- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Ben korona dan değil de eşim görevde günlerdir sesini duymadım ne zaman konuşacağız bilmiyorum. Şimdi de evde hapis kaldık zaman hiç geçmiyor galiba bu yüzden kafayı yicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocam ben de yükseleni başak olan bir oğlak burcuyum.Bu rahatlama dalgası beni de vuracak mıBende yükseleni oğlak olan bir başak burcuyum. Korona olmasada biz bugünler bunalacaktık gezegenlerin konumundan dolayı.Meditasyona ve nefes egzersizlerine devam
20 mart itibariyle ilk rahatlama dalgası geliyor, 6 nisan itibarı ile nefes alacağız.
Bende aynı durumdayım.tv ye bak kötü kötü haberler hayatım desem elle tutulur bir yanı yok allah yardımcımız olsun vallahaBen bu ara başlıktaki gibi hissediyorum...
Psikolojim falan mahvoldu...Onemli işlerim vardı corona çıktı askıya alınmıştır herhalde...Gerçekten sürekli bişeylerin olmasından ve rutin yaşayamamaktan çok yoruldum. Ne zaman bişi beklesem bi olay oluyor ve her sey tepetaklak..
Dua ediyorum şükrediyorum ama aynı zamanda içimde müthiş bir sıkıntı var..Biraz da yapım karamsardır oğlak burcuyum...Bi hayır vardır bu işte de demeye çalışsam da müthiş moralim bozuldu...Sağlığına şükretmiyorsun da buna mı takıldın diyeceksiniz ama sinirlerim haraboldu ...Sakin kalmaya çalışıyorum, dertleşecek moral verecek kimse de yok zaten...Sevgilim bu zor günlerde terkedip gitti, bari 6 yılın hatrına iyi misin falan deseydi en azından, ne arayan ne soran...Hiç emeğim hiç iyibişeyim yok muydu...Bu kadar kötü ne yaptım..
Ama çok öfkeliyim her şeye bu ara...İşe gidiyorum kapının önünde durup sigara içenler her sabah o dumanı çekerek giriyorum kapıdan...O kadar öfkeleniyorum ki her şeye, katil bile olabilirim o anda oyle hissediyorum...
Akşam geliyorum odamın üstü çocuk odası sürekli bağırış çağırış üstkattan...
Meditasyon yapıyorum her gün kulaklığı takıp, eskiden hiç ihtiyaç duymadığım şeylere başladım böyle artık iç sıkıntımdan dolayı...
Umarım kolay atlatırız su belayı da her sey duzene girer...Uyuyamıyorum diye konum da var zaten günlük 5 saat uyur oldum..Gece 2 de zar zor uykuya dalabiliyorum..
Benim gibi olanlardan veya olmayanlardan destek bekliyorum..
Ben bu ara başlıktaki gibi hissediyorum...
Psikolojim falan mahvoldu...Onemli işlerim vardı corona çıktı askıya alınmıştır herhalde...Gerçekten sürekli bişeylerin olmasından ve rutin yaşayamamaktan çok yoruldum. Ne zaman bişi beklesem bi olay oluyor ve her sey tepetaklak..
Dua ediyorum şükrediyorum ama aynı zamanda içimde müthiş bir sıkıntı var..Biraz da yapım karamsardır oğlak burcuyum...Bi hayır vardır bu işte de demeye çalışsam da müthiş moralim bozuldu...Sağlığına şükretmiyorsun da buna mı takıldın diyeceksiniz ama sinirlerim haraboldu ...Sakin kalmaya çalışıyorum, dertleşecek moral verecek kimse de yok zaten...Sevgilim bu zor günlerde terkedip gitti, bari 6 yılın hatrına iyi misin falan deseydi en azından, ne arayan ne soran...Hiç emeğim hiç iyibişeyim yok muydu...Bu kadar kötü ne yaptım..
Ama çok öfkeliyim her şeye bu ara...İşe gidiyorum kapının önünde durup sigara içenler her sabah o dumanı çekerek giriyorum kapıdan...O kadar öfkeleniyorum ki her şeye, katil bile olabilirim o anda oyle hissediyorum...
Akşam geliyorum odamın üstü çocuk odası sürekli bağırış çağırış üstkattan...
Meditasyon yapıyorum her gün kulaklığı takıp, eskiden hiç ihtiyaç duymadığım şeylere başladım böyle artık iç sıkıntımdan dolayı...
Umarım kolay atlatırız su belayı da her sey duzene girer...Uyuyamıyorum diye konum da var zaten günlük 5 saat uyur oldum..Gece 2 de zar zor uykuya dalabiliyorum..
Benim gibi olanlardan veya olmayanlardan destek bekliyorum..
Ben de karamsar oğlağım ama takmamaya çalışmaktan başka çare yok. Mesaja sinir bozıklıpundan güldümYa destek ve moral istedim daha da karamsarlık değil..Ayrıca sıkıntı yaşamak için boş zaman mı gerekiyor yaşıyorum işte
Saturnun kovaya geçmesinden dolayi mi? Geri oğlak burcuna gelince ne olacak.Bende yükseleni oğlak olan bir başak burcuyum. Korona olmasada biz bugünler bunalacaktık gezegenlerin konumundan dolayı.Meditasyona ve nefes egzersizlerine devam
20 mart itibariyle ilk rahatlama dalgası geliyor, 6 nisan itibarı ile nefes alacağız.
carpintim vardi o yuzden verdi. nefes egzersizlerini denedim ama daha cok bunaltti sankiKendinizi panik atagim var diye sartlandirmayin hasta piskolojisine girmeyin ne zmn. Solunum acligi hissedersenz nefes egzersizi yapin internette videolar var diyaframda. Nefes alma vs cok ise yarar. Balon sisirin iyi gelir ama carpinti ilaci niye vermis anlamadm gecmis olsun
Carpinti ilacimi kalp doktoru yazar o yuzden Dedm Yani en uygun kardiyolijiye gtmenizcarpintim vardi o yuzden verdi. nefes egzersizlerini denedim ama daha cok bunaltti sanki
Bu evde kalma işini trajediye çevirenleri nankör buluyorum.
Alt tarafı komforlu evinizde oturup dizi film izleyecek kitap okuyacak nette gezeceksiniz. Bu kadar. Hala aşırı sıkılıyorsanız değişik pilates yapın, egzersiz yapın ne bileyim yemekler yapın, abur cubur yiyin, ne bileyim hala sıkılıyorsanız fa örgü örün resim yapın.
Eğer bunları yapamıyorsanız hastanede bir odada boş duvara bakarak vakit öldürebilirsiniz.
İki üç ay sonra canınızdan önemli her ne işiniz varsa yaparsınız zaten. Sonsuza kadar sürmeyecek.
Millet dört sene dünya savaşında neler yaşadı sabretti. Açıp anne Frank in güncesini okuyun bu güne şükredin.
Saturnun kovaya geçmesinden dolayi mi? Geri oğlak burcuna gelince ne olacak.
Ahaha :)) ne güzel tesadüfHocam ben de yükseleni başak olan bir oğlak burcuyum.Bu rahatlama dalgası beni de vuracak mı![]()
Nefes egzersizi ilk denemelerde çarpıntı ve anksiyetesi olan kişilerde böyle tepki veriyor arkadaşım. Bu normal. Kalp hızlı atmaya alışık olduğu için yavaşlamak ölmek gibi geliyor. Büyük ihtimal uykuya dalmadada sorun yaşatır. Tam dalacakken sıçramak gibi.ben yattığım yerde kalbim maraton koşmışum gibi çarptığı için uykunproblemi yaşadım uzun bi süre. Kalbim çarptıkça vücudum sarsılıyor dişlerim birbirine çarpıyordu.carpintim vardi o yuzden verdi. nefes egzersizlerini denedim ama daha cok bunaltti sanki