Kayın validemin bu eli bolluğu yok mu sınır edip beni ya koca pencerelerle yemek yapar dört gün yeriz ve ben yemek var deyince de hanı nerde bi tabak bise der nasıl az yemk yapmaya çalıştırabiliriz yoksa ayrıldığımızın bize yollicak ya bide her yemek vakti oğlum gelsin onu bekleyelim modunda esim in çıkış saatleri belli olmuo bazen 9 a kadar beklediğimizden oluyo esim beni beklemeyi dio onlar beklio biktim yaa bundan artık ben yiyincede öcü gözüyle bakio kaynnam bu gidişle bizim yemeklerimizi ayırmamız ve onların alışması zor olacak herhalde off
Vaay kaynanayla ilgili değişik bir dert
Büyük tencereleri saklayın dicem ama olmucak, siz yapın yemekleri.
Bir yemek 4 gün yenir mi abartı.
Birde acıktıysanız siz mutfakta atıştırın bence, eşiniz gelene kadar idare eder en azından.
Ne denirse bi de eskiden kalabalik mis evleri oyuzdwn azaltamamis bolede gidio ben yaptığında da salçalı deyip duruo midesine dokunulmuş deyip yemio kendi yaptığından yiyo ne napiyim yapan bi turlu yapmayincada gergin yemek yapabilen mi dio bana yaparım arkadaş dört gün yemektense
Diyetteyim DİE bana dio bize niye yedirion kilo aldircan dio bize sen yemion DİE biz niye yiyoz mesela eşime tatlı yapılmaktadır ortak malzeme olduğu için yukarı da cikario m onada laf yapan bi turlu yapmadan bi turlu ysa
Büyük hanı düğünlerde pilav yapılır ya sonra en büyük tencere ye aktarılır tepsi boyutunda onda yanı yapımı iki düdüklü var biri küçük biri büyük kayinvalidem büyükten yapıp mesela kendisine ne kadar solesem de anne yemek var çok yapion DİE ama yok oda farklı bi alışkanlık ya