elevit kullanan arkadaşlar

ilk haftalar folik asit kullanılıyo ilk 3 ay sonra vitamin artı kan hapı ben ferrum fort ve vitamini centrum 21 kullandım 30 kilo aldırdı bana
en iisi ferro sanol aslında lohusalıkta 2 ay kullandım hiç kilo almadımm ilk 15 gün 20 kilo verdim hatta keşke hamişkende ferro sanol içseymişim.2. hamilelğimde artık hem kazıklandım hem kilo aldım

banada dr elevıt yazdı ama eczanede olmadıgı için eşdegerını verdıler megadyn

egemencim senin canın çok yanmış belli..
bende elevit kullandım ilk hamile kaldıgım aydan 9 cu haftaya kadar sonra falbiol kullandım şimdi tekrar elevit kulanıyorum ve yanındada ferrum fort kullanıyorum kabızlık şikayetim olmadı zaten hamiş oldugum ay 64 düm 2 kilo aldım 66 oldum ama sonra tekrar verdim şu an yalnızca 1 kilo aldım 65 im :)) kesinlikle çok kilo almak istemiyorum eleviti bende akşam içiyorum sabah içince midem bulanıyor çünkü :)) wc de soluk almak istemiyorum(

aynen benim de öyle bir de ben 6 haftalık hamieyim aslında multivitaminleri 12 haftalıkken veriyorlarmış.Sizde öyle mi oldu

mrb arkadaşlar hepinizin hamılelıgı hayrlı olsun elevıt boyama yapıyor ıcındekı demırden dolayı aynı seyı bende yasıyorum aynı seyı dıslerede yapıyormus dısınıze deydırmeden almaya çalısın bende dıkkat etmeye çalısıyorum inşallah bebeklerımız sağlıklı bır şekılde dünyaya gelır AMINNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…