Eli kolu bağlı ve 4 duvar arasında gibi delirecek gibi hisseden var mı?

Hayat bir bize mi hala aynı rutinlikte?
Hala aynı şekilde işe gidip geliyoruz. Ne saatlerimizde, ne çalışma yöntemimizde gram değişiklik olmadı..

Bir de sosyal medyada "evde oturmaktan sıkıldım yeaa" demiyorlar mı ağız dolusu küfredesim geliyor..

Sabah google açtım ilkbahar geldi diye doodle yapmışlar. Bu da arada kaynadı.
Hayat devam ediyor zaten. Sadece siz gereksiz şeylere takılıp zaman kaybediyorsunuz..

Bu kadar çok öfke hissediyorsanız pskiyatra gidin, kan değerlerinize falan baktırın..

icim disim korona oldugundan dun geceden beri nefes acligi yasiyorum bugun izolemi bozup saglik ocagina gittim panik atak dedi fakat sevgili aile hekimi ilk etapta kas gevsetici ve carpinti icin ilac verdi. gecmezse psikolojik bisey verecekmis. bugun verdigi ilsclara ragmen hala nefes darligi cekiyorum igrenc bisey. yarin tekrar gidip yazdirmam lazim simdi...

hic yoktan simdi panik atagim oldu bir de

Hastane ve sağlık ocakları bir sürü hasta insanın gittiği ve şu anda en çok virüs olma ihtimali olan yerler. Nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz? Üst üste 2 gün hem de?

Canımmmm sana sarılsam şimdi kızım oğlak burcu aynı sennnn bende koç enerji bombası.Çok üzülüyorummm ona da canımm bitanemm güzel kızım herşeyin bi zamanı var bunu değiştirmen çok zor bunu kabullenmek lazım .bide insanları değştiremezsin üzme kendini dicem ama yine yapıcan di mi kendini üzme kitap oku. Ve sabırsız olma sabır ve emek olmadan hiiiç ama hiçç bi şey olmaz unutma seni sevenlere odaklan.

Ben bu ara başlıktaki gibi hissediyorum...
Psikolojim falan mahvoldu...Onemli işlerim vardı corona çıktı askıya alınmıştır herhalde...Gerçekten sürekli bişeylerin olmasından ve rutin yaşayamamaktan çok yoruldum. Ne zaman bişi beklesem bi olay oluyor ve her sey tepetaklak..
Dua ediyorum şükrediyorum ama aynı zamanda içimde müthiş bir sıkıntı var..Biraz da yapım karamsardır oğlak burcuyum...Bi hayır vardır bu işte de demeye çalışsam da müthiş moralim bozuldu...Sağlığına şükretmiyorsun da buna mı takıldın diyeceksiniz ama sinirlerim haraboldu ...Sakin kalmaya çalışıyorum, dertleşecek moral verecek kimse de yok zaten...Sevgilim bu zor günlerde terkedip gitti, bari 6 yılın hatrına iyi misin falan deseydi en azından, ne arayan ne soran...Hiç emeğim hiç iyibişeyim yok muydu...Bu kadar kötü ne yaptım..

Ama çok öfkeliyim her şeye bu ara...İşe gidiyorum kapının önünde durup sigara içenler her sabah o dumanı çekerek giriyorum kapıdan...O kadar öfkeleniyorum ki her şeye, katil bile olabilirim o anda oyle hissediyorum...
Akşam geliyorum odamın üstü çocuk odası sürekli bağırış çağırış üstkattan...

Meditasyon yapıyorum her gün kulaklığı takıp, eskiden hiç ihtiyaç duymadığım şeylere başladım böyle artık iç sıkıntımdan dolayı...

Umarım kolay atlatırız su belayı da her sey duzene girer...Uyuyamıyorum diye konum da var zaten günlük 5 saat uyur oldum..Gece 2 de zar zor uykuya dalabiliyorum..

Benim gibi olanlardan veya olmayanlardan destek bekliyorum..
Vallaha sıgara ıcen bırı olarak soyluorum dışarda içiolarsa sorun yok arka kapı varsa ordan girin.6 yıllık ılıskınıze gelınce ayrılmışsınız bıye sorsun ıyımısın diye?Çocuk seslerı benıde mahvedıo hele ısten geldıkten sonra hiç başım kaldırmıyor.Hepımızın sıkıntıları var dua etmelıyız.Rabbimden geldi.

Canımmmm sana sarılsam şimdi kızım oğlak burcu aynı sennnn bende koç enerji bombası.Çok üzülüyorummm ona da canımm bitanemm güzel kızım herşeyin bi zamanı var bunu değiştirmen çok zor bunu kabullenmek lazım .bide insanları değştiremezsin üzme kendini dicem ama yine yapıcan di mi kendini üzme kitap oku. Ve sabırsız olma sabır ve emek olmadan hiiiç ama hiçç bi şey olmaz unutma seni sevenlere odaklan.

Çok sağolun :) sabırsızlık var bende de huy :) doğru

valla canım bu sene oğlak senesiymiş. 7 yıldır talihsiz ilerleyen oğlak dünyası bu yıl rahatlamaya başlayacakmış.ama farklı kavuşumlar var diyorlar gezegen açılarında. 33 yıllık bir değişim sürecine girmiş dünya,küresel çapta harita değişimlerine kadar gidebilirmiş olay. Bir çok meşhur astroloji yazarı sayfa sayfa yazdıbi arat bak yazılar çıkacak. Daha önce benzer bi konuda iyi niyetimle takip ettiğim sayfaları yazdım sitede engellediler beni reklam yaptım diye 🤕

Evet oğlaklar için muhteşem dedi...İnşallah oyle olur..
Çok sağol canım moral kaynaklı yaklaştın
Sitede haksızlık ediyorlar bazen...Burda bacım diye hitap etmiştim birine, admin beni aradı erkek misiniz kontrol etmek istedik diye düşün...Bacım dedim diye erkek diye şikayet etmişler...Yarabbi insan onceki konulardan anlar yani zaten erkek olmadığımı

Herkesin yaşantısı kısıtlandı sadece sizin değil ama geçecek bugünlerde.
Kısa bir süre böyle olacak diye kendinizi motive etmeye çalışın.
Sadece size değil herkese var.

Hastane ve sağlık ocakları bir sürü hasta insanın gittiği ve şu anda en çok virüs olma ihtimali olan yerler. Nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz? Üst üste 2 gün hem de?
bu kadarini bende dusunebiliyorum, ama mecbur kalmasam gitmem herhalde. suan yasadigim sorun psikolojik bir sorun olmaktan cikti sinir sistemimi ele gecirdi resmen. siz nefes alamamak ne demek biliyor musunuz?

Hayat bir bize mi hala aynı rutinlikte?
Hala aynı şekilde işe gidip geliyoruz. Ne saatlerimizde, ne çalışma yöntemimizde gram değişiklik olmadı..

Bir de sosyal medyada "evde oturmaktan sıkıldım yeaa" demiyorlar mı ağız dolusu küfredesim geliyor..

Sabah google açtım ilkbahar geldi diye doodle yapmışlar. Bu da arada kaynadı.
Hayat devam ediyor zaten. Sadece siz gereksiz şeylere takılıp zaman kaybediyorsunuz..

Bu kadar çok öfke hissediyorsanız pskiyatra gidin, kan değerlerinize falan baktırın..

Kendimi alıntıladım bu yorumun nesini beğenmediniz V vesikaliyarim ?

Hayır yani bu iyi niyetli yorumu bile kötü anladıysanız durumunuz gerçekten vahim. İyilik de yaramıyor..
Bu dereceyse fiziki ve psikolojik muayene için acele edin derim. Hoşçakalın.

Kendimi alıntıladım bu yorumun nesini beğenmediniz V vesikaliyarim ?

Hayır yani bu iyi niyetli yorumu bile kötü anladıysanız durumunuz gerçekten vahim. İyilik de yaramıyor..
Bu dereceyse fiziki ve psikolojik muayene için acele edin derim. Hoşçakalın.

Gereksiz seylere takıldıgımı yazmanızdan dolayı..ya iç sıkıntım var işyerinde müdür kendisi izin aldı gidecekmiş 1 hafta bana vermiyor...cok ofkeliyim...sanki çok acil ölürsem bunların yüzünden

Çoğu zaman ayni seyleri hissediyorum 2 çocuğum var üniverste mezunuyum calismak istiyorum çocuklara bakan yok iş yok kocam yurt dışında aylarca gelmiyor yok oğlu yok anasını satayim

Uçururumun kenarına gelirsin ya. Kenarda akbabalar parmağının ucuyla seni itmek için bekler.

Ayaga kalk, beslenme düzenini değistir. Düzenli uyku uyu ve kafeinle tatliyi azalt.

Back
X