Elfe 'den online alışveriş yapan var mı ?

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar

Elfe'nin ürünleri bana hem çok uygun hemde kaliteli geldi. Ayrıca müthiş indirimler var. Kargo ücreti de 19 tl den fazla olanlar ücretsizmiş....

Gerçekten merak ettim.Kargo ücretsiz ve güvenilir site mi ?

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

canım bende bir çok siteden alısverıs yaparım kucuk bebısım var dıye ama sen deyınce baktım ucuzdan kastın bir etek 120 tl valla ben pek ucuzluk göremedım:26:

canım bende bir çok siteden alısverıs yaparım kucuk bebısım var dıye ama sen deyınce baktım ucuzdan kastın bir etek 120 tl valla ben pek ucuzluk göremedım:26:

sezon sonu ürünler var hep %30-%50 yazıyor buluzlar falan 30TL yüksek fiyatlılarda var fakat indirimdeki ürünlere baktım ben.....

Sen hangi sitelerden alışveriş yapıyorsun........

canım ben saten yüksek bel bir etek aldım ve gerçekten harika bayıldım ertesi gün elime ulaştı ürün tavsiye ederm kaliteli ürünleri

yaaa kızlar elfenin kalıpları nasıl, bol mu dar mı? sitesindeki ölüçülere göre ben 38 oluyorum ama diğer mağzalardan 36 alıyorum, 36 mı sipariş vereyim 38 mi

Son düzenleme:
Back
X