• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eli sopalı yasli teyze

Ayperya

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
120
58
13
33
Merhaba bayanlar. Oturdugumuz site merkezden biraz uzakta. Sorun su burda cook fazla kopek var.ve hergun cogaliyorlar.bastan soyliyim hayvanlari cok sever ve korurum.ama durum aşti artik kopekler cok buyuk disari her çıktığımda hepsi birden geliyor . Daha once bikacinin saldirisina da ugradik. Yetkililere haber verince onlarin yasam alani diyorlar. Evet yasam alanlari fakat bizim yasam alanimiz da korkuyla geciyor.bugun de saldiriya ugradik ve bi binada yarim saat mahsur kaldik. En son yetkililer geldi ama yasli bi teyze var elinde sopayla dışarı cikip saldiriyor izin vermiyor.kimse bi cozum bulamadi cocuklar oyun oynayamiyor aksamlari disari cikmak tam bir eziyet .yahu napalim bilemedik .

Bu köpekler niye saldırıyor siz mahsur kalacak kadar ki yani hiç öyle birşey görmedim her seferinde birde yani bizimde çalıştığımız kampüste çok var ama saldırmazlar açlar belki herkes bişeyler koysun doyunca saldırmazlar yapacak birşey yok

Teyze kime saldırıyor. Bence bi site toplantısı yapıp hayvanlar için yemek alanı oluşturun. Mama alamasaniz bile artan yemek koyabilirsiniz. Bi süre sonra size alışırlar
Yetkililere saldiriyor . Yemekleri veriliyor bakiliyor ama yemek verdikce daha fazla saldirganlastilar

Bu köpekler niye saldırıyor siz mahsur kalacak kadar ki yani hiç öyle birşey görmedim her seferinde birde yani bizimde çalıştığımız kampüste çok var ama saldırmazlar açlar belki herkes bişeyler koysun doyunca saldırmazlar yapacak birşey yok
Bizim kampustede var saldirmiyorlar ama bunlar üstüne ustune geliyor insanin birde cok büyükler. Binadan cikar cikmaz 4 5 tane geliyor cikmani bekliyor.cikinca havlamalar kosmalar saldirmalar

Hayvanlara barınacak yer bırakmayanlar utansın. Açlar aç o mahallede korkup kaçan kim varsa bi kap yemek koysa sokağa en iyi dostlarla yasadignzn farkına varrsnz 30 40 tane belki fazla kopegn içine tek başıma girip parmağm bile çizilmeden cikablyrm neden çünkü karınları doyuyo seviliyolar ve mutlular şu hayvanları şikayet edip dağlara attrmayin artık yeter

Şimdi yaşlı teyze köpeklere mi saldırıyor ? Yoksa size veya çocuklara mı ? Orası biraz karışık olmuş .
yapabileceğiniz bir şey yok, hepsinin kısırlaştırılmasına ve aşılanmasına önayak olun, aç kalmamaları için besleme alanları oluşturun ve düzenli olarak besleyin, o zaman kimseyi rahatsız etmezler.
Hepsi yapilmis kisirlastirma beslenme. Ama tik yok

Ülkede hayvanlar için malesef kalacak yerler yapılmıyor. Barınakların hali içler acısı ve kısıtlı onca köpeği nereleri yerleştirsinler :( ayrıca unutmayın ki onlar da canlı ve ne olursa olsun her ne kadar sizin yaşam alanıysa onlarında yaşam alanları..alışmaya çalışın..

Ülkede hayvanlar için malesef kalacak yerler yapılmıyor. Barınakların hali içler acısı ve kısıtlı onca köpeği nereleri yerleştirsinler :KK43: ayrıca unutmayın ki onlar da canlı ve ne olursa olsun her ne kadar sizin yaşam alanıysa onlarında yaşam alanları..alışmaya çalışın..

Simdiye kadar boyle gitti onlari seviyoruz besliyoruz .ama bir cozum bulamadik acikcasi. Bi kac insani isirdilar burda. Gitmesinler kalsinlar burda diye de cok direttim yonetim toplantilarinda .ama durum cikilmaz oldu ve ne yapilabilir bilemedigim icin yazdim acikcasi. Kopekleri cek sevdigim halde korkar oldum artik

Hayvanlara barınacak yer bırakmayanlar utansın. Açlar aç o mahallede korkup kaçan kim varsa bi kap yemek koysa sokağa en iyi dostlarla yasadignzn farkına varrsnz 30 40 tane belki fazla kopegn içine tek başıma girip parmağm bile çizilmeden cikablyrm neden çünkü karınları doyuyo seviliyolar ve mutlular şu hayvanları şikayet edip dağlara attrmayin artık yeter
Istedigim daglara atilmalari degil barinaklara ama barinaklarda yetersiz. Ve yemekleri sulari veriliyor zaten. Her markete gittigimizde illaki bi salam alirim ayrica.beni gaddar yapmayin :)

Merhaba bayanlar. Oturdugumuz site merkezden biraz uzakta. Sorun su burda cook fazla kopek var.ve hergun cogaliyorlar.bastan soyliyim hayvanlari cok sever ve korurum.ama durum aşti artik kopekler cok buyuk disari her çıktığımda hepsi birden geliyor . Daha once bikacinin saldirisina da ugradik. Yetkililere haber verince onlarin yasam alani diyorlar. Evet yasam alanlari fakat bizim yasam alanimiz da korkuyla geciyor.bugun de saldiriya ugradik ve bi binada yarim saat mahsur kaldik. En son yetkililer geldi ama yasli bi teyze var elinde sopayla dışarı cikip saldiriyor izin vermiyor.kimse bi cozum bulamadi cocuklar oyun oynayamiyor aksamlari disari cikmak tam bir eziyet .yahu napalim bilemedik .
iki katlı evimi köpek yüzünden sattım. Azılı bir köpek komşunun 6 yaşında ki bir çocuğu resmen parçaladı ve ben o çocuğu oğlum sandım çocuğun annesi babası yaklaşmıyor aralarında dört metrelik yerden ağlıyorlar ben oğlum sanarak köpeğin üstüne gidip çocuğu kurtarmaya çalışıyordum son anda sopayla köpeği şaşırtıp komşum kurtardı beni ve bir hafta sonra evimi terk edip yeni bir ev alarak çıktım. Köpekleri çok seven ve çocukluğumda köpekle haşir neşir olan ben köpeği görünce kendi mi kaybediyorum. Çok zor durumunuz yetkililere bildirdi aile köpek mahallede ve parçalamadığı tavuk insan kalmadı.

Back
X