Eli kolu bağlı ve 4 duvar arasında gibi delirecek gibi hisseden var mı?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Ben bu ara başlıktaki gibi hissediyorum...
Psikolojim falan mahvoldu...Onemli işlerim vardı corona çıktı askıya alınmıştır herhalde...Gerçekten sürekli bişeylerin olmasından ve rutin yaşayamamaktan çok yoruldum. Ne zaman bişi beklesem bi olay oluyor ve her sey tepetaklak..
Dua ediyorum şükrediyorum ama aynı zamanda içimde müthiş bir sıkıntı var..Biraz da yapım karamsardır oğlak burcuyum...Bi hayır vardır bu işte de demeye çalışsam da müthiş moralim bozuldu...Sağlığına şükretmiyorsun da buna mı takıldın diyeceksiniz ama sinirlerim haraboldu ...Sakin kalmaya çalışıyorum, dertleşecek moral verecek kimse de yok zaten...Sevgilim bu zor günlerde terkedip gitti, bari 6 yılın hatrına iyi misin falan deseydi en azından, ne arayan ne soran...Hiç emeğim hiç iyibişeyim yok muydu...Bu kadar kötü ne yaptım..

Ama çok öfkeliyim her şeye bu ara...İşe gidiyorum kapının önünde durup sigara içenler her sabah o dumanı çekerek giriyorum kapıdan...O kadar öfkeleniyorum ki her şeye, katil bile olabilirim o anda oyle hissediyorum...
Akşam geliyorum odamın üstü çocuk odası sürekli bağırış çağırış üstkattan...

Meditasyon yapıyorum her gün kulaklığı takıp, eskiden hiç ihtiyaç duymadığım şeylere başladım böyle artık iç sıkıntımdan dolayı...

Umarım kolay atlatırız su belayı da her sey duzene girer...Uyuyamıyorum diye konum da var zaten günlük 5 saat uyur oldum..Gece 2 de zar zor uykuya dalabiliyorum..

Benim gibi olanlardan veya olmayanlardan destek bekliyorum..

Vallaha karamsar olmaya zamanim yok açıkçası. Ailemliz, is felan hep meşgul tutuyor zaten. Şu corona belanın arkasından ekonomi sıkıntılar da gelecek daha. Hani içinizi karartmiyim de daha, ama realist olursak gercek bu. Hepimizin planları vardı ama bu günlerimizi gelecekte aramamak için soğuk kanlı kalıp doğru kararlar alma zamanıdır simdi.

Vallaha karamsar olmaya zamanim yok açıkçası. Ailemliz, is felan hep meşgul tutuyor zaten. Şu corona belanın arkasından ekonomi sıkıntılar da gelecek daha. Hani içinizi karartmiyim de daha, ama realist olursak gercek bu. Hepimizin planları vardı ama bu günlerimizi gelecekte aramamak için soğuk kanlı kalıp doğru kararlar alma zamanıdır simdi.

Ya destek ve moral istedim daha da karamsarlık değil..Ayrıca sıkıntı yaşamak için boş zaman mı gerekiyor yaşıyorum işte

Ya destek ve moral istedim daha da karamsarlık değil..Ayrıca sıkıntı yaşamak için boş zaman mı gerekiyor yaşıyorum işte

Alınmak yerine ne dediğimi anlamaya çalışsaydınız keşke. Benim karamsar olduğumu kim söyledi. Yapım gereği öyle değilim. Olayları olduğu gibi kabul etmeye başladığımız anda sıkıntı azalıyor. Cünkü şu andaki hissettiğiniz durum olanlara içten direnmenizle alakalı 🤷‍♀️

Bugunlerde ben de oyle hissediyorum. Normalde sakin, sabirli bir yapim yok ancak güçlü bir yapım var ama gücümün tükendiğini hissediyorum.

Arti olarak bir-iki saatte bir kontrol etmem gereken, makineye bagli bakimima muhtac annem var. Kendime ayıracak bos vaktim bile yok. Duzenli uykum da.

Son gunlerde cekirdek ve tatliya sardim. Bu kadar...

Bugunlerde ben de oyle hissediyorum. Normalde sakin, sabirli bir yapim yok ancak güçlü bir yapım var ama gücümün tükendiğini hissediyorum.

Arti olarak bir-iki saatte bir kontrol etmem gereken, makineye bagli bakimima muhtac annem var. Kendime ayıracak bos vaktim bile yok. Duzenli uykum da.

Son gunlerde cekirdek ve tatliya sardim. Bu kadar...

Allah kolaylıklar versin....Tez zamanda huzurlara kavusmanız dileğiyle

Biz sürekli evdeyiz oğlumla.
Kendimizce tedbir alıyoruz ama eşim AVM de çalışıyor, nasıl bir tezatlikla yaşıyoruz, siz düşünün.
Delirecek gibi oluyorum ama sadece birimizden birinin karantinada olduğunu düşündüğüm zaman.
En çok da oğlumun, yaşayamam herhalde diyorum o zaman.
Onun dışında sağlıklı olalım da evde bir sene de otururum.
Sonuçta geçici bir süreç..

Biz sürekli evdeyiz oğlumla.
Kendimizce tedbir alıyoruz ama eşim AVM de çalışıyor, nasıl bir tezatlikla yaşıyoruz, siz düşünün.
Delirecek gibi oluyorum ama sadece birimizden birinin karantinada olduğunu düşündüğüm zaman.
En çok da oğlumun, yaşayamam herhalde diyorum o zaman.
Onun dışında sağlıklı olalım da evde bir sene de otururum.
Sonuçta geçici bir süreç..

Evde bile oturamıyorum ki 8-5 mesai

2019 yılının ilk ayında annem meme kanseri tanısı aldı.7 ayımız onunla geçti.Tam atlattık dedik bu sefer ameliyat olması gerekti.İyileşti derken şimdi de covid-19..Ben de benzer hissediyorum.Sanki rutine hasret kaldım gibi..Ama asla isyan etmek istemiyorum.Vardır bi hayır..
Misal annemin ameliyat olması kötü gibi gözükse de bu ameliyat sayesinde ilerde oluşma ihtimali yüksek olan kötü bişeyden kurtulmuş olduk.O yüzden binlerce şükür..
Ayette de dediği gibi" ..Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardı Allah (C.C) bilir siz bilmezsiniz.."

2019 yılının ilk ayında annem meme kanseri tanısı aldı.7 ayımız onunla geçti.Tam atlattık dedik bu sefer ameliyat olması gerekti.İyileşti derken şimdi de covid-19..Ben de benzer hissediyorum.Sanki rutine hasret kaldım gibi..Ama asla isyan etmek istemiyorum.Vardır bi hayır..
Misal annemin ameliyat olması kötü gibi gözükse de bu ameliyat sayesinde ilerde oluşma ihtimali yüksek olan kötü bişeyden kurtulmuş olduk.O yüzden binlerce şükür..
Ayette de dediği gibi" ..Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardı Allah (C.C) bilir siz bilmezsiniz.."

Allah şifa versin...
Evet mutlaka öyledir bir kısıtlı aklımızla bilemiyoruz

icim disim korona oldugundan dun geceden beri nefes acligi yasiyorum bugun izolemi bozup saglik ocagina gittim panik atak dedi fakat sevgili aile hekimi ilk etapta kas gevsetici ve carpinti icin ilac verdi. gecmezse psikolojik bisey verecekmis. bugun verdigi ilsclara ragmen hala nefes darligi cekiyorum igrenc bisey. yarin tekrar gidip yazdirmam lazim simdi...

hic yoktan simdi panik atagim oldu bir de

icim disim korona oldugundan dun geceden beri nefes acligi yasiyorum bugun izolemi bozup saglik ocagina gittim panik atak dedi fakat sevgili aile hekimi ilk etapta kas gevsetici ve carpinti icin ilac verdi. gecmezse psikolojik bisey verecekmis. bugun verdigi ilsclara ragmen hala nefes darligi cekiyorum igrenc bisey. yarin tekrar gidip yazdirmam lazim simdi...

Merhaba. Mümkün oldukça fazla soysal medyayi ve haberleri takip etmeyi azaltın. Bir cok kişide fazla bu konu ile ilgilenmek panik atağa sebep verebiliyor. Gündelik rutinlerinizi sürdürmeye gayret edin ve her gün kendinize zaman ayırın tedavinin yaninda. Size iyi gelecek iyi hissettirecek şeylere de yer verin. Geçmiş olsun. Panik ataklarim eskiden bendede vardı.

Bende yükseleni oğlak olan bir başak burcuyum. Korona olmasada biz bugünler bunalacaktık gezegenlerin konumundan dolayı.Meditasyona ve nefes egzersizlerine devam :KK69:
20 mart itibariyle ilk rahatlama dalgası geliyor, 6 nisan itibarı ile nefes alacağız.

Ağzınızdan bal damlıyor...Allahtan su gunlerin sonucunda iyi bişeyler olmasını diliyorum tek dileğim bu..İnşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun 2 güzel cümleye muhtacım

sizi çok iyi anlıyorum
biri değse şu an lanet okuyacak ruh halindeyim
asıl corona değil insanların tavır davranışları bizi böyle yaptı son felaketler de tuz biber oldu
ben ne yapıyorum benim canımı sıkan olduğunda ya cevabını veriyorum ya da görmezden gelip mesafe koyuyorum
kimseye tahammül etmek zorunda değiliz ede ede bu hale geliniyor zaten

Kendinizi panik atagim var diye sartlandirmayin hasta piskolojisine girmeyin ne zmn. Solunum acligi hissedersenz nefes egzersizi yapin internette videolar var diyaframda. Nefes alma vs cok ise yarar. Balon sisirin iyi gelir ama carpinti ilaci niye vermis anlamadm gecmis olsun

Back
X