Eli sakat birinin bebegi sakat olurmu

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
arkadaslar ben esimle severek evlendim onu cok seviyorum elinde bi engeli var sadece bas parmagi var diger parmaklari dogustsn yok uc tane kardesi annesi babasi ailesinde kimsede bole bi sorun yok simdi ben 26 haftalik hamileyim buyuk ultrasona da girdim doktor bisi demedi bnde esim yanimda kirilmSin die doktora soramadim sizce bebegimdedecbi engel olurmu

olsa söylerdi doktor

bunu saklayamaz senden

düşünüp üzmeyin kendinizi

eşinizin hayatında bir eksiklik yok bakın

dışı sapasağlam içinde ne hastalıklar olan insanlar var

Ne alaka canim.. zaten oyle bir sorun olsaydi bebeginizde doktor mutlaka soylerdi detayli bakiyorlar tek tek parmaklari sayiyorlar ultrasonda zaten.. siz sakin akliniza boyle seyler getirmeyin kimseylede boyle birsey paylasmayin esinizin kulagina gitmesin. Kalbinizi ferah tutun

Saglikci degilim ama bu tarz seyler kalıtsal degil diye biliyorum iyiki esinizin yanında sormamışsınız zaten bi sorum olsa doktor söylerdi

İçinizi ferah tutun Allah saglıkla kucaginiza almayi nasip etsin hayirli salih evlat olur inşallah

Saolun yorumlarniz icin onun disinda sapasaglam hicbir sorunu yok ama oda allah vergisi ama insan illa tedirgin oluyo iste

Ayrıntılı ultrasona mutlaka girmişsindir. Orda doktor dudaklarina bile bakıyo iki kıvrım var mi diye. Bana parmaklarini ayak parmaklarıni bile göstermişti. Zaten bunun için bakılıyo ayrıntılıda. Her uzuv yerinde mi diye. Eğer öyle bi kusur görünseydi doktor kesinlikle söylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…