 13 haftalIk sın sen kaç kiLo aldın hamileliğinden beri?
ßenim 6+3 canım ßende bayramdan sonra gidicem kontrole asLında bu hafta içi gitmem lazımdı ama bayramdan ve işlerden dolayı erteledim en azından biraz daha büyümüş olur bebişim gördüğümde .
ßen şimdiden elevitten mi anlamadım ama kilo aldım ya .sen de de oLmuşmuydu başlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?