- 2 Ekim 2019
- 76
- 44
- 3
- Konu Sahibi Laviniaaaa
Merhaba arkadaşlar eksta folik asit kullanmadan elevit kullanan var mı? İçindeki folik asit miktarı yetiyormuş sanırım ama emin olamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaninda ayrica forbiol kullanmistim ilk gebeligimdeMerhaba arkadaşlar eksta folik asit kullanmadan elevit kullanan var mı? İçindeki folik asit miktarı yetiyormuş sanırım ama emin olamadım
Ben de normalde öyleydim ama fazla folik asit aldığımı düşündüm doktor da elevitin içindeki yeterli o zaman dediYaninda ayrica forbiol kullanmistim ilk gebeligimde
Bence al zaten fazla gelse doktor vermezdi.Ben de normalde öyleydim ama fazla folik asit aldığımı düşündüm doktor da elevitin içindeki yeterli o zaman dediHamilelikte ilaç işi dipsiz kuyu
Oh be sonunda benimle aynı şekilde ilaç kullanan birini buldumben sadece elevit kullanmıştım daha sonra da hamilelikte dahil decavit içindeki folik asit miktarı yeterli geliyor mg olarak hem tüp bebek doktorum hem normal kadın doğum dokt. yeterli ekstra kullanmana gerek yok demişti
yok yok zararı olur mu hiç hamilelik öncesinde kaç ay kullandım bitince aynı vitaminler olan benzer ilaç decavite devam etmiştim 3 ay boyuncada 12 hafta bitene kadar onu içtim sonra zaten duruma göre bakıyorlarOh be sonunda benimle aynı şekilde ilaç kullanan birini buldumİçim içimi yiyordu 5. Haftada bu kadar erken elevite başlanır mı zararı olur mu diye
Canım artık kullanmıyorlar dana jelatini kullanıyorlar.arkadaşlar elevitte domuz jelatini var artık biçok hekim önermiyo decavittte eş değer .. bende hamileyim kullanmıyorum elevit ilk gebeliğimdede decavit kullandım sadece.nette haberleri bile dava bile acıldı haberin bi parçasını yazayım haata..
"İlacın üretimini gerçekleştiren Bayer Firmasına yapılan şifahi başvuruda da domuz jelatinin kullanıldığı yönündeki haberlerin yalanlanmadığı, birçok kişinin firmayı aradığında aldıkları cevabın “DOMUZ JELATİNİ VAR” şeklinde olduğunu belirten birçok basın ve internet haberleri de mevcuttur."
İçimi rahatlattın canım sağol yayok yok zararı olur mu hiç hamilelik öncesinde kaç ay kullandım bitince aynı vitaminler olan benzer ilaç decavite devam etmiştim 3 ay boyuncada 12 hafta bitene kadar onu içtim sonra zaten duruma göre bakıyorlariçin rahat olsun tüm vitaminler var içinde folik asitte yeterli hamilelik öncesi ve hamilelikte dahil her döneminde kullanabilirsin şimdi benm b12 düşük çıktı iğne veremiyorlar doktor decavit yazdı
29.haftamda
canım tesekkurler cok baktım nette bulamamıştımCanım artık kullanmıyorlar dana jelatini kullanıyorlar.