Eli kolu bağlı ve 4 duvar arasında gibi delirecek gibi hisseden var mı?

Bende yükseleni oğlak olan bir başak burcuyum. Korona olmasada biz bugünler bunalacaktık gezegenlerin konumundan dolayı.Meditasyona ve nefes egzersizlerine devam :KK69:
20 mart itibariyle ilk rahatlama dalgası geliyor, 6 nisan itibarı ile nefes alacağız.
Hocam ben de yükseleni başak olan bir oğlak burcuyum.Bu rahatlama dalgası beni de vuracak mı😁

Nefes egzersizleri yaparsanız dinginleşmenize fazlasıyla katkı sağlar. Kendinize sık sık telkinler verin, her şey yolunda, güvendeyim, her şey düzeliyor gibi gibi. Papatya, melisa gibi çaylarda beni rahatlatıyor.

Ben bu ara başlıktaki gibi hissediyorum...
Psikolojim falan mahvoldu...Onemli işlerim vardı corona çıktı askıya alınmıştır herhalde...Gerçekten sürekli bişeylerin olmasından ve rutin yaşayamamaktan çok yoruldum. Ne zaman bişi beklesem bi olay oluyor ve her sey tepetaklak..
Dua ediyorum şükrediyorum ama aynı zamanda içimde müthiş bir sıkıntı var..Biraz da yapım karamsardır oğlak burcuyum...Bi hayır vardır bu işte de demeye çalışsam da müthiş moralim bozuldu...Sağlığına şükretmiyorsun da buna mı takıldın diyeceksiniz ama sinirlerim haraboldu ...Sakin kalmaya çalışıyorum, dertleşecek moral verecek kimse de yok zaten...Sevgilim bu zor günlerde terkedip gitti, bari 6 yılın hatrına iyi misin falan deseydi en azından, ne arayan ne soran...Hiç emeğim hiç iyibişeyim yok muydu...Bu kadar kötü ne yaptım..

Ama çok öfkeliyim her şeye bu ara...İşe gidiyorum kapının önünde durup sigara içenler her sabah o dumanı çekerek giriyorum kapıdan...O kadar öfkeleniyorum ki her şeye, katil bile olabilirim o anda oyle hissediyorum...
Akşam geliyorum odamın üstü çocuk odası sürekli bağırış çağırış üstkattan...

Meditasyon yapıyorum her gün kulaklığı takıp, eskiden hiç ihtiyaç duymadığım şeylere başladım böyle artık iç sıkıntımdan dolayı...

Umarım kolay atlatırız su belayı da her sey duzene girer...Uyuyamıyorum diye konum da var zaten günlük 5 saat uyur oldum..Gece 2 de zar zor uykuya dalabiliyorum..

Benim gibi olanlardan veya olmayanlardan destek bekliyorum..
Bende aynı durumdayım.tv ye bak kötü kötü haberler hayatım desem elle tutulur bir yanı yok allah yardımcımız olsun vallaha

Ben bu ara başlıktaki gibi hissediyorum...
Psikolojim falan mahvoldu...Onemli işlerim vardı corona çıktı askıya alınmıştır herhalde...Gerçekten sürekli bişeylerin olmasından ve rutin yaşayamamaktan çok yoruldum. Ne zaman bişi beklesem bi olay oluyor ve her sey tepetaklak..
Dua ediyorum şükrediyorum ama aynı zamanda içimde müthiş bir sıkıntı var..Biraz da yapım karamsardır oğlak burcuyum...Bi hayır vardır bu işte de demeye çalışsam da müthiş moralim bozuldu...Sağlığına şükretmiyorsun da buna mı takıldın diyeceksiniz ama sinirlerim haraboldu ...Sakin kalmaya çalışıyorum, dertleşecek moral verecek kimse de yok zaten...Sevgilim bu zor günlerde terkedip gitti, bari 6 yılın hatrına iyi misin falan deseydi en azından, ne arayan ne soran...Hiç emeğim hiç iyibişeyim yok muydu...Bu kadar kötü ne yaptım..

Ama çok öfkeliyim her şeye bu ara...İşe gidiyorum kapının önünde durup sigara içenler her sabah o dumanı çekerek giriyorum kapıdan...O kadar öfkeleniyorum ki her şeye, katil bile olabilirim o anda oyle hissediyorum...
Akşam geliyorum odamın üstü çocuk odası sürekli bağırış çağırış üstkattan...

Meditasyon yapıyorum her gün kulaklığı takıp, eskiden hiç ihtiyaç duymadığım şeylere başladım böyle artık iç sıkıntımdan dolayı...

Umarım kolay atlatırız su belayı da her sey duzene girer...Uyuyamıyorum diye konum da var zaten günlük 5 saat uyur oldum..Gece 2 de zar zor uykuya dalabiliyorum..

Benim gibi olanlardan veya olmayanlardan destek bekliyorum..

Bende çenem için tedavi olup burun için kbbye gidecektim ama simdilik askıya aldım. Umarım bir an önce kurtulup geri doneriz

Ya destek ve moral istedim daha da karamsarlık değil..Ayrıca sıkıntı yaşamak için boş zaman mı gerekiyor yaşıyorum işte
Ben de karamsar oğlağım ama takmamaya çalışmaktan başka çare yok. Mesaja sinir bozıklıpundan güldüm 😂 bu gece de gözüm kulağım sayıda. 10 günü atlatalım. Hayırlısıyla azalarak bitecek diye düşün

Haberlerden darlanmayan yoktur sanirim.Yalniz degilsiniz.Hal hatır sormayan eski sevgiliyi çikartin zihninizden.Kendi iyiliginize odaklanin.Bicok kişi sizinle ayni durumda.Hic yasamadıgimiz birseydi sonucta.

Bende yükseleni oğlak olan bir başak burcuyum. Korona olmasada biz bugünler bunalacaktık gezegenlerin konumundan dolayı.Meditasyona ve nefes egzersizlerine devam :KK69:
20 mart itibariyle ilk rahatlama dalgası geliyor, 6 nisan itibarı ile nefes alacağız.
Saturnun kovaya geçmesinden dolayi mi? Geri oğlak burcuna gelince ne olacak.

Kendinizi panik atagim var diye sartlandirmayin hasta piskolojisine girmeyin ne zmn. Solunum acligi hissedersenz nefes egzersizi yapin internette videolar var diyaframda. Nefes alma vs cok ise yarar. Balon sisirin iyi gelir ama carpinti ilaci niye vermis anlamadm gecmis olsun
carpintim vardi o yuzden verdi. nefes egzersizlerini denedim ama daha cok bunaltti sanki

Bu evde kalma işini trajediye çevirenleri nankör buluyorum.
Alt tarafı komforlu evinizde oturup dizi film izleyecek kitap okuyacak nette gezeceksiniz. Bu kadar. Hala aşırı sıkılıyorsanız değişik pilates yapın, egzersiz yapın ne bileyim yemekler yapın, abur cubur yiyin, ne bileyim hala sıkılıyorsanız fa örgü örün resim yapın.
Eğer bunları yapamıyorsanız hastanede bir odada boş duvara bakarak vakit öldürebilirsiniz.
İki üç ay sonra canınızdan önemli her ne işiniz varsa yaparsınız zaten. Sonsuza kadar sürmeyecek.
Millet dört sene dünya savaşında neler yaşadı sabretti. Açıp anne Frank in güncesini okuyun bu güne şükredin.

:KK50: yapacak bir şey yok kafanı dagit kahve iç ... Üçüncü bir dil mi ogrensem.diyorum.ben de..

Bu evde kalma işini trajediye çevirenleri nankör buluyorum.
Alt tarafı komforlu evinizde oturup dizi film izleyecek kitap okuyacak nette gezeceksiniz. Bu kadar. Hala aşırı sıkılıyorsanız değişik pilates yapın, egzersiz yapın ne bileyim yemekler yapın, abur cubur yiyin, ne bileyim hala sıkılıyorsanız fa örgü örün resim yapın.
Eğer bunları yapamıyorsanız hastanede bir odada boş duvara bakarak vakit öldürebilirsiniz.
İki üç ay sonra canınızdan önemli her ne işiniz varsa yaparsınız zaten. Sonsuza kadar sürmeyecek.
Millet dört sene dünya savaşında neler yaşadı sabretti. Açıp anne Frank in güncesini okuyun bu güne şükredin.

Yahu evde değilim çalışıyorum

Ben senin gibiyim canim hem evdeyim hem hamileyim hem nisan ayının ilk haftası olmam gereken aşı var ama saglik ocagi ve durumlar malum. Tiroid hastasiyim yükseliyor sinsice onunda kontrollerine gitmem lazım ama gidemiicem. Korkuyorum. Mutsuzum.
Uyku sorunum senelerdir var.
Kitap okumakta teselli etmiyor artık beni okicak kitapta kalmadı ama sanirim yapcak bisey de yok başka.
Bunaliyorummmmm. Demissin ya sigara içenlere kızıyorum diye sanırım sen içmiyorsun bende normalde sigara içen biriydim hamile olduğumdan beri içmiyorum aşırı mutsuzum sokakta yürürken sigara kokusunu aldığımda çıldırıyorum ama içemiyorum diye. Artık bebeğim dogsun da içeyim diye gün sayıyorum:( bidaha hamilelik istemiyorum düşünmüyorum 9 ay sigara içmemek ölüm gibi. O içenleri boğmak istiyorum kardesim geliyor ağzı kokuyor sigara canim çekiyor. Geçen gun neredeyse gidip alacaktım saçmalama dur dedim. 6 aylik hamileyim :(
Ama bu kadar şeye rağmen günler cabuk geçiyor onu düşün mesela yaz icin bi planın varsa ona ulaşmanaa az kaldi tatil gibi yatırım gibi veya baska biseyler. O zamana kadar korona da hallolur..bence artık haber izleme benim ruhum daraldı elimizden bisey gelmiyor yani evdeyiz çıkamıyoruz çıkanlar da iste elinden geleni yapacak. Yapıyordur insallah. Haber izleme gazete okuma takıp etme derim bende karamsar yapılı biriyim seni iyi anlıyorum komşu sorunu bendede var susmuyorlar bide sevimsizler de yani.. selam vermeye aciz tipler bişeyde demiyorum yarın cocugum doğduğunda o da ağlamasıyla onları rahatsız edicek çünkü oooooooffftt
En iyisi sen bi puzzle al akşamları kafa da git iş sonrası hergun biraz yapsan biter yanima.da bi kahve yap iç ben içemiyorum canim sigara çeker diye :(

Saturnun kovaya geçmesinden dolayi mi? Geri oğlak burcuna gelince ne olacak.

valla canım bu sene oğlak senesiymiş. 7 yıldır talihsiz ilerleyen oğlak dünyası bu yıl rahatlamaya başlayacakmış.ama farklı kavuşumlar var diyorlar gezegen açılarında. 33 yıllık bir değişim sürecine girmiş dünya,küresel çapta harita değişimlerine kadar gidebilirmiş olay. Bir çok meşhur astroloji yazarı sayfa sayfa yazdıbi arat bak yazılar çıkacak. Daha önce benzer bi konuda iyi niyetimle takip ettiğim sayfaları yazdım sitede engellediler beni reklam yaptım diye 🤕

Hocam ben de yükseleni başak olan bir oğlak burcuyum.Bu rahatlama dalgası beni de vuracak mı😁
Ahaha :)) ne güzel tesadüf :KK48:
Rahatlamayı bütün dünya geneli için veriyorlar ama bu yıl oğlak senesi olduğu için bi bi nebze daha fazla rahatlayacakmışız. Bizim döngü iyiye dönüyor bu sene itibariyle. Ama dünya 33 yıl sürecek bir dalgalanma döngüsüne girdi. Bir çok tarihi değiltirecek olay peşi sıra olabilir demişlerdi. Oluyor :olamaz:

carpintim vardi o yuzden verdi. nefes egzersizlerini denedim ama daha cok bunaltti sanki
Nefes egzersizi ilk denemelerde çarpıntı ve anksiyetesi olan kişilerde böyle tepki veriyor arkadaşım. Bu normal. Kalp hızlı atmaya alışık olduğu için yavaşlamak ölmek gibi geliyor. Büyük ihtimal uykuya dalmadada sorun yaşatır. Tam dalacakken sıçramak gibi.ben yattığım yerde kalbim maraton koşmışum gibi çarptığı için uykunproblemi yaşadım uzun bi süre. Kalbim çarptıkça vücudum sarsılıyor dişlerim birbirine çarpıyordu.
Böyle durumlarda nefes egzersizinden vazgeçme, 5 dk ara ver, sonra yeniden başla. Göreceksin bak 1-2 haftaya kadar artık durduk yere çarpıntı yaşamamaya başlayacaksın, her açıdan iyi gelecek :KK5:

Merak etme yanlız değilsin eve kapandıkça insana böyle bir his çöküyor. Sanki bi evim güvenli kapıdan dışarısı virüs dolu gibi gelmeye başladı. 😊 Cümleten kafayı sıyırmayaydık iyiydi😋

Back
X